Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 216
[/quote]
Ξερω κάποιον που ευελπιστεί οτι κάποια εκδιδόμενη που τη γνώρισε μέσω νετ και μετα πολλά συγκατοικήσανε κιόλας..
Οτι κάποια στιγμή θα τα παρατήσει και θα κάνουν οικογένεια.. οτι το χουν συζητήσει δηλαδή..
Οταν συγκατοικούσαν τη πήγαινε αυτός στο κωλόμπαρο που δούλευε και τη γυρνούσε οταν σχόλαγε.. έκανε και βίζιτες αυτη.. οσο μέναν μαζί γινότουσαν ομηρικοί τσακωμοί μεταξύ τους.. Αυτή τα μάζεψε έφυγε, πέρασε καιρός και ξεκινήσαν να τα ξαναλένε τώρα.. αυτός απο ότι έχω καταλάβει την έχει στηρίξει λίγο οικονομικά αυτήν αλλά και τη μάνα της..
Μιά στο τόσο τα λένε γιατι΄αυτή εχει πάει επαρχία.. υποτίθετε αυτός νομίζει οτι κάποια στιγμή θα σταματήσει την εκπόρνευση αυτή και θα πάει να μείνει μαζί του να κάνουν οικογένεια.. δηλ το χουν συζητήσει λέει αυτός..
Εγω τον συγκεκριμένο τύπο του χω πει οτι πάει να μπλέξει άσχημα και οτι και να γίνει δε θα χει καλή κατάληξη..
Ενίοτε αναρωτιέτε αυτός αν τον δουλεύει κι αν ειναι ένας απο τους πολλούς που τη βοηθάνε κτλ.. αλλα δε λέει να την κόψει οτι και να του πώ εγω..
Τι πιθανότητες δίνετε όντως η συγκεκριμένη οτι θα σταματήσει και θα πάει να μείνει μαζί του και δε τον δουλεύει ψιλό γαζί;;;
Κολλητος με τον δρακο του μαρουσιου εισαι ?? Χαχα
Πες του μεχρι να βγει απο φυλακη θα εχει ξεκοψει να χαρουν τον ερωτα τους