Νέα

Θα παντρευόσασταν ιερόδουλη;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
προσωπικη αποψη παντα εκφραζω
πιστευω οτι καποιος ο οποιος εχει παει με αρκετες πουτανες
μπορει να αναγνωρισει σχετικα ευκολα αν η αλλη ειναι πουτανα η οχι
προφανως δεν μιλαω για το ντυσιμο που αν η αλλη ειναι ντυμενη γαμησε τα βγαζει ματι
αλλα και αλλα πραγματα
απο τον τροπο που θα μιλησει
μεχρι και το βλεμμα της
τα παντα μπορεις να καταλαβεις

οταν καποια ειναι πραγματικα αθωα και δεν κανει μαλακιες μπορω να το αναγνωρισω σε πολυ μεγαλο βαθμο

οποτε η ενασχοληση με τις πουτανες σιγουρα βοηθαει στο να ξεχωρισεις την γυναικα για σπιτι σε σχεση με καποιον που δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο και η αλλη απλα του πουλαει φουμαρα κτλπ

Φίλε μπορεί εσυ η εγώ η κάποιοι τέλος πάντων απο εμάς να μπορούν να καταλάβουν.

Προσωπικά είχα εμπειρία απο φίλη πρώην γκόμενας μου ρωσίδας που κατάλαβα ότι ήταν call girl, είχα ανοίξει και ένα σχετικό thread.

Κάποιοι άλλοι όμως, και μάλλον οι περισσότεροι, όχι δεν μπορούν να καταλάβουν.

Και μην μπερδεύεσαι απο τις επαγγελματίες και το τρόπο φερσίματος και ντυσίματος όταν ψαρεύουν πελάτες σε ''δημόσιους'' χώρους. Μια παράσταση παίζουν εκεί. Στην κοινωνική τους ζωή είναι εντελώς διαφορετικές.

Ξέρεις πόσες επαγγελματίες του χώρου είναι παντρεμένες και οι άντρες τους δεν γνωρίζουν το πραγματικό τους επάγγελμα ?? Δεν μπορείς πραγματικά να φανταστείς.

Επίσης είναι προφανές ότι οι περισότερες επαγγγελματίες κρύβουν το επαγγελμα τους απο τον κοινωνικό τους περίγυρο.


ΥΓ. Αν κρίνοντας απο το ύφος γραφής σου είσαι αυτός που νομίζω, μάλλον έχεις και ίδια άποψη για την προσωπική φάση που περιγράφω παραπάνω. Μαντεύω σωστά ?? Η κάνω λάθος ?? :grin: :grin:

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Παρότι έχουν ανοίξει παρεμφερή θέματα στο παρελθόν θα γράψω την άποψή μου που εστιάζει εστιάζει στην εφικτότητα της σχέσης η του γάμου με γυναίκες εργαζόμενες στο χώρο του σέξ μέσα από γενικευμένες καταστάσεις που χρησιμεύουν σαν παραδείγματα.

Κάποια από τα πράγματα που γράφω είναι βιωματικά από προσωπικές εμπειρίες συναναστροφής περιστασιακά με κάποιες εργαζόμενες του χώρου. Τα περισσότερα από από εμπειρίες φιλικών μου προσώπων μιας μεγάλης παρέας που τους άρεσε το παιχνίδι του αγοραίου σεξ και επιδίδονταν σε αυτό.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πάμε στα βασικά.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το χαρακτήρα τους εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά.
Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του  επαγγέλματος  που κάνουν.

Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες.

Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελματικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες).

Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες  έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες.

Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλιώς θα τρελαθούν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες. Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.

Ας δούμε το πρώτο είδος. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, που στη πραγματικότητα είναι ''σχέσεις'', είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν  βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.   

Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά κάποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο  που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται. Εχω κάποιες υπόνοιες για το τρόπο που γίνεται αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.

Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί αυτό το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαίνεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θηλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς.

Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας ενώ υπάρχει από τη πλευρά της γυναίκας του χώρου.

Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες κάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσίρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου.

Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη και έμπειρη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς  γυναίκα, πράγμα που είναι στα ένστικτα όλων των αρσενικών ανώτερων θηλαστικών, τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση αξίζει να αναφερθεί.

Ετυχε να γνωρίσω δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις γυναικών από το χώρο του στριπτίζ που γνώρισαν άντρες και έκαναν οικογένειες μαζί τους. 9 και 11 αντίστοιχα χρόνια μετά έχω να πώ ότι είναι απόλυτα αφιερωμένες στους άντρες τους και τα παιδία τους και τους φέρονται σπαθί.

Κοινά τους χαρακτηριστικά, πρώτον ήταν και οι δυο σχετικά μορφωμένες, δεύτερον με το που κατάλαβαν ότι οι άντρες τις έβλεπαν λίγο σοβαρά παράτησαν από μόνες τους το επάγγελμά τους. Η μια βρήκε μόνη της δουλειά καθαρίστριας ( παρόλο που είχε κάποια μόρφωση απο τη χώρα της )  η άλλη που έιχε σπουδάσει νηπιαγωγός πάλι μόνη της κράταγε παιδιά.

Και λεω μόνες τους γιατί οι άντρες δεν τους το ζήτησαν. Μετά από 1- 1,5 χρόνο κάνανε παιδία κα σταμάτησαν να δουλεύουν. Υπάρχει κάπου και μυαλό.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πάμε τώρα σε κάποιες ‘’τεχνικές’’ δυσκολίες του όλου ''εγχειρήματος''. Πρώτον. Ψυχικά οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι απέναντι στους άντρες ‘’κλειδωμένες’’. Εχουν μάθει να μην εμπιστεύονται κανένα άντρα μια που σε κάποιες  περιπτώσεις ακόμη και από τους πατεράδες η τους αδελφούς τους τις έτρωγαν. Γίνονται λοιπόν στρείδια απέναντι στους άντρες, κλείνουν και δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα για αυτές άρα και να εκτιμήσεις τίποτα από αυτές. Μόνο αν καταφέρεις να ανοίξεις το στρείδι και καταλάβεις κάτι για αυτές μπορεί να υπάρξει πιθανότητα για κάτι βάσιμο που λέγεται ανθρώπινη επικοινωνία και σχέση. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάψει να σε βλέπει σαν σπόνσορα πράγμα πολύ δύσκολο. Το κλειδί ( με βάση τη δική μου εμπειρία ) είναι να της δείξει εκείνος ότι δεν τη θέλει μόνο για σεξ ( κάτι πρωτόγνωρο για αυτή ).  

Δεύτερον Πρέπει εκείνη να θέλει πολύ να φύγει από το κύκλο της πορνείας, εν γνώσει της ότι θα χάσει ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος που έχει και θα ζεί απλά αξιοπρεπώς. Πρέπει εκείνη να το προσπαθήσει και εκείνος να το υποστηρίξει αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο άντρας να φαίνεται σαν ένας εναλλακτικός τρόπος αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος. Γιατί εκεί παύει να είναι σύντροφος και  γίνεται και πάλι σπόνσορας. Πρέπει εκείνη να το θέλει πολύ. Είναι ζήτημα επιλογής της.

Τρίτον πρέπει και οι δυο άνθρωποι να δεχθούν ο ένας τον άλλο ως συντρόφους ( και δεν εννοώ τον κομουνιστικό όρο  :grin: :grin:).  Οσο ο άντρας βλέπει την γυναίκα σαν ερωμένη και η γυναίκα τον άντρα σαν σπόσνσορα - πορτοφόλι η συντροφικότητα είναι απλά αδύνατη.

Τα παραπάνω προυποθέτουν μυαλό, και σοβαρή προσπάθεια. Το μυαλό δύσκολα συνυπάρχει με μια ωραία εμφάνιση. Είναι απλά εξαιρετικά σπάνιο, για αυτό άλλωστε και οι περισσότρες απο αυτές τις γυναίκες αν και περνάνε πολλά λεφτά απο τα χέρια τους αδυνατούν να τα διαχειριστούν και η κατάληξή τους στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν είναι καλή.

Επίσης. Στη προσπάθεια οι περισσότεροι άνθρωποι  εμφανίζουν αλλεργικές τάσεις ( προτιμούν τα φαινομενικά εύκολα ).

Για αυτό και οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος είναι μικρές
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Το δικό μου λοιπον  συμπέρασμα.  Τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' όσο και ογάμος με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.

Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.

Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου  αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, διότι προφανώς και δυστυχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.

Συγνώμη για τα σεντόνια !! :hi: :hi: :hi:

 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θα παντρευοσασταν...
ΟΧΙ
Πουτανα ξεπουτανα τον ηπιες αμα παντρευτεις
Μαθαινω απο τα λαθη άλλων :grin:
 

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Μηνύματα
406
Like
70
Πόντοι
1
Είναι προτιμότερο να παντρευτείς μια ελεεινίδα πουτάνα στην ψυχή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.551
Κριτικές
200
Like
1.203
Πόντοι
2.310
Το δικό μου λοιπον  συμπέρασμα.  Τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' όσο και ογάμος με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.

Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.

Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου  αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, διότι προφανώς και δυστυχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.

Συγνώμη για τα σεντόνια !! :hi: :hi: :hi:


1) Σ'ευχαριστώ για τα σεντόνια

2) Συμφωνώ γενικά. Έχω κάποιες μικρές παρατηρήσεις μόνο (αναφέρομαι σε όλα αυτά τα 9 ποστ και όχι μόνο στο παρόν)

3) Εάν μού εμφάνιζε εικονίδιο θα σού χτυπούσα like

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
1) Σ'ευχαριστώ για τα σεντόνια

2) Συμφωνώ γενικά. Έχω κάποιες μικρές παρατηρήσεις μόνο (αναφέρομαι σε όλα αυτά τα 5-6 ποστ και όχι μόνο στο παρόν)

3) Εάν μού εμφάνιζε εικονίδιο θα σού χτυπούσα like

Ευχαριστώ φίλε !! Να είσαι καλά !! :hi: :hi:
 

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Μηνύματα
764
Like
41
Πόντοι
6
εδω δεν μπορεις τις κανονικες "πουτανες" θα καταλαβεις τις επαγγελματιες?
δεν μου εχει τυχει αλλα απο μπουρδελα ψηφιζω  οχι , ενα διεθνες μοντελε σιτυ τουρ που σταματα για μενα και αξιζει ισως!!
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.232
Κριτικές
35
Like
5.964
Πόντοι
6.796
Ξερω κάποιον που ευελπιστεί οτι κάποια εκδιδόμενη που τη γνώρισε μέσω νετ και μετα πολλά συγκατοικήσανε κιόλας..

Οτι κάποια στιγμή θα τα παρατήσει και θα κάνουν οικογένεια.. οτι το χουν συζητήσει δηλαδή..

Οταν συγκατοικούσαν τη πήγαινε αυτός στο κωλόμπαρο που δούλευε και τη γυρνούσε οταν σχόλαγε.. έκανε και βίζιτες αυτη.. οσο μέναν μαζί γινότουσαν ομηρικοί τσακωμοί μεταξύ τους.. Αυτή τα μάζεψε έφυγε, πέρασε καιρός και ξεκινήσαν να τα ξαναλένε τώρα.. αυτός απο ότι έχω καταλάβει την έχει στηρίξει λίγο οικονομικά αυτήν αλλά και τη μάνα της..

Μιά στο τόσο τα λένε γιατι΄αυτή εχει πάει επαρχία.. υποτίθετε αυτός νομίζει οτι κάποια στιγμή θα σταματήσει την εκπόρνευση αυτή και θα πάει να μείνει μαζί του να κάνουν οικογένεια.. δηλ το χουν συζητήσει λέει αυτός..

Εγω τον συγκεκριμένο τύπο του χω πει οτι πάει να μπλέξει άσχημα και οτι και να γίνει δε θα χει καλή κατάληξη..

Ενίοτε αναρωτιέτε αυτός αν τον δουλεύει κι αν ειναι ένας απο τους πολλούς που τη βοηθάνε κτλ.. αλλα δε λέει να την κόψει οτι και να του πώ εγω..

Τι πιθανότητες δίνετε όντως η συγκεκριμένη οτι θα σταματήσει και θα πάει να μείνει μαζί του και δε τον δουλεύει ψιλό γαζί;;;

 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.631
Κριτικές
57
Like
6.800
Πόντοι
5.406
Mindreader είσαι Θεός ρε φίλε!!! Μπράβο!!
 

Επισκέπτης
Ampelales το αλισβερίσι με τις του χώρου δεν είναι Στοίχημα για να εκτιμήσουμε πιθανότητες  :grin: :grin:
Τώρα στα 44 που μπαίνω βλέπω το όλο εγχείρημα εντελώς αυτοκτονικό.
Αν ήμουν κάτω από 30 και διάβαζα το θέμα, δεν ξέρω τι θα απαντούσα.
Πάντως όσοι σκέφτεστε κάτι τέτοιο στείλτε ένα ερώτημα στο Φατσοβιβλίο www.tff.gr/pop_gallery/arthro/xorismos_sok_gia_tin_tzoulia_aleksandratou_den_gyrizei_piso_kai_zita_prostasia_vds_photos-130387140/]σε αυτόν τον @@ροβιτς[/url]  :2funny: :2funny:
 

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Μηνύματα
1.428
Like
25
Πόντοι
16
ΟΧΙ μονο θα τις γαμουσα για παντα μερα παρα μερα ειδικα τις παντρεμενες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom