Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
προσωπικη αποψη παντα εκφραζω
πιστευω οτι καποιος ο οποιος εχει παει με αρκετες πουτανες
μπορει να αναγνωρισει σχετικα ευκολα αν η αλλη ειναι πουτανα η οχι
προφανως δεν μιλαω για το ντυσιμο που αν η αλλη ειναι ντυμενη γαμησε τα βγαζει ματι
αλλα και αλλα πραγματα
απο τον τροπο που θα μιλησει
μεχρι και το βλεμμα της
τα παντα μπορεις να καταλαβεις
οταν καποια ειναι πραγματικα αθωα και δεν κανει μαλακιες μπορω να το αναγνωρισω σε πολυ μεγαλο βαθμο
οποτε η ενασχοληση με τις πουτανες σιγουρα βοηθαει στο να ξεχωρισεις την γυναικα για σπιτι σε σχεση με καποιον που δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο και η αλλη απλα του πουλαει φουμαρα κτλπ
Φίλε μπορεί εσυ η εγώ η κάποιοι τέλος πάντων απο εμάς να μπορούν να καταλάβουν.
Προσωπικά είχα εμπειρία απο φίλη πρώην γκόμενας μου ρωσίδας που κατάλαβα ότι ήταν call girl, είχα ανοίξει και ένα σχετικό thread.
Κάποιοι άλλοι όμως, και μάλλον οι περισσότεροι, όχι δεν μπορούν να καταλάβουν.
Και μην μπερδεύεσαι απο τις επαγγελματίες και το τρόπο φερσίματος και ντυσίματος όταν ψαρεύουν πελάτες σε ''δημόσιους'' χώρους. Μια παράσταση παίζουν εκεί. Στην κοινωνική τους ζωή είναι εντελώς διαφορετικές.
Ξέρεις πόσες επαγγελματίες του χώρου είναι παντρεμένες και οι άντρες τους δεν γνωρίζουν το πραγματικό τους επάγγελμα ?? Δεν μπορείς πραγματικά να φανταστείς.
Επίσης είναι προφανές ότι οι περισότερες επαγγγελματίες κρύβουν το επαγγελμα τους απο τον κοινωνικό τους περίγυρο.
ΥΓ. Αν κρίνοντας απο το ύφος γραφής σου είσαι αυτός που νομίζω, μάλλον έχεις και ίδια άποψη για την προσωπική φάση που περιγράφω παραπάνω. Μαντεύω σωστά ?? Η κάνω λάθος ??