.....'θα παντρευόσασταν ιεροδουλη?'...ποσο δυσκολη ερωτηση είναι αυτή τωρα, αλλα ποσο ευκολα απαντιεται (όπως το βλεπω εγω, τουλάχιστον).
εάν με ρωταγε καποιος κατι τετοιο 5 χρονια πριν θα γελαγα κιολας-σε φαση'τι λετε ρε τυποι?'
τωρα, καθως μεγαλωνω, βλεπω τι μουροχαυλα είναι οι γυρω μου, και τι ΄κυριες' παντρεύονται, πανω στην βαρεμαρα/απογνωση/σκοταδι/αγνοια τους......
Αξιζει να σημειωθεί ότι τα χειροτερα σαπιοπουτανα τις παντρευτηκαν τυποι που 'αηδιαζαν' εντοντα με το ολο κονσεπτ πορνειου/πουτανας, ταχα ότι 'δεν είναι για αυτους αυτά-αξιζουν κατι καλυτερο'...και αυτές τις παντρευτηκαν για 'κυριες', που σας λεω!
Οποτε, μπροστα σ αυτά που ζω και βλεπω γυρω μου, παιρνω το θαρρος να σας πω, ότι ενώ μια ιεροδουλη δεν θα ταν η πρωτη μου επιλοφη (για προφανεις λογους), εάν ποτε μου τυχαινε ενας ανθρωπος που πραγματικα αξιζε τον κοπο, και δεν ηταν εν ενεργεια, θα κανα μια προσπαθεια να πω το 'δεν γαμιεται, τουλάχιστον ηταν επαγγελματιας, εχει ζησει και 5 πραγματα στην ζωη της η γυναικα', και θα το δοκιμαζα!
Απλα είναι δυσκολο να βρεις έναν ανθρωπο να μην είναι για δεσιμο η καθικι σημερα,ποσο μαλλον εάν εχει 'σμιλευτει' στα πορδελλα με τα πακια και τους παππούδες να περιμενουνε ουρα απ εξω παιζοντας τα κομπολόγακια τους!