Νέα

Θα παντρευόσασταν ιερόδουλη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sampouan

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
48
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ακριβές βίζιτες καλοπαντρεύονται κάνουν οικογένεια και συνήθως είναι και καλές μαμάδες και σύζυγοι (όχι όλες βέβαια)
ανάλογα τι παντρεύτηκαν παππού (πορτοφόλι) ή μυαλό (αίσθημα κατανόηση επικοινωνία).
οι περισσότερες είναι χορτασμένες και δε ξένο κοιτάνε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.724
Πόντοι
3.715
προσωπικά πάντα μιλάω, με τίποτα!!!

γιατί η ιερόδουλη έχει απωλέσει ένα μεγάλο μέρος ψυχικής ισορροπίας με έντονη την επιθυμία να προσκολλάται στην 'αστάθεια' της υλικής/ αισθητής εκδήλωσης κι αυτό είναι πρόβλημα εφόσον η αντίληψή της μένει στην αξιολόγηση βάσει αριθμών, χρήματος κλπ.

Abdul Salam

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
0
προσωπικά πάντα μιλάω, με τίποτα!!!

γιατί η ιερόδουλη έχει απωλέσει ένα μεγάλο μέρος ψυχικής ισορροπίας με έντονη την επιθυμία να προσκολλάται στην 'αστάθεια' της υλικής/ αισθητής εκδήλωσης κι αυτό είναι πρόβλημα εφόσον η αντίληψή της μένει στην αξιολόγηση βάσει αριθμών, χρήματος κλπ.
Πολύ αρνητικό σε βλέπω. Δες το από την θετική πλευρά. θα έχεις δίπλα σου μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια του σεξ και όταν θα πλήττεται θα μπαίνετε στο μπου και θα ξεραίνεσται στα γέλια με τις κριτικές που έχουν γράφει για την δικιά σου.  :2funny:  Όσο για την γνώμη του κόσμου μην νομίζεις και τώρα όλοι μαλάκα σε λένε, τι θα αλλάξει δηλαδή;;;  :think:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Γι αυτό απάντησα στο εν λόγω θέμα , ότι αν περνάω καλά με μια πρώην πόρνη και είναι σωστή απέναντι μου στ @@ μου αν την έχει πάρει και όλη η Αθήνα. Και όλα αυτά πολλοί τα σκεφτόμαστε γιατι νομίζουμς ότι θα ζήσουμε αιώνια και θα μας κολλήσει καμιά ρετσινιά. Δεν είναι όμως έτσι. Πρέπει αν κοιτάμε και το τώρα και να περνάμε καλά σήμερα γιατι αύριο κυριολεκτικά δεν ξέρουμε ποιές θα είναι οι συνθήκες στη ζωή μας. Αν γουστάρουμε σε πολλά επίπεδα μια γυναίκα δεν πρέπει να δίνουμε βάση με πόσους έχει πάει, αλλά το πόσο καλά περνάμε μαζί της και αν είναι εντάξει με εμάς.Δεν υποστηρίζω φυσικά ότι χωνεύεται εύκολα.
Είναι το πιο μεγάλο ψυχικό φορτίο που πρέπει να σηκώσει κάποιος αν προκύψει μια τέτοια κατάσταση,δύσκολα τα πράγματα ομολογουμένως... Από την άλλη δεν είναι πιο εύκολα τα πράγματα με μια ''κανονική'',ή ακριβέστερα μη εκδιδόμενη γυναίκα!Στην πρώτη περίπτωση ξέρεις το ποιόν της και παίρνεις τα ρίσκα σου,σίγουρα μεγάλα,στη δεύτερη μπορεί να βρεθείς προ οδυνηρών εκπλήξεων,κοινώς να σου'ρθει ουρανοκατέβατο!Οι πουτάνες είναι δηλωμένες και πάνω-κάτω ξέρεις τι σου γίνεται,τις αδήλωτες κι αδέσποτες να φοβάσαι...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τι ιεροδουλη τι γκομενα,τι να εχει φαει 5 πουτσους τι 1015 το θεμα είναι τον εχει φαει.το ιεροδουλη είναι απλα μια ταμπελα που βαζουμε ξεχνωντας ότι και αυτή είναι ανθρωπος.σαφως και θα παντρευομουν ιεροδουλη.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τι ιεροδουλη τι γκομενα,τι να εχει φαει 5 πουτσους τι 1015 το θεμα είναι τον εχει φαει.το ιεροδουλη είναι απλα μια ταμπελα που βαζουμε ξεχνωντας ότι και αυτή είναι ανθρωπος.σαφως και θα παντρευομουν ιεροδουλη.

σωστος

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Ξεχνατε μια πολυ σημαντικη λεπτομερεια οι φιλοδοξοι γαμπροι εδω μεσα ,,, οι πουτανες δεν θα παντρευονταν ποτε καθυστερημενους και ψυχακηδες. Οποτε καλυτερα να το ξεχασετε το σεναριο του ιπποτη με το λευκο αλογο χαχα  :grin: :grin:

Τωρα μπορειτε να ξεκινησετε το επομενο σεναριο να βγαλετε γκομενα σε κολομπαρο και στριπτιτζαδικο κερνωντας ποτα. Καλη ιδεα ε ??  :jerking:

warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ξεχνατε μια πολυ σημαντικη λεπτομερεια οι φιλοδοξοι γαμπροι εδω μεσα ,,, οι πουτανες δεν θα παντρευονταν ποτε καθυστερημενους και ψυχακηδες. Οποτε καλυτερα να το ξεχασετε το σεναριο του ιπποτη με το λευκο αλογο χαχα  :grin: :grin:

Τωρα μπορειτε να ξεκινησετε το επομενο σεναριο να βγαλετε γκομενα σε κολομπαρο και στριπτιτζαδικο κερνωντας ποτα. Καλη ιδεα ε ??  :jerking:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]
Φίλε μου μπορεί να κρίνεις απο τον εαυτό σου. Στο site απο τις κουβέντες που γίνονται διακρίνω πολλά ψαγμένα και ωραία άτομα.  Εσυ μπορεί να ανήκεις σε κατηγορία picker

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Φίλε μου μπορεί να κρίνεις απο τον εαυτό σου. Στο site απο τις κουβέντες που γίνονται διακρίνω πολλά ψαγμένα και ωραία άτομα.  Εσυ μπορεί να ανήκεις σε κατηγορία picker

Οσοι εχετε τετοιες επιδιωξεις να διαβασετε την ιστορια του δρακου του αμαρουσιου και να δειτε το βιντεο οπου η ρουμανα πουτανα αποκαλυπτει την πραγματικη αποψη της για αυτον ...

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
Ειχα γνωρισει εναν τυπο ενα βραδυ λιγο μεγαλυτερος απο τα 30 θα ητανε ,που ειχε σχεση και ητανε καψουρης με μια βουλγαρα που δουλευε σε μπουρδελο...ο τυπος απο τον Πυργο Ηλειας η βουλγαρα σε μπουρδελο των Αθηνων....καθε δευτερη μερα εκανε το δρομολογιο πυργος-αθηνα να πηγαινει στην γκομενα....μου ελεγε ιστοριες πολλες που περναγε με την τυπισσα...στο κλεισιμο να την περιμενει να σχολασει για να φυγουνε και την ιδια στιγμη να βλεπει οτι την περιμενουν για αλλο λογο και αλλοι αντρες....και να αρχιζει λογομαχια και να πεφτει μπατινι στα σοκακια....τι να πω.....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ακριβές βίζιτες καλοπαντρεύονται κάνουν οικογένεια και συνήθως είναι και καλές μαμάδες και σύζυγοι (όχι όλες βέβαια)
ανάλογα τι παντρεύτηκαν παππού (πορτοφόλι) ή μυαλό (αίσθημα κατανόηση επικοινωνία).
οι περισσότερες είναι χορτασμένες και δε ξένο κοιτάνε.
Εδώ ισχύει η παροιμία ''οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές''!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Πολύ αρνητικό σε βλέπω. Δες το από την θετική πλευρά. θα έχεις δίπλα σου μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια του σεξ και όταν θα πλήττεται θα μπαίνετε στο μπου και θα ξεραίνεσται στα γέλια με τις κριτικές που έχουν γράφει για την δικιά σου.  :2funny:  Όσο για την γνώμη του κόσμου μην νομίζεις και τώρα όλοι μαλάκα σε λένε, τι θα αλλάξει δηλαδή;;;  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-o-drakos-tou-amarousiou]http://www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-o-drakos-tou-amarousiou[/url]

Ο 29χρονος κατηγορούμενος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την «ολέθρια» σχέση του με τη Ρουμάνα και το πώς έφτασαν στο χωρισμό.

«Η ίδια μου είχε πει να είμαστε μαζί και να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε να κάνω υπομονή, ότι θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή ταξιδέψαμε και μαζί στη Ρουμανία, και σε ένα πανηγύρι την είδα να φιλιέται με τον πρώην άνδρα της. Την ρώτησα γιατί μου το έκανε αυτό και μου είπε γιατί παρασύρθηκε. Μετά πήγε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί μου έστειλε μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί είχε βρει άλλον. Άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα στούντιο όχι για να κάνω σεξ αλλά για να συγκεντρώσω πληροφορίες για το που βρίσκονταν γιατί είχα χάσει τα ίχνη της. Την βρήκα να είναι στο εξωτερικό, κάποια στιγμή γύρισε πίσω της βρήκα σπίτι. Με ανάγκαζε να πηγαίνω στις βραδινές βάρδιές της στο στούντιο που δούλευε και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες. Τα έβλεπα όλα μέσα από ένα τζαμάκι. Δεν άντεχα, της έλεγα “γιατί μου το κάνεις αυτό”; Μου έλεγε “αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς”. Πάντα όταν της πήγαινα κόντρα μου έλεγε να χωρίσουμε. Την έχασα ξανά την 1η Μαρτίου του 2016. Μετά χωρίσαμε οριστικά. Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά με απέφευγε».

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-o-drakos-tou-amarousiou]http://www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-o-drakos-tou-amarousiou[/url]

Ο 29χρονος κατηγορούμενος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την «ολέθρια» σχέση του με τη Ρουμάνα και το πώς έφτασαν στο χωρισμό.

«Η ίδια μου είχε πει να είμαστε μαζί και να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε να κάνω υπομονή, ότι θα παντρευτούμε. Κάποια στιγμή ταξιδέψαμε και μαζί στη Ρουμανία, και σε ένα πανηγύρι την είδα να φιλιέται με τον πρώην άνδρα της. Την ρώτησα γιατί μου το έκανε αυτό και μου είπε γιατί παρασύρθηκε. Μετά πήγε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί μου έστειλε μήνυμα που έλεγε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατί είχε βρει άλλον. Άρχισα να πηγαίνω σε διάφορα στούντιο όχι για να κάνω σεξ αλλά για να συγκεντρώσω πληροφορίες για το που βρίσκονταν γιατί είχα χάσει τα ίχνη της. Την βρήκα να είναι στο εξωτερικό, κάποια στιγμή γύρισε πίσω της βρήκα σπίτι. Με ανάγκαζε να πηγαίνω στις βραδινές βάρδιές της στο στούντιο που δούλευε και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες. Τα έβλεπα όλα μέσα από ένα τζαμάκι. Δεν άντεχα, της έλεγα “γιατί μου το κάνεις αυτό”; Μου έλεγε “αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς”. Πάντα όταν της πήγαινα κόντρα μου έλεγε να χωρίσουμε. Την έχασα ξανά την 1η Μαρτίου του 2016. Μετά χωρίσαμε οριστικά. Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά με απέφευγε».

Ο πυρφόρος είναι ανίκητος!!! Πιό μαλάκας από το ψυχάκι αυτό πεθαίνεις  :jerking: :jerking: :jerking:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.724
Πόντοι
3.715

δύσκολο να το κατανοήσεις ως αμοιβάδα, κατανοητό, που θα πάει...θα εξελιχθείς υπανθρωπάκο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
.....'θα παντρευόσασταν ιεροδουλη?'...ποσο δυσκολη ερωτηση είναι αυτή τωρα, αλλα ποσο ευκολα απαντιεται (όπως το βλεπω εγω, τουλάχιστον).

εάν με ρωταγε καποιος κατι τετοιο 5 χρονια πριν θα γελαγα κιολας-σε φαση'τι λετε ρε τυποι?'

τωρα, καθως μεγαλωνω, βλεπω τι μουροχαυλα είναι οι γυρω μου, και τι ΄κυριες' παντρεύονται, πανω στην βαρεμαρα/απογνωση/σκοταδι/αγνοια τους......
Αξιζει να σημειωθεί ότι τα χειροτερα σαπιοπουτανα τις παντρευτηκαν τυποι που 'αηδιαζαν' εντοντα με το ολο κονσεπτ πορνειου/πουτανας, ταχα ότι 'δεν είναι για αυτους αυτά-αξιζουν κατι καλυτερο'...και αυτές τις παντρευτηκαν για 'κυριες', που σας λεω!

Οποτε, μπροστα σ αυτά που ζω και βλεπω γυρω μου, παιρνω το θαρρος να σας πω, ότι ενώ μια ιεροδουλη δεν θα ταν η πρωτη μου επιλοφη (για προφανεις λογους), εάν ποτε μου τυχαινε ενας ανθρωπος που πραγματικα αξιζε τον κοπο, και δεν ηταν εν ενεργεια, θα κανα μια προσπαθεια να πω το 'δεν γαμιεται, τουλάχιστον ηταν επαγγελματιας, εχει ζησει και 5 πραγματα στην ζωη της η γυναικα', και θα το δοκιμαζα!

Απλα είναι δυσκολο να βρεις έναν ανθρωπο να μην είναι για δεσιμο η καθικι σημερα,ποσο μαλλον εάν εχει 'σμιλευτει' στα πορδελλα με τα πακια και τους παππούδες να περιμενουνε ουρα απ εξω παιζοντας τα κομπολόγακια τους!

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
16
Πόντοι
1

Ρουμανα?? οι μεγαλύτερες πουτανες της Ευρώπης.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.724
Πόντοι
3.715
οι κυρίες του επαγγέλματος είναι ακριβώς γι αυτό, κυρίες του επαγγέλματος. Μην τα μπερδεύουμε με Άρλεκιν ή ρομάντσαδες. Έχουν ιδιαίτερη θέση, λειτουργία, σκοπό. Κάτι παραπάνω από αυτόματοι πωλητές ηδονής, αλλά και πάλι με χρήμα λειτουργούν.

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
16
Πόντοι
1
οι κυρίες του επαγγέλματος είναι ακριβώς γι αυτό, κυρίες του επαγγέλματος. Μην τα μπερδεύουμε με Άρλεκιν ή ρομάντσαδες. Έχουν ιδιαίτερη θέση, λειτουργία, σκοπό. Κάτι παραπάνω από αυτόματοι πωλητές ηδονής, αλλά και πάλι με χρήμα λειτουργούν.

σωστος

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Αν θα κάνατε σχέση/γάμο με ιερόδουλη ;
Χμμμμ, interesting .
Έναν γάμο ορθόδοξο μάλλον όχι . "Ορθόδοξο" όχι με την θρησκευτική έννοια του όρου, αλλά με την έννοια του "νορμάλ", του "φυσιολογικού". Δηλαδή ένας 25-35άρης  να παντρευτεί μια αντίστοιχης ηλικίας κοπέλα και να ξεκινήσουν οικογένεια .
Τέτοιο γάμο/σχέση , όχι δεν θα έκανα. Κάθετα , οριζόντια , πλάγια, ΟΧΙ .
Θεωρώ μια τέτοια γυναίκα ότι θα βγάλει πολλά απωθημένα μετά και ουσιαστικά ψάχνει κάποιον να της κάνει ένα παιδί
Αλλά μια σχέση "ώριμη", δηλαδή δύο άνθρωποι που έχουν κάποια ηλικία και που αποφασίζουν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί  δεν την αποκλείω. Φυσικά δεν πιστεύω σε φτερωτούς έρωτες και άλλα τέτοια.  Ώριμη σχέση βετεράνων . Του στυλ "Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια , μόνοι είμαστε , γιατί να μη ζήσουμε μαζί και να περάσουμε κάποιες καλές στιγμές ;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom