Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε, στα σοβαρά τώρα, οι Αλβανίδες που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι "πρακτικά" Ελληνίδες. Εγώ ξέρω μία που δεν την ξεχωρίζεις με τίποτα, η οποία και έχει εξελιχθεί σε T.V. persona (γλάστα) και ζητάει χιλιάρικο τη βίζιτα!!

Οπότε άμα την είχατε γκόμενα τη συγκεκριμένη (δεν είναι και τίποτα φοβερό) να τη χωρίζατε και μετά αν θέλατε να την πηδήσετε (αυτή ή κάποια φίλη της) να πληρώνατε τη χιλιαρικούρα!! :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε, στα σοβαρά τώρα, οι Αλβανίδες που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι "πρακτικά" Ελληνίδες. Εγώ ξέρω μία που δεν την ξεχωρίζεις με τίποτα, η οποία και έχει εξελιχθεί σε T.V. persona (γλάστα) και ζητάει χιλιάρικο τη βίζιτα!!

Οπότε άμα την είχατε γκόμενα τη συγκεκριμένη (δεν είναι και τίποτα φοβερό) να τη χωρίζατε και μετά αν θέλατε να την πηδήσετε (αυτή ή κάποια φίλη της) να πληρώνατε τη χιλιαρικούρα!! :grin: :grin: :grin:

Δλδ ετσι η αλλοιωs   την πληρωμη δεν την γλυτωνουμε!!! :grin:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

Χαλασε ο κοσμος. καποτε τις γαμαγαμε με 2500 - 3000 δρχ και τωρα ζητανε 1000 ευρω :headbang: :headbang: :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δλδ ετσι η αλλοιωs   την πληρωμη δεν την γλυτωνουμε!!! :grin:

Αγορίνα μου την "πληρωμή" δεν την γλυτώνεις για ΚΑΜΙΑ γυναίκα, οποιασδήποτε φυλής, ηλικίας κλπ!
Τζάμπα μουνί δεν υπάρχει και ενίοτε αυτό που πληρώνεις άμεσα είναι και πιο φτηνό...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Θα την πηδαγα για κανενα διμηνο,δεν θα την γνωριζα φυσικα σε φιλους και μετα κλασιμο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πονταρουνε στο οτι η Ελληνιδα δεν..........οποτε ειπανε να το εκμεταλλευτουν τα κοριτσια....αλλα μπερδεψανε την δραχμη με το ευρω...αλλοδαπεs γαρ

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καθηστε ησυχα με τους Αλβανους γτ ετσι οπως ειναι δουλευταραδες και αγοραζουν οτι βρουν σε λιγα χρονια θα παρακαλαμε για Αλβανιδα νυφη...

Τωρα στο θεμα , οπως και με οποιαδηποτε μεταναστευτικη εθνικοτητα ετσι και με τις Αλβανιδες ειναι δυσκολο και περιπλοκο για κατι πιο σοβαρο και δεν εννοω μονο γαμο. Τωρα για πηδημα μονο αμα ειναι και μουναρα δεν βλεπω το προβλημα. Αμα φοβαται στη τελικη μπορει να τη "κρυβει." Εξαλλου ουτε ο ιδιος το καταλαβε.
Παντως ιδιως η νεα τους γενια βλεπω κατι 15-16χρονα και δεν εχουν καμια διαφορα με τα Ελληνοπουλα , κυριως τα κοριτσια.

Σκεφτομαι ομως τον εαυτο μου στην θεση της γκομενας και ανατριχιαζω , πραγματικος ρατσισμος και οχι οι μλκς που λεει ο ΠΠ.

Ναι ειμαστε ρατσιστες...γιατι οι γονεις της γκομενας μαλλον ειχαν ερθει λαθραια Ελλαδα, ανεπιθυμητοι δηλαδη.

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Να του πεις του φιλου σου οτι ειναι μεγαλο βοδι και καλυτερα να βρει γρηγορα καμια Ελληνιδα πτυχιουχο αγγλικης φιλολογιας να παντρευτει να κανουν παιδακια, και αφου κανει 2-3 Ελληνακια γνησια-γνησια με την βουλα, να αφαιρεσει τα αρχιδια του γιατι τσαμπα τα κουβαλαει. Δηλαδη αυτος κανει σχεσεις με βαση το τι θα πουν οι αλλοι? κοιτα κατι αντρες ρε, ειμαστε 100 χρονια πισω δυστυχως.

Λιγες ειναι οι Ελληνιδες που πιεζουν απο το εξαμηνο να γνωρισεις γονεις και τα περαιτερω? Λιγες ειναι οι Ελληνιδες που τα σογια τους εχουν τροπους αγριανθρωπου? Κακα τα ψεματα με τους Αλβανους συνυπαρχουμε μεσα στην Ελλαδα, ειναι αρκετοι (καλως ή κακως αλλου παπα ευαγγελιο).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να του πεις του φιλου σου οτι ειναι μεγαλο βοδι και καλυτερα να βρει γρηγορα καμια Ελληνιδα πτυχιουχο αγγλικης φιλολογιας να παντρευτει να κανουν παιδακια, και αφου κανει 2-3 Ελληνακια γνησια-γνησια με την βουλα, να αφαιρεσει τα αρχιδια του γιατι τσαμπα τα κουβαλαει. Δηλαδη αυτος κανει σχεσεις με βαση το τι θα πουν οι αλλοι? κοιτα κατι αντρες ρε, ειμαστε 100 χρονια πισω δυστυχως.

Λιγες ειναι οι Ελληνιδες που πιεζουν απο το εξαμηνο να γνωρισεις γονεις και τα περαιτερω? Λιγες ειναι οι Ελληνιδες που τα σογια τους εχουν τροπους αγριανθρωπου? Κακα τα ψεματα με τους Αλβανους συνυπαρχουμε μεσα στην Ελλαδα, ειναι αρκετοι (καλως ή κακως αλλου παπα ευαγγελιο).

χαρισμα σου. Ακου κει πεθερικα αλβανοι  :headbang:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ τα χα με μια Αλβανίδα πέρισυ...πολύ καβλιάρα......την έσκισα όσο την έσκισα απο μουνί και κώλο :pipa3: :pipa1: :2on1:..και τη παράτησα.Δε μπλέκω εγώ με Αλβανούς... :boobies:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
χαρισμα σου. Ακου κει πεθερικα αλβανοι  :headbang:

Φιλε μου, τι χαρισμα μου? Εγω εχω φυγει μιιιιιιιλια μακρια και απο Ελληνιδες και Αλβανιδες και οτι αλλο θες :dancing:. Αυτο που μου την δινει εμενα ειναι ο τροπος που λειτουργησε ο συγκεγκριμενος ανθρωπος. Τα πεθερικα μου δεν ειναι ουτε Ελληνες ουτε Αλβανοι, Ταιβανοι ειναι και η συμπεριφορα τους μεχρι στιγμης τουλαχιστον ειναι αψογη.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ελα ρε που θελουν και γαμο οι ξυπολυτες......γαμησι και τον πουλο. Ακου πεθερικα Αλβανους :headbang: να φοβασε να τους βαλεις σπιτι σου μη σε κλεψουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε μου, τι χαρισμα μου? Εγω εχω φυγει μιιιιιιιλια μακρια και απο Ελληνιδες και Αλβανιδες και οτι αλλο θες :dancing:. Αυτο που μου την δινει εμενα ειναι ο τροπος που λειτουργησε ο συγκεγκριμενος ανθρωπος. Τα πεθερικα μου δεν ειναι ουτε Ελληνες ουτε Αλβανοι, Ταιβανοι ειναι και η συμπεριφορα τους μεχρι στιγμης τουλαχιστον ειναι αψογη.

να μη μιλας για αλβανους τοτε. Ας ειναι και απο Γουαδελουπη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειμαστε μια ωραια γειτονια.....Οπου και να κοιταξειs ε???
Σκπια....Αλβανια....Τουρκια...Βουλγαρια...
Η Ταιβαν πεφτει κομματι μακρυα   

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαστε μια ωραια γειτονια.....Οπου και να κοιταξειs ε???
Σκπια....Αλβανια....Τουρκια...Βουλγαρια...
Η Ταιβαν πεφτει κομματι μακρυα   

Σε αυτην την γειτονια μας "πεταξε" ο Θεος (εχει χιουμορ), αυτους τους γειτονες εχουμε με αυτους "παιζουμε"!  Η Ταιβαν ειναι λιγο πιο μακρια απο την Ταιλανδη και ομως πολλοι το εχουν κανει Τουμπα-Χαριλαου το Ελλαδα-Ταιλανδη, οποτε ειναι σχετικη η αποσταση. Απλα εγω επελεξα την Ταιβαν για μονιμη εγκατασταση πλεον και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
καλα ειμαι ρε αρχηγε.
ποτε θα ανεβεις παλι κατα πανω στο φιλαρακι σου τον γαμαικανο ρε?
Δεν ξερω ρε φιλε,αγνωστο!!
Σε κανα 2 μηνες πιστευω,θα σου στειλω pm οποτε ειναι!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σε αυτην την γειτονια μας "πεταξε" ο Θεος (εχει χιουμορ), αυτους τους γειτονες εχουμε με αυτους "παιζουμε"!  Η Ταιβαν ειναι λιγο πιο μακρια απο την Ταιλανδη και ομως πολλοι το εχουν κανει Τουμπα-Χαριλαου το Ελλαδα-Ταιλανδη, οποτε ειναι σχετικη η αποσταση. Απλα εγω επελεξα την Ταιβαν για μονιμη εγκατασταση πλεον και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.
Μακαρι κι αλλοι ....αλλα....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μουνάρα θα πεί πως έχει μεγάλες πιθανότητες να γεννήσει ωραία και υγιή παιδιά !

Προίκα μεγάλη έχει ?
Ξέρει απο πού κλάνει το μπαρμπούνι ?
Οταν κάνεις σεξ μαζί της, ακούς διαστημικές σερενάτες ?  
Εχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της ?
Μαγειρεύει?
Καθαρίζει ?
Ξέρει να κάνει τουμπεκί, όταν πρέπει ?
Εχει αδέρφια αδερφές και πόσα ?

Αν τα παραπάνω τα απαντήσει σωστά εμένα μου κάνει , δε πα να ναι κι απο τα βάθη και τις εσχατιές της Αλβανίας και της κάθε ΑΛβανίας !

Επειδή όμως κάτι μου λέει οτι δεν ξέρει τις σωστές απαντήσεις, μάλλον θα έτρωγε άκυρο ΚΑΙ  αυτή, όπως όλες οι προηγούμενες, Γερμανίδες, Αγγλίδες, Σέρβες, Πολωνές, Ιταλίδες, Ελληνίδες, που γνώρισα !  

Δεν είναι η εθνικότητα δηλαδή, αλλά τα μυαλά και οι ικανότητες της καθε μιάς, που θά θελε να με ευνουχίσει για την υπόλοιπη ζωή μου. Αμα έχει τέτοια προσόντα, απ όπου κι άν είναι, θα της έδινα το δικαίωμα να το δοκιμάσει. Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom