Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
εγω όχι αλλα ενα φίλος μου γνωρισε ενα τρελλο μουνι και τη χωρισε γιατι ηταν αλβανιδα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ο φίλος σου είναι μαλάκας, ουδεμία αμφιβολία.

κι αν ισχύει το γνωμικό:
δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...

μάλλον κι εσύ τα ίδια σκατά είσαι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πάντως εγώ θα την έβγαζα και φωτογραφία αγκαλιά και με φιλάκι, να δίχνει και το Αλβανικό διαβατήριο ανοιχτό, και θα το ποστάριζα εδώ μέσα για να μην μπορεί μετά ο Πάπιας και οι λοιποί Συριζαίοι να μου λένε πως είμαι ρατσιστής και όχι προοδευτικός και άλλα τέτοια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί να την χωρίσεις;;;Είναι εδώ στο Manchester 3 Αλβανίδες ματσό και κούκλες.Ξέρεις πόσοι θα τις ήθελαν για σχέση;;Οι συγκέκριμένες είναι πιο όμορφες από πολλές άλλες καθώς και από Ελληνίδες.Και που χω μιλήσει μαζί τους και συνεργάστηκα με τη μία σε εργασία seminar είναι αξιοπρεπέστατα κορίτσια.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως εγώ θα την έβγαζα και φωτογραφία αγκαλιά και με φιλάκι, να δίχνει και το Αλβανικό διαβατήριο ανοιχτό, και θα το ποστάριζα εδώ μέσα για να μην μπορεί μετά ο Πάπιας και οι λοιποί Συριζαίοι να μου λένε πως είμαι ρατσιστής και όχι προοδευτικός και άλλα τέτοια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγά να μην πάει ο ΠάΠιας με αλβανίδα! :uglystupid:

κάνας πάκης και πολύ του είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρε αμα η γκομενα ειναι μουναρα τη σημασια εχει απο που ειναι. Και οι Αλβανες γυναικες ειναι. Γαμισια που ειχα ριξει στα ξενοδοχεια της Αθηνάς τη δεκαετια του 90 με Αλβανες. Super λεμε. Αλλα οχι για γαμο ετσι, μονο για πουτσο οπως οι Ελληνιδες.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
θα τη γαμαγα απο κωλο μεχρι να πει αμην :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σιγά να μην πάει ο ΠάΠιας με αλβανίδα! :uglystupid:

κάνας πάκης και πολύ του είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε όχι! Με Πάκη δεν πάω ρε γαμώ το και ας με πούνε και καραφασισταριό!

Είναι πέραν της αισθητικής μου δηλαδή. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Καθηστε ησυχα με τους Αλβανους γτ ετσι οπως ειναι δουλευταραδες και αγοραζουν οτι βρουν σε λιγα χρονια θα παρακαλαμε για Αλβανιδα νυφη...

Τωρα στο θεμα , οπως και με οποιαδηποτε μεταναστευτικη εθνικοτητα ετσι και με τις Αλβανιδες ειναι δυσκολο και περιπλοκο για κατι πιο σοβαρο και δεν εννοω μονο γαμο. Τωρα για πηδημα μονο αμα ειναι και μουναρα δεν βλεπω το προβλημα. Αμα φοβαται στη τελικη μπορει να τη "κρυβει." Εξαλλου ουτε ο ιδιος το καταλαβε.
Παντως ιδιως η νεα τους γενια βλεπω κατι 15-16χρονα και δεν εχουν καμια διαφορα με τα Ελληνοπουλα , κυριως τα κοριτσια.

Σκεφτομαι ομως τον εαυτο μου στην θεση της γκομενας και ανατριχιαζω , πραγματικος ρατσισμος και οχι οι μλκς που λεει ο ΠΠ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom