το αβαταρ πολύ ωραίο, αλλά μάλλον δεν μεγάλωσε στον θεσ. κάμποκαι δεν μας ειπε και τι προλαβε να κανει;![]()
![Offtopic :offtopic: :offtopic:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/offtopic.gif)
το αβαταρ πολύ ωραίο, αλλά μάλλον δεν μεγάλωσε στον θεσ. κάμποκαι δεν μας ειπε και τι προλαβε να κανει;![]()
γιατι ρε μαγκες? ομορφες ελληνιδες με κωλαρες δεν υπαρχουν?παμε καλα τωρα? τα μονα μουνια θελετε να μας πειτε οτι ειναι οι αλβανιδες? τοσο καμμενοι απο ελληνιδες ειστε και δειχνετε τετοιο μενος?
μπορεις να κατεβασεις το κλιπ απο τα κλιπ που ποσταρα χτες....η γνωστη ....μπαρμπαρα σαμερ...το αβαταρ πολύ ωραίο, αλλά μάλλον δεν μεγάλωσε στον θεσ. κάμπο![]()
ρε δεν ειπαμε οτι δεν εχει μουναρες ελληνιδες.εχει και παραεχει,και με το παραπανω κιολας.γιατι ρε μαγκες? ομορφες ελληνιδες με κωλαρες δεν υπαρχουν?παμε καλα τωρα? τα μονα μουνια θελετε να μας πειτε οτι ειναι οι αλβανιδες? τοσο καμμενοι απο ελληνιδες ειστε και δειχνετε τετοιο μενος?
ρε φίλε ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν???γιατι ρε μαγκες? ομορφες ελληνιδες με κωλαρες δεν υπαρχουν?παμε καλα τωρα? τα μονα μουνια θελετε να μας πειτε οτι ειναι οι αλβανιδες? τοσο καμμενοι απο ελληνιδες ειστε και δειχνετε τετοιο μενος?
ξεχνάς φίλε ότι είναι ελληνικό φύλλο ε? (Ιλλυριοι)...Αλβανίδα Μουνάρα...Πολύ πλάκα έχεις ρε φίλε...ωραίο ΑΝΕΚΔΟΤΟ...Νασαι καλά που μ έκανες και γέλασα...
![]()
![]()
...Αλβανίδα Μουνάρα...Πολύ πλάκα έχεις ρε φίλε...ωραίο ΑΝΕΚΔΟΤΟ...Νασαι καλά που μ έκανες και γέλασα...
![]()
![]()
ρε συ!Εχει ενα πριονι στην γειτονια μου.....αν εξαιρεσεις τα θεοστραβα ποδια εχει τρομερο σωμα, πολυ στητο βυζι, κουνιεται σαν βαρκα στην θαλασσα, και επισης απο προσωπο ειναι καλη. Φοραει μπλουζακια χωρις "υποστηριξη" απο μεσα, και το βυζι εκει στητο και μεγαλο. Αλλα σιγα μην της την πεσω κιολας,,, να λεει οτι την γουσταρουμε κιολας η αλβανιδα...ρε ουστ
ειδες που εισαι κολλημενος?αντι να τις την πεσεις για να την γαμησι,καθε και σκεφτεσε οτι μαλακια σου ερθει στο κεφαλι.ενας μαχητης πολεμαει σε ολα τα πεδια των μαχων.Εχει ενα πριονι στην γειτονια μου.....αν εξαιρεσεις τα θεοστραβα ποδια εχει τρομερο σωμα, πολυ στητο βυζι, κουνιεται σαν βαρκα στην θαλασσα, και επισης απο προσωπο ειναι καλη. Φοραει μπλουζακια χωρις "υποστηριξη" απο μεσα, και το βυζι εκει στητο και μεγαλο. Αλλα σιγα μην της την πεσω κιολας,,, να λεει οτι την γουσταρουμε κιολας η αλβανιδα...ρε ουστ
ξεχνάς φίλε ότι είναι ελληνικό φύλλο ε? (Ιλλυριοι)
και μάλιστα με έντονα χαρακτηριστικά!
οι αλβανίδες μουνάρες είναι και πολύ μουνάρες!! ;)
τζειμς να εισαι σιγουρος οτι οποιος εχει παει κανενα ταξιδι για δουλεια στα τιρανα και γενικα στην αλβανια,σιγουρα την εχει ψαξει για βιζιτα.
και μην ακουτς τις μαλακιες που λενε τωρα ολοι τους.![]()
![]()
τζειμς ο αλλαν αν βρει καμια ακρη(μουνια) για αλβανια,το κανει το ταξιδι τι λες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα θα με κάνεις να γουγλάρω για να σου δείξω φάτσες!...ΕΛΑΑ...ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ...![]()
εγω όχι αλλα ενα φίλος μου γνωρισε ενα τρελλο μουνι και τη χωρισε γιατι ηταν αλβανιδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και για νερο θα πηγαινει αν συγκρινεις την αποσταση με την μολδαβια.και για καφέ θα πηγαίνει ρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω καποτε ειχα γνωρισει μια Ελληνιδα και πηρε πουλο!
Αλβανοι/...ιδες, Τουρκοι/...αλες και Ελληνες/...ιδες ειναι οι χειροτεροι/ες.
Μακρυα τους.