Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:wanker:  ξεροχυνω με ερωτημα σε ένα φορουμ που αμα εξαιρέσεις τους πουστηδες ολοι οι αλλοι ψάχνουμε για αλβανιδες μουναρες  :headbaning2:
Δεν το περίμενα απο εσένα! Σε είχα για nik με σταθερές αξίες που δεν κάνει εκπτώσεις στα πιστεύω του...

Να ξέρεις λοιπόν πως υπάρχουν άντρες που δεν είναι πούστηδες και όχι μόνο δεν ψαχνουν αλβανίδες αλλά δεν περνάει καν απο το μυαλό τους, όσο μουνάρα κι αν είναι η άλλη!  

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Δεν το περίμενα απο εσένα! Σε είχα για nik με σταθερές αξίες που δεν κάνει εκπτώσεις στα πιστεύω του...

Να ξέρεις λοιπόν πως υπάρχουν άντρες που δεν είναι πούστηδες και όχι μόνο δεν ψαχνουν αλβανίδες αλλά δεν περνάει καν απο το μυαλό τους, όσο μουνάρα κι αν είναι η άλλη! 

Μην ξανοίγεσαι φίλε γιατί άμα στα ανοίξει καμιά μουνάρα όπως λες σε βλέπω να μπαίνεις κι ας είναι απο .... ζουαζηλάνδη.Όχι Αλβανία...
Άσε που της δεύτερης γενιάς δεν τις καταλαβαίνεις καν...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Προσωπικώς δεν θέλω τίποτα με αυτή τη Ράτσα! Να μην τους ξέρω και να μην με ξέρουν! Πέρσι μέσω φίλου ιδιοκτήτη Μπάρ ξαφνικά μου πάσαρε μια  Αλμπαν πολύ καλή με βιζάρες που μεχρι να προλάβω να καταλάβω πως είναι απο εκεί , είχαμε ανταλλάξει ήδη τηλέφωνα και μου πήρε 2-3 βδομάδες να την ξεκόψω, αποφεύγοντάς την  κατάφατσα! 
Πήγε να συμβεί...
Τόσο αγαμία υπάρχει στην υπόλοιπη Ελλάδα ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάτσει Αλβανίδα μουναρα. :grin:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μαγκες το μουνι ειναι ιδεα,δεν εχει χρωμα εθνικοτητα θρησκεια!!!!

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
τυπε οι 1.600.000 αρβανιτες που ζουν στην ελλαδα εχουν ελληνικη συνειδηση αλλα αλβανικη καταγωγη
αυτους που τους κατατασσουμε;

Εχεις ρωτήσει Αρβανίτη ; Αλβανοί Λένε οτι ειναι απλα ήρθαν στην ελλαδα πριν 200-300 χρονια , ετσι μου ειπε ενας απο την δουλειά μου, Αρβανίτης
Μετα απο τοσα χρονια στο ελλαντα , αναγκαστικά στους ελληνες κατατάσσονται , αρβανιτικης καταγωγής
Απο μερικούς που εχω γνωρίσει , βρίζουν συνεχεια την ελλαδα , αυτο ομως δε λεει κ τπτ διοτι ολοι βρίζουμε την χώρα μας .
Παντως ειναι εργατικοί , κάνουν όλες τις εργαςιες , ειναι σκληροί κ αντέχουν την φτωχια ..πολιτισμικά τωρα τους θεωρώ πολυ υποδεέστερους άλλων ελληνικών φυλών , κατι που αποδυκνειεται εαν πας στις αρβανιτικες περιοχές κ μπεις στα σπιτια τους .. ΑσπρόπυργοΣ  μανδρα , νεα Μάκρη , λουτσα κλπ ... κακογουστιά σπιτια άσχημα εως για τον πουτσο , και μεςα ακαταστασία , καθαρίζουν μονο οταν Παντρεύονται η σε τίποτα ΒΑΦΤΙΣΙΑ
Γάμοι κ βαφτίσια συνήθως της ίδιας αρβανίτικης ράτσας
Δε μπλέκει ευκολα μαζι τους καποιος οριτζινάλ ελληνας
Ο πιο γνωστός Αρβανίτης ειναι ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ , που σαν εικόνα προάγει την υποκουλτούρα ,το ρουσφέτι κ το ραγιαδισμό η την σχεση ραγιά προύχοντα

Ζητω συγνώμη απο τους Αρβανίτες κ εαν εχουν στοιχεία για το αντίθετο, εαν πειστώ θα ζητήσω κ παλι συγνώμη

G.S

Προμότορας
Εγγρ.
9 Οκτ 2018
Κριτικές
67
Like
2.870
Οσο μουνάρα και να είναι η γυναίκα κάποια στιγμή τη βαριέσαι και πας για την επόμενη που θα σε καυλώσει ότι ράτσα και να είναι.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Οσο μουνάρα και να είναι η γυναίκα κάποια στιγμή τη βαριέσαι και πας για την επόμενη που θα σε καυλώσει ότι ράτσα και να είναι.

Και εγω θα την πήδαγα αλλα μετα θα γινόμουν Λούης
Γιατι να μπλέξεις με συγγενείς με τριγωνικές μούρες

Ξερεις τι έλεγαν οι παλιοί ;
Παπούτσι απο το τόπο σου κ ας ειναι Μπαλωμένο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Συμφωνει,
Αλλα οι παλιες ειχαν ηθος, αρχες και αξιες. Πραμα που ειναι σπανιοτατο στα σημερινα "παπουτσια"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

οι παλιοι δεν ειχαν παει με ρωσιδια
δεν ηξεραν την τυφλα τους

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Δηλαδη αμα γαμουσατε τη Φουρειρα θα την χωριζατε γιατι ειναι αλβανίς;

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.316
Πόντοι
486

Σωστά. Και μπαλωμενο παπούτσι και κακομαθημένο. Χίλιες φορές Αλβανόμουναρος παρά μπαζο Ελεειηνις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τυποι και η dorina gegici αλβανακι ειναι

tumblr_phq8wgaBnf1tt5umso1_500.jpg

peroukas27

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Μάγκες το μουνι δν έχει εθνικότητα όπως λένε και τα μεγάλα καμάκια ...αλλά όσο αφορά τους Αλβανούς είναι που έχουν μεγαλώσει πλέον εδώ και τα νέα παιδιά έχουν σχέσεις μεταξύ τους δλδ και αλβανίδα με Έλληνα αλλά και Αλβανοί με δικές μας!!!

Επισκέπτης
Όποιος είναι σε θέση να βγάλει Μουνάρα τότε θα μπορεί να είναι και απο πολύ περισσότερες χώρες εκτός της χειρότερης χαβούζας του κόσμου που το έγκλημα είναι στο DNA τους και η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει πολύ μικρή αξία για αυτούς! Και μην πέσει κανείς απο τα σύννεφα αλλιώς θα του πω καλά ...γεννητούρια σήμερα διότι θα γράφει απο τη θερμοκοιτίδα που μόλις γεννήθηκε !

Τώρα και με φαινομενικά καλή να μπλέξει κάποιος απο εργατική και τίμια οικογένεια και πάλι ύσηχος δεν μπορεί να είναι διότι μια κουβέντα σε μια μακρινή φίλη ή ξαδέρφη να πει , θα μεταφερθει σε λάθος αυτιά άλλων ξαδέρφων ή φίλων και τότε μιλάνε τα ...Καλάσνικοφ...

ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΚΡΥΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω πλακωθει πολλες φορες με Αλβανους στον Αγιο. Το παιζουν μαφιες με καλασνικοφ αλλα ειναι θρασυδειλες λουλουδες. Οι παλιοι βαρυποινιτες κατι τετοιους τους κανανε κοτες.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Επειδή  τα είχα κάποτε με κάποιες Αλβανίδες , η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ ωραίες γυναίκες και πολύ ερωτικές , αλλά ταυτόχρονα είναι άξεστες και σκληρές χωριάτισες με πολύ κουτοπονηρία.Ανυπότακτες που ούτε οι ίδιοι οι Αλβανοί δεν μπορούν να τις κουμαντάρουν και το κέρατο είναι στην ημερήσια διάταξη.Θέλει πολύ κόπο και ενέργεια να τις ελέγξεις και κουμαντάρεις και δεν ξέρω αν αξίζειτον κόπο.Αν ανοίξεις σπιτικό μαζί τους ετοιμάσου για πολλά ροντέο ... ειδικά αν χασεις τον σεβασμό τους και σε καβαλίσουν! Idiot

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom