τυπε οι 1.600.000 αρβανιτες που ζουν στην ελλαδα εχουν ελληνικη συνειδηση αλλα αλβανικη καταγωγη
αυτους που τους κατατασσουμε;
Εχεις ρωτήσει Αρβανίτη ; Αλβανοί Λένε οτι ειναι απλα ήρθαν στην ελλαδα πριν 200-300 χρονια , ετσι μου ειπε ενας απο την δουλειά μου, Αρβανίτης
Μετα απο τοσα χρονια στο ελλαντα , αναγκαστικά στους ελληνες κατατάσσονται , αρβανιτικης καταγωγής
Απο μερικούς που εχω γνωρίσει , βρίζουν συνεχεια την ελλαδα , αυτο ομως δε λεει κ τπτ διοτι ολοι βρίζουμε την χώρα μας .
Παντως ειναι εργατικοί , κάνουν όλες τις εργαςιες , ειναι σκληροί κ αντέχουν την φτωχια ..πολιτισμικά τωρα τους θεωρώ πολυ υποδεέστερους άλλων ελληνικών φυλών , κατι που αποδυκνειεται εαν πας στις αρβανιτικες περιοχές κ μπεις στα σπιτια τους .. ΑσπρόπυργοΣ μανδρα , νεα Μάκρη , λουτσα κλπ ... κακογουστιά σπιτια άσχημα εως για τον πουτσο , και μεςα ακαταστασία , καθαρίζουν μονο οταν Παντρεύονται η σε τίποτα ΒΑΦΤΙΣΙΑ
Γάμοι κ βαφτίσια συνήθως της ίδιας αρβανίτικης ράτσας
Δε μπλέκει ευκολα μαζι τους καποιος οριτζινάλ ελληνας
Ο πιο γνωστός Αρβανίτης ειναι ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ , που σαν εικόνα προάγει την υποκουλτούρα ,το ρουσφέτι κ το ραγιαδισμό η την σχεση ραγιά προύχοντα
Ζητω συγνώμη απο τους Αρβανίτες κ εαν εχουν στοιχεία για το αντίθετο, εαν πειστώ θα ζητήσω κ παλι συγνώμη