Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Το πιο πάνω βιβλίο έχει την πληρέστερη
ιστορική έρευνα.

για παράδειγμα οι λεγόμενοι σαρακατσάνοι κατάγονται απο τα εδάφη της σημερινλης Ρουμανίας ..... οπως και πολλές περιχοχές της ελληνικής επικράτειας έχουν βαλκανικά προσωνύμια ..... βαλια κάλντα .... η γνωστη βορειοελάδύτικη ορεινή περιοχή  ... σημάνει στη ρουμανικά ... ζεστή κοιλάδα .... valea calda ....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Η νοοτροπία τους όμως είναι περίπου ενιαία.

Θεωρούν υποχρέωση τους, να σε ρίξουν.

Όπως οι Άραβες θεωρούν υποχρέωσή τους να κάνουν υπερβολικά παζάρια
και γι' αυτό η πρώτη τιμή που σου ζητούν μπορεί να
είναι ...τριπλάσια από αυτή που θα συμφωνήσετε.

αν έχεις επιχειρηματική επαφή με αραβικά κεφάλαια και άραβες επενδυτες αυτό δεν ισχύει .... πρόκειται για πραγματιστές .... ισχύει για εμπόρους και πραγματευτές ......

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Λυπάμαι που το λέω αλλά ορισμένοι σ' αυτό το φόρουμ φαίνεται να διακατέχονται από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα... Καλή ψυχική υγεία εύχομαι και να το ξεπεράσετε γρήγορα. Με όλη την καλή διάθεση το λέω...

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Aνακαλώ, έχεις δίκιο. Παρά του τι νόμιζα για σίγουρο, τελικά δεν στοιχειοθετείται αρκετά μια αυτοχθονική τυπόσταση των Αλβανών στα αρχαία Ιλλυρικά φύλα

Ασε μας ρε Αλβανέ , πηγαινε στο μπαμπά σου τον ΕΡΝΤΟ , να τα πεις αυτα
Οι ελληνες κ οι Αλβανοί ειναι ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ, γιαυτο βλέπεις αυτα τα δυο έθνη να ανακατεύονται η να Παντρεύονται μεταξύ τους ; Προφανώς κ οχι
Στα τσακίδια κωλοΑλβανέ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Οι ελληνες κ οι Αλβανοί ειναι ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ, γιαυτο βλέπεις αυτα τα δυο έθνη να ανακατεύονται η να Παντρεύονται μεταξύ τους ; Προφανώς κ οχι
Στα τσακίδια κωλοΑλβανέ
Εισαι με τα καλα σου?
Σου λεει ανακαλω και τον βριζεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Στα τσακίδια κωλοΑλβανέ
τυπε οι 1.600.000 αρβανιτες που ζουν στην ελλαδα εχουν ελληνικη συνειδηση αλλα αλβανικη καταγωγη
αυτους που τους κατατασσουμε;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
:wanker:  ξεροχυνω με ερωτημα σε ένα φορουμ που αμα εξαιρέσεις τους πουστηδες ολοι οι αλλοι ψάχνουμε για αλβανιδες μουναρες  :headbaning2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι ανάστημα είχε η μουνάρα, έχει αναφερθεί ;

Φαντάζομαι έχετε διαβάσει στο fb το καλαμπούρι που λέει ...

"σεξοβόμβα είσαι αν είσαι πάνω από 1,70
αν είσαι κάτω από 1,60 ,  είσαι σεξονάρκη !! 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216
Στα τσακίδια κωλοΑλβανέ

Σε άπταιστα Αλβανικά, Μολών Εκδίωξε.
Μιας και εγώ, που σύμφωνα με τις διάνοιες εδω μέσα είμαι ΚΑΙ "δεκσος" και "Αλβανός" έχω και τις αποδείξεις οτι τη Γαλανόλευκη την υπηρέτησα και την τίμησα, ΕΣΥ κωλοπαίδι, έχεις πάει καν φαντάρος, ή σε χαλάει η καλλιόπη και έχεις πάρει κανένα περίεργο Γιώτα για να τη σκαπουλάρεις;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σε άπταιστα Αλβανικά, Μολών Εκδίωξε.
Μιας και εγώ, που σύμφωνα με τις διάνοιες εδω μέσα είμαι ΚΑΙ "δεκσος" και "Αλβανός" έχω και τις αποδείξεις οτι τη Γαλανόλευκη την υπηρέτησα και την τίμησα, ΕΣΥ κωλοπαίδι, έχεις πάει καν φαντάρος, ή σε χαλάει η καλλιόπη και έχεις πάρει κανένα περίεργο Γιώτα για να τη σκαπουλάρεις;

jam krenar se jam shqiptar :)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στα τσακίδια κωλοΑλβανέ

Oπως βλεπεις ο ανθρωπος δε μιλαει αλβανικα οποτε τα κουβαδακια σ κ σε αλλη παραλια χλεχλε!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Το θρεντ έχει λάθος τίτλο.

Ο σωστός τίτλος θα ήταν , αν τα φτιάχνατε με ωραία γκόμενα
που θα ήταν Αλβανίδα.

Το να μην καταλάβει κάποιος ότι η γκόμενα είναι
Αλβανίδα, ή να μη του το πει, αν δεν το έχει
καταλάβει, είναι πολύ δύσκολο.

Πονηρή - αγριεμένη φάτσα,
έστω καλυμμένη έχουν

500full.jpg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

μπραβο μεστος λακωνικος και to the point.

Εγω εχω κανει 3 σχεσεις στη ζωη μου με αλβανο το οποιο το ηξερα εξαρχης βεβαια και μαλιστα οι 2 ηταν μακροχρονιες και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλοι εραστεςς και εχουμε πολυ ιδια κολτουρα σε θεματα φαγητου, μουσικης, διασκεδασης, νοοτροπιας κλπ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
μπραβο μεστος λακωνικος και to the point.

Εγω εχω κανει 3 σχεσεις στη ζωη μου με αλβανο το οποιο το ηξερα εξαρχης βεβαια και μαλιστα οι 2 ηταν μακροχρονιες και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλοι εραστεςς και εχουμε πολυ ιδια κολτουρα σε θεματα φαγητου, μουσικης, διασκεδασης, νοοτροπιας κλπ
καλα εσενα και απο τη γουινεα παπουα να ηταν οι εραστες σου καλοι θα σου φαινονταν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Λυπάμαι που το λέω αλλά ορισμένοι σ' αυτό το φόρουμ φαίνεται να διακατέχονται από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα... Καλή ψυχική υγεία εύχομαι και να το ξεπεράσετε γρήγορα. Με όλη την καλή διάθεση το λέω...

Στο τσακ ήμουν κι εγώ ορισμένους προλαλήσαντες να τους παροτρύνω προσωπικά να κοιταχτούν σε ψυχίατρο αλλά δεν είχα κουράγιο να αντιμετωπίσω τις τοξικές τους αντεπιθέσεις... Είχαμε ακροδεξιούς και φασιστάκια σ' αυτό το site, τώρα έχουμε και ξεκάθαρα ναζιστάκια που μας αραδιάζουν αρρωστημένες φυλετικές θεωρίες κατ' ευθείαν απ' τη βιβλιογραφία του Μέγκελε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom