Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το θρεντ έχει λάθος τίτλο.

Ο σωστός τίτλος θα ήταν , αν τα φτιάχνατε με ωραία γκόμενα
που θα ήταν Αλβανίδα.

Το να μην καταλάβει κάποιος ότι η γκόμενα είναι
Αλβανίδα, ή να μη του το πει, αν δεν το έχει
καταλάβει, είναι πολύ δύσκολο.

Πονηρή - αγριεμένη φάτσα,
έστω καλυμμένη έχουν

500full.jpg
η συγκεκριμενη θα εχει και μακρια χερια. υπαρχουν 4 αλβανικοι φαινοτυποι.

Επισκέπτης
ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ

Ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός υποστηρίζει την κοινή καταγωγή Ελλήνων και Αλβανών

«Εγώ θεωρώ πιο Έλληνες τους Αλβανούς. Είμαστε ένα πράμα, μια φάτσα».

Ο σπουδαίος Έλληνας και μέγας πατριώτης Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο οποίος είχε ιδρύσει το κόμμα ''ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ'' είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι Αλβανοί είναι Έλληνες.

Δείτε τι λέει στο παρακάτω βίντεο στα λεπτά 4:00-6:10:

«Αλβανοί δεν υπάρχουν. Είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Ιλλυριοί είναι και Πελασγοί. Διότι κάποτε είπα σε έναν καθηγητή από τα Τίρανα “ξέρεις ότι είσαι Έλλην;” και μου λέει “Τι είναι αυτά που λες; Εγώ είμαι Αλβανός”, ειρωνικά. Και του απήντησα “Για να δούμε τι είσαι, και τι θα πει Αλβανός κατ' αρχήν. Πότε γίνατε κράτος; Το 1912. Ξέρετε κανένα κράτος να έγινε το 1912 στον κόσμο; Έγιναν κράτη, ελευθερώθηκαν μετά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά υπήρχαν σαν οντότητες”. Και του λέω του κυρίου καθηγητού “Είσαστε 3 εκατομμύρια όλοι κι όλοι. Αν εξαιρέσουμε τους Έλληνες βορειοηπειρώτες, είσαστε 2,5 εκατομμύρια. Είσαστε Λατίνοι;”. Λέει όχι. “Είσαστε γερμανικές φυλές;”, λέει όχι. “Είσαστε Σλάβοι”, μου λέει όχι. Είσαστε μογγόλοι που είναι οι Φινλαδοί, οι Ούγγροι, οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι;”. Μου λέει όχι. Του λέω “Είσαστε Άραβες;”, λέει όχι. “Ε, τότε, ρε φίλε, του λέω, τι μπορεί να είστε; Εάν δεν είστε και Έλληνες, διότι οι Έλληνες είναι και η άλλη μεγάλη ομάς που κατέληξε να είναι μια οντότης εθνική, διότι άλλο Πελασγοί, άλλο Ίωνες, άλλο Δωριείς και ούτω καθ' εξής… Ερωτώ λοιπόν το εξής “Εσύ λοιπόν κύριε καθηγητά μου, τι είσαι; Εάν δεν είσαι και Έλλην, δεν μπορεί να πέσατε 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι από τον ουρανό;”. Και προς τιμήν του κλονίστηκε και μου είπε “Αυτό το επιχείρημα δεν μου το έχει θέσει άλλος μέχρι στιγμής, θα το λάβω σοβαρώς υπόψιν και θα αρχίζω να αλλάζω τη στάση μου όσον αφορά στην εθνότητα”».
Ειμαστε το μοναδικο εθνος στον κοσμο που εχασε την εθνικη του ταυτοτητα οταν ηρθαν μεταναστες. 200 χρονια μετα την δημιουργια του κρατους μας, ξεχασαμε ποιοι ειμαστε.

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
221
Πόντοι
21
Ελληνιδες νεες γενιες απο 18 μεχρι 35 τουλαχιστον(να μην πω κ παραπανω)σαπιες τελειως, τεμπελες, ρεταλια, σαπακια ουτε φαι να φτιαξουν νοικοκυρες αχρηστες να μεγαλωσουν παιδια δεν την παλευουν καστανο,ασεξουαλ,ανοργασμικες..Ολα τα παραπανω σε ενα ποσοστο 80τοις εκατο σιγουρα(αφηνω ενα 20 για καποιες κοπελες απο επαρχια κυριως που μπορουν να αποτελεσουν την εξαιρεση στον κανονα)..Αντιθετα αλβανιδες ολων των ηλικιων αλλα εν προκειμενω κ των νεαρων, σκυλια του πολεμου κ δουλειες στο σπιτι κ μπορουν να δουλευουν κ 8-10 ωρες κ να σου μεγαλωσει το παιδι κ να σου γαμηθει σαν σκυλι το βραδυ αδιαμαρτυρητα...Ειναι πολυ ανθεκτικη ρατσα κ ταιριαζουν αρκετα στον μαλθακο,ηρεμο κ μπουλη νεοελληνα αντρα..Για μενα αποτελουν τον ορισμο σ αυτο που λεμε οτι η γυναικα πρεπει να ειναι δουλα στην κουζινα κυρια κ λιγομιλητη στο σαλονι κ μεγαλο ξεκωλαριο κ πουταναριο στο κρεββατι...Επισης κανουν κ πολυ βρωμικο γαμησι κ δεν κολωνουν πουθενα..Τυποι μου αυτη ειναι η αληθεια οσο κ αν σας χαλαει κ ουτε αριστερος ειμαι ουτε αναρχικος διεθνιστης αντιφα κ τιποτα τετοιο...Ολος ο κυκλος μου αλλα κ εδω μεσα που βλεπω η πλειοψηφια των παντρεμενων με ελλεεινιδες κλαιει με μαυρο δακρυ κ αναθεματιζει την ωρα κ την στιγμη που παντρευτηκε.... :hi: :hi:

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
Με τόση σαπιλα εδώ μέσα είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι εγώ έχω το πρόβλημα χαχαχαχα

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Το νήμα έχει να κάνει με συγκεκριμένο θέμα κι εσείς απαντάτε άσχετα πράγματα για τις ελληνίδες...
Προφανώς έχετε φάει αρκετές χυλοπίτες και το βγάζετε...Τέλος πάντων...
Επί του θέματος, τι σημασία έχει αν είναι Αλβανίδα? Αν είναι ωραία γκόμενά και καλό τυπάκι γιατί να την χωρισεις;;;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Μάγκες, αν σας την είχε δώσει κατακούτελα και μαθαίνατε ότι ότι Αλβανέζα, να ορμάγατε φουλ,μάλιστα αν ήταν και καλό άτομο.Τουλάχιστον εργάζονται,μαθαίνουν να σέβονται τον σύντροφό τους και είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.Άσε που πλέον έχουν όλοι τους λεφτά και δουλειές, οπότε μπορεί να έχετε και επαγγελματικό μέλλον.

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Ελληνιδες νεες γενιες απο 18 μεχρι 35 τουλαχιστον(να μην πω κ παραπανω)σαπιες τελειως, τεμπελες, ρεταλια, σαπακια ουτε φαι να φτιαξουν νοικοκυρες αχρηστες να μεγαλωσουν παιδια δεν την παλευουν καστανο,ασεξουαλ,ανοργασμικες..Ολα τα παραπανω σε ενα ποσοστο 80τοις εκατο σιγουρα(αφηνω ενα 20 για καποιες κοπελες απο επαρχια κυριως που μπορουν να αποτελεσουν την εξαιρεση στον κανονα)..Αντιθετα αλβανιδες ολων των ηλικιων αλλα εν προκειμενω κ των νεαρων, σκυλια του πολεμου κ δουλειες στο σπιτι κ μπορουν να δουλευουν κ 8-10 ωρες κ να σου μεγαλωσει το παιδι κ να σου γαμηθει σαν σκυλι το βραδυ αδιαμαρτυρητα...Ειναι πολυ ανθεκτικη ρατσα κ ταιριαζουν αρκετα στον μαλθακο,ηρεμο κ μπουλη νεοελληνα αντρα..Για μενα αποτελουν τον ορισμο σ αυτο που λεμε οτι η γυναικα πρεπει να ειναι δουλα στην κουζινα κυρια κ λιγομιλητη στο σαλονι κ μεγαλο ξεκωλαριο κ πουταναριο στο κρεββατι...Επισης κανουν κ πολυ βρωμικο γαμησι κ δεν κολωνουν πουθενα..Τυποι μου αυτη ειναι η αληθεια οσο κ αν σας χαλαει κ ουτε αριστερος ειμαι ουτε αναρχικος διεθνιστης αντιφα κ τιποτα τετοιο...Ολος ο κυκλος μου αλλα κ εδω μεσα που βλεπω η πλειοψηφια των παντρεμενων με ελλεεινιδες κλαιει με μαυρο δακρυ κ αναθεματιζει την ωρα κ την στιγμη που παντρευτηκε.... :hi: :hi:
Σωστός!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το προβλημα δε θα είναι τοσο η κοπελα, ειδικα αν εχει γεννηθει-μεγαλωσει κι εδω, αλλα το αλβανοσογο. Ο γενικος κανονας με τους αλβανους ειναι οτι πρεπει να αισθανονται υπο, αλλιως σε καβαλησανε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.864
Πόντοι
6.256
Ναι, μόνο οι λληνιδες φταίνε, οι έλληνες είναι μπουμπούκια

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Φυσικά και όχι, εκτός κι αν το έκρυβε και το ανακάλυπτα. Μόνο και μόνο για τη πράξη δηλαδή, όχι για τη καταγωγή. Δεν είμαστε ρατσιστες!!!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
το θεμα εχει αναλυθεί εδώ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ας κάνει ότι θέλει ο καθένας, στο μπουτσο μ.Οι Αλβανοί όμως έχουν κάτι με τους Έλληνες, αρνητικό,τον λόγο δεν τον ξέρω, είναι όπως ο Έλληνας που δουλεύει και ζει στην Γερμανία βρίζοντας κάθε μέρα τον Γερμανό και τις συνήθειες του με την ζωή του, απλά έτσι είναι.

Συνήθως μας φθονούν, χωρίς να το θέλουν απλά τους βγαίνει.Εγω δεν θα την χώριζα αλλά σίγουρα θα με χώριζε αυτήν, όπως και έγινε κάποτε  ;)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.213
Πόντοι
206
Καμία απολύτως σχέση με αλβανούς. Ερωτική, φιλική, επαγγελματική, κλπ. Ότι χειρότερο υπάρχει

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όποιος είναι σε θέση να βγάλει Μουνάρα τότε θα μπορεί να είναι και απο πολύ περισσότερες χώρες εκτός της χειρότερης χαβούζας του κόσμου που το έγκλημα είναι στο DNA τους και η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει πολύ μικρή αξία για αυτούς! Και μην πέσει κανείς απο τα σύννεφα αλλιώς θα του πω καλά ...γεννητούρια σήμερα διότι θα γράφει απο τη θερμοκοιτίδα που μόλις γεννήθηκε !

Τώρα και με φαινομενικά καλή να μπλέξει κάποιος απο εργατική και τίμια οικογένεια και πάλι ύσηχος δεν μπορεί να είναι διότι μια κουβέντα σε μια μακρινή φίλη ή ξαδέρφη να πει , θα μεταφερθει σε λάθος αυτιά άλλων ξαδέρφων ή φίλων και τότε μιλάνε τα ...Καλάσνικοφ...

ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΚΡΥΆ ΜΑΚΡΥΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6

ετσι οπως ειναι γραμενος ο τιτλος του θεματος σημαινει οτι ηδη εχω σχεση μαζι της και μου εχει κρυψει οτι ειναι αλβανιδα  και λογικα θα μου εχει πει ψεματα για την καταγωγη της για διαφορους λογους οποτε ναι θα την χωριζα οχι γιατι ειναι αλβανιδα αλλα γιατι ειναι ψευτρα και κουτοπονηρη

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Στα καλασνικοφ πήγαινε αυτό...

Stories

Νέο!

Stories