Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Μολις ανακοινωθηκε η διακοπη του γκολφ...γιατι?ποιοι λογοι οδηγησαν εδω?
Μολις ανακοινωθηκε η διακοπη του γκολφ...γιατι?ποιοι λογοι οδηγησαν εδω?
Φιλαρακι μηπως να το ελαττώσεις λίγο;Δεν σου έχει αφήσει εγκεφαλικό κύτταρο στο κεφάλι!!Μονο Ιαπωνας φιλε μου
Πόσο θα χαρώ ενα μείνουν και χωρίς ανταλλακτικά τα κωλόπαιδα με τα γκόλφ.
Mazda Mazda,γαμα τους τα ρασαΠόσο θα χαρώ ενα μείνουν και χωρίς ανταλλακτικά τα κωλόπαιδα με τα γκόλφ.
Mazda Mazda,γαμα τους τα ρασα
ετσι ειναι ακριβως...ειχα και εψαχνα και επαιρνα μονο ιμιτασιον απο την ιαπωνικη.Βεβαι τρομερη ποιοτητα,γερμανικα τα περισσοτερα και ιαπωνικα αλλα οχι mazda...δεν ειχα βεβαια κανενα προβλημα.η mazda που αναφέρεις στην ελλαδα εχει κλειση αν ξερεις από το καλοκαιρι του 2014
ανταλλακτικα πλεον μονο από αυστρια και αυτά εφοσον τα πληρωσεις κασερι και παραλαβη 25 ημερες με 1 μηνα μετα
απορια ...Φιλαρακι μηπως να το ελαττώσεις λίγο;Δεν σου έχει αφήσει εγκεφαλικό κύτταρο στο κεφάλι!!
ο Ιαπωνας φιλε μου εχει παντα αλεξισφαιρα μοτερ ;)απορια ...
αληθεια γιατι ενοχληθηκες που αρεσει ο Ιαπωνας ???
Σωστά Aruris Τουρκιας, Nissan Βρετανίας, Suzuki ινδιας/Ουγγαριας .........Μονο Ιαπωνας φιλε μου
Ναι, απο τη Renault η Nissan!!ο Ιαπωνας φιλε μου εχει παντα αλεξισφαιρα μοτερ ;)
Δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι ερχεται παγκοσμιος πολεος, με ενα σχ2διο αλοστημενο?Μολις ανακοινωθηκε η διακοπη του γκολφ...γιατι?ποιοι λογοι οδηγησαν εδω?
Δεν ενοχληθηκα καθόλου.Απλά γραφει κατι που δεν εχει καμιά σχεση με τον τίτλο,του το εξηγω και μου γραφει "μονο Ιάπωνας".απορια ...
αληθεια γιατι ενοχληθηκες που αρεσει ο Ιαπωνας ???