MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 970
- Πόντοι
- 366
Έκλαψα!!!!Είναι μανικιουριστ τύπε
Δεν φαίνεται;
Νομίζω είναι ξεκάθαρο..
Έκλαψα!!!!Είναι μανικιουριστ τύπε
Δεν φαίνεται;
Νομίζω είναι ξεκάθαρο..
Σιγα σιγα οι φωτογραφιες σώμα βυζια μετά ξαφνικα για μουτρα θα δεις την μανουλα σου ;) , προτιμω συγγρουΕυτύχω μας το πας λάου λάου με την αποκάλυψη. Προχώρα στην ολόσωμη γιατί έχουμε και δουλειές.
Επίσης δε μας είπες, ποιο strip club προτιμάς; Συγγρού, Μπουρνάζι, Χϊλτον;
Σιγα σιγα οι φωτογραφιες σώμα βυζια μετά ξαφνικα για μουτρα θα δεις την μανουλα σου ;) , προτιμω συγγρου
Έχει ένα θεματικό όμως ο τύπος/ τύπισσα μια μικρή διπολική πρέπει να την έχει ανεβάζει γκάζια με απλές ερωτήσεις εύκολαEγώ δεν είπα τίποτα για τη μητέρα σου, ούτε καν για σένα την ίδια.
Σε ποιο στριπτιτζάδικο είπαμε θα πας να έρθω να σου σπάσω τα μούτρα;
Πριν παω θα σε ενημερωσω μαλακισμενο που δεν σεβεσαι τις γυναικεςEγώ δεν είπα τίποτα για τη μητέρα σου, ούτε καν για σένα την ίδια.
Σε ποιο στριπτιτζάδικο είπαμε θα πας να έρθω να σου σπάσω τα μούτρα;
Εσυ μου ζητησες να ανεβασω φωτογραφια το σωμα μου , εισαι ενα ασεβη ατομοΜίλησε για σεβασμό αυτή που έβρισε τη μητέρα μου, χωρίς να της πω τίποτα. Μαθήματα συμπεριφοράς όχι από εσένα Ευτύχη/Ευτυχία, δε σε παίρνει.
Μαγκιές στους αυνάνες που σε παρακαλάνε να τους δείξεις μισή τιράντα από σουτιέν, όχι σε μένα.
Διακρίνω μυκητίαση. Προτείνω σκόνη ντεκαπάζετοιμος τύπε. φρεσκο πραμα απο μυστη ευτυχιο
-1Για να μην με περιμενεις, εγω ειμαι νοικοκυρης ανθρωπος, παντρεμενος με οικογενεια και δηλωνω οτι ΔΕΝ μπορω να παρευρεθω μαζι σου σε στριπ κλαμπ.
Απο περιεργεια εκει στο μιλανο δεν εχει τπτ στριπ clubs να πας να ξεχαρμανιασεις λιγο να χορτασει το ματι σου?
Βασικα γραφεται ασεβες ατομο, μηπως εκτος απο Ευτυχης εισαι και αλβανοΕσυ μου ζητησες να ανεβασω φωτογραφια το σωμα μου , εισαι ενα ασεβη ατομο
Τυπε την προσβάλλεις τωρα η τύπισσα είναι από Μιλάνο ποια Αλβανία είναι έτη φωτός μπροστάΒασικα γραφεται ασεβες ατομο, μηπως εκτος απο Ευτυχης εισαι και αλβανο
XaxaxxaxaxaxaΤυπε την προσβάλλεις τωρα η τύπισσα είναι από Μιλάνο ποια Αλβανία είναι έτη φωτός μπροστά
Απο περιεργεια εκει στο μιλανο δεν εχει τπτ στριπ clubs να πας να ξεχαρμανιασεις λιγο να χορτασει το ματι σου?