Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Μάλλον έχεις δίκιο. Άλλωστε δεν είμαι από χωριό και δεν ξέρω καλά τις συνθήκες. Ως γνωστόν, είμαι γέννημα θρέμμα Βουκουρεστίου.
Τυχερέ...εμείς έπρεπε να περιμένουμε καιρό για να βρούμε ωραίες Ρουμάνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα χωρια ομως ξερουν ολοι ποιος ειναι ο αγαμητος!
Βασικά στα χωριά ....ΟΛΟΙ είναι αγαμητοι!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.998
Πόντοι
6.236
  • Like
Αντιδράσεις: REGGAS

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Δεν ξερω τι γινεται στα χωριά και στις πολυ μικρες πόλεις αλλα οπως το φανταζομαι αν θελει καποιος να κανει εξαλλη ζωη με καλα γαμησια και φυσικα οχι μονο με μια κοπελα ειναι αδυνατον να τα καταφερει κι ας ειναι και κουκλος.Νταξει αν ειναι τυχερος μπορει να βρει μια για σχεση και να πηδαει αυτην συνεχεια αλλα ως εκει(κι αυτο αν ειναι τυχερος οπως ειπα).βεβαια αργότερα αν μεινει μαζι της κανα 4 χρονια και παραπανω ,σε αυτες τις πολυ πολυ κλειστες κοινωνίες οπως ειναι τα χωριά θα πρεπει να την παντρευτεί γιατι οι θειτσες και οι κουτσομπόλες του χωριου θα λενε διαφορα και εκει οι ανθρωποι νοιαζονται για το τι λεει ο κοσμος...Δεν ειναι οπως εμεις στις μεγαλες πολεις που γραφουμε στ αρχιδια μας την γνωμη του κοσμου!Οποτε αν ζεις σε μικρη κοινωνία δεν μπορεις να κανεις τον βίο ενος γαμιά,ακόμα και να το θελεις πολυ αυτο δεν γινεται!Και φυσικα αν μεινεις ανυπαντρος σε ηλικια 35+ αρχιζουν ολοι στο χωριό να λενε και να υποθετουν διάφορα αρνητικά για εσενα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν ξερω τι γινεται στα χωριά και στις πολυ μικρες πόλεις αλλα οπως το φανταζομαι αν θελει καποιος να κανει εξαλλη ζωη με καλα γαμησια και φυσικα οχι μονο με μια κοπελα ειναι αδυνατον να τα καταφερει κι ας ειναι και κουκλος.Νταξει αν ειναι τυχερος μπορει να βρει μια για σχεση και να πηδαει αυτην συνεχεια αλλα ως εκει(κι αυτο αν ειναι τυχερος οπως ειπα).βεβαια αργότερα αν μεινει μαζι της κανα 4 χρονια και παραπανω ,σε αυτες τις πολυ πολυ κλειστες κοινωνίες οπως ειναι τα χωριά θα πρεπει να την παντρευτεί γιατι οι θειτσες και οι κουτσομπόλες του χωριου θα λενε διαφορα και εκει οι ανθρωποι νοιαζονται για το τι λεει ο κοσμος...Δεν ειναι οπως εμεις στις μεγαλες πολεις που γραφουμε στ αρχιδια μας την γνωμη του κοσμου!Οποτε αν ζεις σε μικρη κοινωνία δεν μπορεις να κανεις τον βίο ενος γαμιά,ακόμα και να το θελεις πολυ αυτο δεν γινεται!Και φυσικα αν μεινεις ανυπαντρος σε ηλικια 35+ αρχιζουν ολοι στο χωριό να λενε και να υποθετουν διάφορα αρνητικά για εσενα.
αν θες να κανεις καλα γαμήσια τύπε με hangover,θα βγεις εκτος ελλάδος

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
αν θες να κανεις καλα γαμήσια τύπε με hangover,θα βγεις εκτος ελλάδος
Και στην Αθηνα ή και στην Θεσσαλονικη εστω μπορεις να κανεις καλη ζωη με καλο σεξ.Στην επαρχία ομως ειναι σχεδον αδυνατον.Τωρα για εξωτερικο εκει ναι ειναι αλλιως.Οσοι μπορουν πηγαινουν και ζουν εκει και περνανε καλα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
οι σαβουρογαμηδες μονο !

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και στην Αθηνα ή και στην Θεσσαλονικη εστω μπορεις να κανεις καλη ζωη με καλο σεξ.Στην επαρχία ομως ειναι σχεδον αδυνατον.Τωρα για εξωτερικο εκει ναι ειναι αλλιως.Οσοι μπορουν πηγαινουν και ζουν εκει και περνανε καλα.
εχω παει και μιλάω εκ πειρας...οκ δεν μπορω να φυγω μονιμα (και δε θέλω πλεον) αλλα καμια σχεση με ελλαδα..εδω και ωραιος να εισαι,δε θα παρεις αυτο που αξίζεις.Για επαρχια δε ξερω τι παιζει

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
εχω παει και μιλάω εκ πειρας...οκ δεν μπορω να φυγω μονιμα (και δε θέλω πλεον) αλλα καμια σχεση με ελλαδα..εδω και ωραιος να εισαι,δε θα παρεις αυτο που αξίζεις.Για επαρχια δε ξερω τι παιζει
κι εγω εχω μεινει εξωτερικο για ενα διαστημα αλλα μονιμα οχι
Ξερω τι μου λες...ετσι ειναι.
Οτι εχουμε αδικηθει εδω στην ελλαδα ολοι μας ειναι βεβαιο....σε σχεση με το αν ειμασταν εξωτερικο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
κι εγω εχω μεινει εξωτερικο για ενα διαστημα αλλα μονιμα οχι
Ξερω τι μου λες...ετσι ειναι.
Οτι εχουμε αδικηθει εδω στην ελλαδα ολοι μας ειναι βεβαιο....σε σχεση με το αν ειμασταν εξωτερικο
αστα γαμησε τα αν και για ελλαδα δεν εκανα και λιγα στη ζωη μου,αλλα αν ζουσα εξω θα εκανα τα τριπλάσια.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
αστα γαμησε τα αν και για ελλαδα δεν εκανα και λιγα στη ζωη μου,αλλα αν ζουσα εξω θα εκανα τα τριπλάσια.
ουτε εγω εχω κανει λιγα.και ελευθερη σχεση ειχα για χρόνια και One night stand αρκετα εχω κανει και μπουρδελα παω οταν υπαρχει κατι καλό αλλα τι να λεμε τωρα.Εξω οπως το ειπες ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Επειδη κατι υποθηκε για τα λεφτα, πιστεύω οτι και αυτος που δεν εχει λεφτά, αν το εχει με το λέγειν ή με την φανιση γαμάει... το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει λεφτα, δυσκολα κρατάει καλό μουνι, που θα θελει τα λούσα της και τα ταξιδια της. Ο Λεφτάς θα γαμησει γιατι ειναι άπλας και θα κρατησει την γκομενα να τη γαμάει, γιατι θα της προαφέρει ανέσεις. Το εχω πει σε αλλο θρεντ... εχω γαμησει μουναρα για ενα φουτερ που της πηρα δωρο και με εχει χωρισει γκομενα γιατι ηθελε να βγαζω περισσοτερα και δεν της τα παρειχα τοτε. Επειδη το θεμα ειναι ποιος γαμάει, η απαντηση ειναι αυτος που το εχει... παντρεμενος ή μη
εγω παντως εχω χασει καποιες ευκαιριες που αν ειχα καλο λεγην θα ετρωγα, αλλα.... δεν επαιξα σωστα το παιχνιδι και εμενα παντα με τη μπουτσα στο χερι.... κλασσικα....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ποιοτητα αυτοι που εχουν ολο το πακετο κι ειναι σε ποστα νταλαβερι με μουνι συνεχεια
κυριως νυχτα...σε ποστα τυπου μπαρ μαν η πορτα η κατι του μαγαζιου.Ειχα κάποτε μια ευκαιρια αλλα δε γουσταρα να με φάει η νυχτα και την άφησα ο μαλακας (η δε ξερω μπορει να εκανα και καλα)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
εγω παντως εχω χασει καποιες ευκαιριες που αν ειχα καλο λεγην θα ετρωγα, αλλα.... δεν επαιξα σωστα το παιχνιδι και εμενα παντα με τη μπουτσα στο χερι.... κλασσικα....
ξερεις ποσα "αντε ρε μαλακα μιλα σε κοιταει" εχασα στη ζωη μου? αστα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
ξερεις ποσα "αντε ρε μαλακα μιλα σε κοιταει" εχασα στη ζωη μου? αστα
τις τελευταιες μερες εχω ερθει καπως κοντα με μια παντρεμενη απο τη περιοχη μου. ειναι απλη συμπαθεια? ειναι κατι περισσοτερο που με σωστες κινησεις θα μπορουσε να εξεληχθει σε πλημμυρισμενα σεντονια απο μουνουγρα και σκισμενες κυλοτες? θα το παω λαου λαου το πραμα και αν δω να ανταποκρινεται στα πειραγματα και κατσει, θα τη ξεκοκαλισω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τις τελευταιες μερες εχω ερθει καπως κοντα με μια παντρεμενη απο τη περιοχη μου. ειναι απλη συμπαθεια? ειναι κατι περισσοτερο που με σωστες κινησεις θα μπορουσε να εξεληχθει σε πλημμυρισμενα σεντονια απο μουνουγρα και σκισμενες κυλοτες? θα το παω λαου λαου το πραμα και αν δω να ανταποκρινεται στα πειραγματα και κατσει, θα τη ξεκοκαλισω
δωσε πονο αλλα κοιτα μη μπλέξεις εκει και με κανα μαλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom