πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα είσαι στον σωστό το δρόμο. ;)οχι στο βατραχο ειναι
Τζογαδόρος μας βγήκες.Βαζεις στοιχημα?
Τώρα είσαι στον σωστό το δρόμο. ;)οχι στο βατραχο ειναι
Τζογαδόρος μας βγήκες.Βαζεις στοιχημα?
Εχω να σου κανω εγω την αντιπροταση! Και δε λεει και τιμη για να πιασει σαν target group και τους καρδιακους!!επειδή ένας Jay Gatsby
δεν είναι τυχαία Jay Gatsby. και όχι "lakis 33"
Ναι θα φτερνιστεί και θα μας κολλήσειΤώρα κατάλαβα για ποιο λόγο γράφεις αυτά που γράφεις, θες να μας κολλήσεις και μας πίεση
Οχι, απλως προκαλω την τζογαδορο.Τζογαδόρος μας βγήκες.
ερείπιο ειναι αυτο ρε τυπε
Εχω να σου κανω εγω την αντιπροταση! Και δε λεει και τιμη για να πιασει σαν target group και τους καρδιακους!!
Βασικά ψαχνώμουν για διαμέρισμα στην μαυροματαίων αλλά είναι λίγο τσουχτερά ακόμα,με κανένα 60αρι έχει πρώτο όροφο,τα ρετιρέ χτυπάνε 150 και πάνω. >επειδή ένας Jay Gatsby
δεν είναι τυχαία Jay Gatsby. και όχι "lakis 33"
Με ενα 10αρακι αντε να αναβαθμισεις το μπανιο μαν...Και παλυ θα εχεις τον διπλα να σκαει μπαφους στο μπαλκονι του και να σου ποτιζει το μπαρμπεκιου με μυρωδιες...εγω σου εστειλα λινκ με χαρακτηραεντάξει, θα του ρίξεις άλλο ένα δεκαράκι.
μετά όμως θα ζεις σαν τον Ντόναλντ Τραμπ.
Σιγά μη βάλω στοίχημα με δικηγόρο ..Οχι, απλως προκαλω την τζογαδορο.
Η οποια οπως βλεπεις, κάνει τις δηλωσουλες της αλλά μετα κοκοκο.
Εχει και φιλιππινέζες ο Νιπλ?Αυτό θα το νοικιάσει για τις φιλλιπινέζες του ο νιπλ
Καλως.Σιγά μη βάλω στοίχημα με δικηγόρο ..
Με ενα 10αρακι αντε να αναβαθμισεις το μπανιο μαν...Και παλυ θα εχεις τον διπλα να σκαει μπαφους στο μπαλκονι του και να σου ποτιζει το μπαρμπεκιου με μυρωδιες...εγω σου εστειλα λινκ με χαρακτηρα
Προτιμας να βαλεις με τον νιπλ??Εχει και φιλιππινέζες ο Νιπλ?
Εχει και φιλιππινέζες ο Νιπλ?
Εγω θελω να κανω την καυλα μου στο κεντρο αλλα να κοιμαμαι μακρια απ'το κεντρο ;)αυτό που έστειλες θα είναι ακριβό ακόμη.
και το να ζεις στο κέντρο έχει άλλη κάβλα.
Να σε προσλάβω για πέρσοναλ. να έχω να το λέω και γω.Αμέ, και μπάτλερ
Να σε προσλάβω για πέρσοναλ. να έχω να το λέω και γω.
Αμέ, και μπάτλερ
Για ένα μήνα καλή τιμή είναι κλείσαμε.Με ένα κατοσταρικάκι, πιο λίγα δεν πέφτω ο έμβρανς ζητάει 150
οπου μυριστεις οτι παίζει χαρτί τρουπωνεις να μάθεις μωρήΕχει και φιλιππινέζες ο Νιπλ?