Νέα

Ο Ελληνας "μπουλης" & Η Ελληνιδα "μπεμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATHREPTOFILOS123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Α ναι........αν ηθελα να απαντατε μονοκουκι ολο το βραδυ θα το ειχα κανει ΕΥΚΟΛΑ.

Εμενα με νοιαζει η σατυρα,το νευρο και η κοντρα,τωρα το να κατσω να γραψω θεματα για πουτανες ειναι το πλεον αυτονοητο,αφηστε που θα παω και πασο(πραγμα αδυνατον για το ποιον μου)

OP
OP
K

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Προς ψωριαρη-εννοειται οτι τα γυριζω συνεχεια οταν γραφω κατι και τα περιπλεκω,αλλιως δεν εχει και νοημα το να ποσταρεις(κατ'εμε),εδω δεν ειναι βιβλιοθηκη να αποδειξω κατι,ολα ειναι αποδεδειγμενα εδω και χιλιαδες χρονια,τωρα τα τρωμε στην μουρη απλα!
Συν τις αλλοις αν δεν τα γυριζω δεν μαγειρευονται σωστα και δεν υπαρχει και δικαιολογια σε αυτον που δεχεται τα γραφομενα,αρα ειτε τον κασταδαφιζω ειτε τον δικαιολογω,ετσι συνηθισα,να αφηνω παραθυρα γιατι αλλιως φανερωνονται ολα........

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα μου αρέσει το στυλ σου και αυτά που λες , θα ήθελα και αλλες αναλύσεις σου φίλε.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Φίλε μου σε όλο το κείμενό σου επικεντρώνεται στο χρήμα. Κατηγορείς τις γυναίκες με γνώμονα που βρίσκουν και που χαλάνε τα λεφτά τους (αν εξαιρέσουμε τον τρόπο που επιλέγουν να χέσουν και το οποίο αφήνω ασχολίαστο). Σε μια καταναλωτική κοινωνία τα μέσα προώθησης δημιουργούν μόδες και πλασματικές ανάγκες  Όσες γυναίκες βρίσκουν τα χρήματα, με οποιοδήποτε τρόπο,  ακολουθούν και από αυτές υπάρχουν επαγγέλματα, σα και αυτό που λες ότι κάνεις, που επιβιώνουν. Αντί λοιπόν να κατηγορείς το σύστημα που  δημιουργεί αυτές τις συμπεριφορές και τροφοδοτεί αυτά τα επαγγέλματα κατηγορείς τον τροφοδότη ενώ εσύ ο ίδιος είσαι εξαρτώμενος από αυτόν.
Μου θυμίζεις μάλλον τον πρωταγωνιστή πωλητή γυναικείων παπουτσιών στους «παντρεμένους με παιδιά» που υπομένει με φαινομενική ψυχραιμία τις γυναίκες που τον καταδυναστεύουν παρά κάτι άλλο «ανατρεπτικό». 

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοφτε τις μαλακιες ρε...σαφως και υπαρχουν μαμακηδες και μπεμπες οπως λεει αλλα υπαρχουν και ποσοι αλλοι που αναγκαστικα μενουν με τους γονεις τους πχ γιατι δε βρισκουν δουλεια με αρκετα χρηματα...

αντε με τους 40ρηδες που επειδη δουλεψαν νομιζουν οτι τα ξερουν ολα...τρομπες...κι εγω που ειμαι 24 εχω κανει ενα καρο δουλειες ,μονος μου ομως δε μπορω να μεινω με ενοικια 400 ευρω για τρυπες και αλλα 400 για τα βασικα...χωρις καν να κανω κατι το ιδιαιτερο ετσι...

μη τα κανουμε ολα ιδια...

φλωροι ναι ειναι πολλοι σημερα,μαλακισμενες που επειδη εχουν ενα μουνι νομιζουν οτι ολοι πρεπει να το πληρωνουν επισης αλλα τι σημαινει αυτο? οτι ειναι ολοι ετσι? δε νομιζω...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
κοφτε τις μαλακιες ρε...σαφως και υπαρχουν μαμακηδες και μπεμπες οπως λεει αλλα υπαρχουν και ποσοι αλλοι που αναγκαστικα μενουν με τους γονεις τους πχ γιατι δε βρισκουν δουλεια με αρκετα χρηματα...

αντε με τους 40ρηδες που επειδη δουλεψαν νομιζουν οτι τα ξερουν ολα...τρομπες...κι εγω που ειμαι 24 εχω κανει ενα καρο δουλειες ,μονος μου ομως δε μπορω να μεινω με ενοικια 400 ευρω για τρυπες και αλλα 400 για τα βασικα...χωρις καν να κανω κατι το ιδιαιτερο ετσι...

φλωροι ναι ειναι πολλοι σημερα,μαλακισμενες που επειδη εχουν ενα μουνι νομιζουν οτι ολοι πρεπει να το πληρωνουν επισης αλλα τι σημαινει αυτο? οτι ειναι ολοι ετσι? δε νομιζω...
σωστος  ο  τυπος  και εγω τους  :piss: τους  40  φατε σκατα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

σωστος

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
αντε με τους 40ρηδες που επειδη δουλεψαν νομιζουν οτι τα ξερουν ολα...τρομπες...κ

Το πρόβλημα δεν είναι οι σαραντάρηδες που δούλεψαν ούτε οι σαραντάρηδες που ακόμη τρώνε τα λεφτά των γονιών τους λόγω «ειδικών» συνθηκών..
Το πρόβλημα είναι οι εξαρτημένοι σαραντάρηδες που βλέπουν γύρω τους μάγισσες και φαντάσματα να τους καταδιώκουν επειδή ακόμη δεν ωρίμασαν για να αντιμετωπίσουν τη πραγματικότητα.
Επίσης πρόβλημα είναι αυτοί που ανεξαρτήτως ηλικίας «παραβλέπουν» τις δικές τους συμπεριφορές και αδυναμίες ενώ συνεχώς σχολιάζουν αρνητικά τις συμπεριφορές των γύρων τους.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6

Μου θυμίζεις μάλλον τον πρωταγωνιστή πωλητή γυναικείων παπουτσιών στους «παντρεμένους με παιδιά» που υπομένει με φαινομενική ψυχραιμία τις γυναίκες που τον καταδυναστεύουν παρά κάτι άλλο «ανατρεπτικό».   

[/quote]αφηστε τον  Al Bundy ησυχο δεν εχει καμια σχεση με τον τυπα  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Al_Bundy_h.jpg
    Al_Bundy_h.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • al bundy.jpg
    al bundy.jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom