Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
100τ.μ? Για ρετιρε μικρο δεν ειναι?100άρια (τ.μ.) με τεράστια μπαλκόνια να καλούμε εκεί για prosecco εριναλ και τις άλλες από δω.
σίγουρο σεξ.
100τ.μ? Για ρετιρε μικρο δεν ειναι?100άρια (τ.μ.) με τεράστια μπαλκόνια να καλούμε εκεί για prosecco εριναλ και τις άλλες από δω.
σίγουρο σεξ.
Μια χαρα ειναι.100τ.μ? Για ρετιρε μικρο δεν ειναι?
Οτι μπαίνει δεν βγαίνει.Πώς θα ειναι μονιμος? Δεν θα βγει κυβερνηση ο Τσιπρας και θα τα καταργησει ολα με ενα αρθρο σε ενα νομο? Πού ειναι το προβλημα?
Εσύ του έχεις ξεφύγει απο δω μέσα και βάζει όλα τα μέσα.Ε και τι ?Επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου πρέπει να με πηδήξεις?
Αντε καλα,παντος πλατεια αμερικης εχω ακουσει τα καλυτερα...Μια χαρα ειναι.
Εκτος απο το ΦΠΑ στην εστίαση που πρεπει να αυξηθει αμεσως.Οτι παίνει δεν βγαίνει.
Οτι μπαίνει δεν βγαίνει.
Κάτσε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια,ευτυχώς φέτος ο φόρος εισοδήματος είναι μειώμενος Ελπίζω μην βγάλουν τα σπασμένα έκει αρχές ιουλίου θα βγεί ο φόρος.Οχι και χαρατσι!!! Δε ντρεπεσαι? Το χαρατσι εχει καταργηθει!! Τωρα μας βαλανε μονο ενα φορο...για να γλιστραει πιο ευκολα στον κολο...
Εξαιρούντε οι πούτσες που βγαίνουν μαραμένες μετά.
Ρυθμιζεται.Αλεξ η πίεση πώς παει;
κι εγω αλλιως το ηξερα
Τωρα αν θυμαμαι καλα ο φορος μεγαλης ακινιτης περιουσιας και το χαρατσι εγιναν ενας φορος.Αν δεν τα λεω καλα διορθωστε με δεν τα θυμαμαι καλα.Κάτσε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια,ευτυχώς φέτος ο φόρο εισοδήματος είναι μειώμενος Ελπίζω μην βγάλουν τα σπασμένα έκει αρχές ιουλίου θα βγεί ο φόρος.
Εσένα το μυαλό σου στις ψωλές.κι εγω αλλιως το ηξερα
Ρυθμιζεται.
Ναι σιγά μωρέ με τον γαμηκουλα.Καμία δεν έχει πηδήξει απο δω,δεν πιστεύω λέξη.Οτι μπαίνει δεν βγαίνει.
Εσύ του έχεις ξεφύγει απο δω μέσα και βάζει όλα τα μέσα.
οχι στο βατραχο ειναιΕσένα το μυαλό σου στις ψωλές.
Βαζεις στοιχημα?Ναι σιγά μωρέ με τον γαμηκουλα.Καμία δεν έχει πηδήξει απο δω,δεν πιστεύω λέξη.
Ναι σιγά μωρέ με τον γαμηκουλα.Καμία δεν έχει πηδήξει απο δω,δεν πιστεύω λέξη.
επειδή ένας Jay Gatsby
δεν είναι τυχαία Jay Gatsby. και όχι "lakis 33"