Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/12/07/300b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/12/07/300b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
Εγω θελω να κανω την καυλα μου στο κεντρο αλλα να κοιμαμαι μακρια απ'το κεντρο ;)
Ναι ειναι,αλλα στη μια δινεις 40 και ζεις με τα ντουμανια του διπλα και στο αλλο δινεις 180 (αν εχει κανεις) και ζεις στη χλιδα...άλιμος καλαμάκι είναι σταθερά πάνω από 1000 (τουλάχιστον) το τετραγωνικό.
Με 180 φτιάχνω φάρμα στη Λάρισα.Ναι ειναι,αλλα στη μια δινεις 40 και ζεις με τα ντουμανια του διπλα και στο αλλο δινεις 180 (αν εχει κανεις) και ζεις στη χλιδα...
Indeed,γιαυτο και αυτα δε θα πουληθουν ποτε σε αυτη την τιμη.Απλα ειναι θεμα τι περνεις και με 40...στην πλατεια αμερικης.Πρωτιμω με τα 40 να παρω 2-3 μικρα και να τα νοικιαζω μεχρι να ανεβουν οι τιμες.Με 180 κανεις παπαδες σε αυτο το πραγμα..Με 180 φτιάχνω φάρμα στη Λάρισα.
Ναι ειναι,αλλα στη μια δινεις 40 και ζεις με τα ντουμανια του διπλα και στο αλλο δινεις 180 (αν εχει κανεις) και ζεις στη χλιδα...
Τι ρουφ γκαρντεν μαν στο δευτερο που μου εβαλες πρεπει να ρουφΑΜΕ τις κοιλιες μας για να κατσουμε στη βεραντακαλά, σε αυτό σίγουρο σεξ
αλλά δες και αυτό σε πιο οικονομικό, ίδια περιοχή.
πάντα ρετιρέ για prosecco σε roof garden με γυναίκες.
Αυτό θα το νοικιάσει για τις φιλλιπινέζες του ο νιπλ
Εχει και φιλιππινέζες ο Νιπλ?
1ος όροφος μαλακία,επίσης αν βλέπω καλά ούτε καν πραγματικό ξύλο δεν έχει για πάτωμα.ισα ρε λινατσες ολες , εδω ειναι η ευκαιρια , και καρακεντρο , για τον λιονταρο που θελει να παιρνει και μετρο
γειτονας ο προεδρος και h Τζινα αλοιμονου απο την αλλη , πιο ασφαλεις περιοχη δεν παιζει αυτη την στιγμη
τσαμπα το εχει το γαμημενο , θεσεις παρκινγκ δεν εχει ομως και εχω στραβωσει
θα σε παρω κηπουρο εσενα που εισαι και κοντος να μου κουρευεις το γκαζον με ψαλιδακι για τις παρανυχιδες
Τι ρουφ γκαρντεν μαν στο δευτερο που μου εβαλες πρεπει να ρουφΑΜΕ τις κοιλιες μας για να κατσουμε στη βεραντα
Δε την εχει σε φωτο.. :Sέχει ταράτσα ρε μαν.
Τωρα αν θυμαμαι καλα ο φορος μεγαλης ακινιτης περιουσιας και το χαρατσι εγιναν ενας φορος.Αν δεν τα λεω καλα διορθωστε με δεν τα θυμαμαι καλα.
να κοιτάξει η καρακαλτάκα η Μπιλλίρη να γράφει σωστά το laundry αγγλικά αν θέλει να μαζέψει τόσο χαρτί.
[/quote
οπως και να το γραψει τα φραγκα τα μαζευει , και αρκετα , αλλοι που ξερουν να το γραφουν ζουνε με φρυγανιες και κουπονια απο εφημεριδες..