Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.422
- Πόντοι
- 12.756
Να προσέχεις όμως γιατί οι κηπουροί συνήθως γαμάνε τις γυναίκες των αφεντικών τους
δεν φτανεις να την γαμησεις
Να προσέχεις όμως γιατί οι κηπουροί συνήθως γαμάνε τις γυναίκες των αφεντικών τους
δεν φτανεις να την γαμησεις
Τωρα ποια θεωρειτε μεγαλη ανικιτη περιουσια και το wc αστο το εχουνε γαμησει..η μεγαλη ακινητη περιουσια στα ποσα ευρα ειναι μαν?
Εγω σκέφτομαι να πάρω το σπιτάκι του Κοπελούζου στο Μαρούσι και μετα να το παίξω στοίχημα με τον τραλαλακη
Φτάνει η ψωλή μου ομως
Τωρα ποια θεωρειτε μεγαλη ανικιτη περιουσια και το wc αστο το εχουνε γαμησει..
Οχι δεν νομιζω.Πολυ λιγοτερα.500χιλ ειναι μαν?
Αν θυμάμε καλά ήταν τώρα κατέβα λίγο.500χιλ ειναι μαν?
Αν θυμάμε καλά ήταν τώρα κατέβα λίγο.
Αυτό με τα 9 εκατ. λες οτι το εχει τσαμπα?ισα ρε λινατσες ολες , εδω ειναι η ευκαιρια , και καρακεντρο , για τον λιονταρο που θελει να παιρνει και μετρο
γειτονας ο προεδρος και h Τζινα αλοιμονου απο την αλλη , πιο ασφαλεις περιοχη δεν παιζει αυτη την στιγμη
τσαμπα το εχει το γαμημενο , θεσεις παρκινγκ δεν εχει ομως και εχω στραβωσει
Η 300 η 400 δεν θυμάμαι.
Α καλά εσύ τρολάρεις.
Η 300 η 400 δεν θυμάμαι.
μανάρι αμα είναι να σου το παρει κανενας αγαπούλης, στο δίνω και με 5 :-*Αυτό με τα 9 εκατ. λες οτι το εχει τσαμπα?
Α καλά εσύ τρολάρεις.
Δεν έχει θέσεις για παρκινγκ ρε μωρό μου..Αυτό είναι και το μοναδικό του πρόβλημα.μανάρι αμα είναι να σου το παρει κανενας αγαπούλης, στο δίνω και με 5 :-*
Όλα στην περιοχή έχουν. ;)Δεν έχει θέσεις για παρκινγκ ρε μωρό μου..Αυτό είναι και το μοναδικό του πρόβλημα.
Αυτό με τα 9 εκατ. λες οτι το εχει τσαμπα?
Α καλά εσύ τρολάρεις.
αμα ήταν πραγματικά λαρτζ μανάρι, δε θα τον ένοιαζε το παρκάρισμα γιατί θα είχε σωφερ...μη σου πω ελικόπτερο ;) αλλά τι να σου λέω τώρα, έλα παππου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου ειναι αυτά για σένα ελλεηνιδοκαψούρα μου :-*Δεν έχει θέσεις για παρκινγκ ρε μωρό μου..Αυτό είναι και το μοναδικό του πρόβλημα.