erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βέβαια ο Άλεξ δεν κατανοεί τον άνθρωπο που έχει χρέη κ σκοτώνει το σπίτι..Να 'ναι καλά ο Σαμαράς, ο Θεός να τον έχει καλά!
βέβαια ο Άλεξ δεν κατανοεί τον άνθρωπο που έχει χρέη κ σκοτώνει το σπίτι..Να 'ναι καλά ο Σαμαράς, ο Θεός να τον έχει καλά!
Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι του χρονου θα εχουμε αναπτυξη και μειωμενη ανεργια?Τα πάντα όλα..Μη με φουντώνεις τώρα με τις ανοησίες σου.
Οχι ρε Ερη, δεν το κατανοω, συγνωμη. Αυτοκτονία ειναι.βέβαια ο Άλεξ δεν κατανοεί τον άνθρωπο που έχει χρέη κ σκοτώνει το σπίτι..
βέβαια ο Άλεξ δεν κατανοεί τον άνθρωπο που έχει χρέη κ σκοτώνει το σπίτι..
Αν δεν εχεις να ταισεις τα παιδια σου δεν ειναι αυτοκτονια....ειναι λυση απελπισιας...δυστιχως.Αλλιως γιατι να το σκοτωσουν? για να τα φανε στον παντελιδη?Οχι ρε Ερη, δεν το κατανοω, συγνωμη. Αυτοκτονία ειναι.
βέβαια ο Άλεξ δεν κατανοεί τον άνθρωπο που έχει χρέη κ σκοτώνει το σπίτι..
Kοιτα, η ευγνωμοσυνη ειναι γνωρισμα των ανωτερων ανθρωπων. Κατανοω οτι δυσκολευονται να το εχουν ολοι.Κοίτα πλάκα που θα μας ζητάνε να τους πούμε κι ευχαριστώ
Αν κερδισω εγω θα επισκεφτεις το site που εχω στο προφιλ μου και θα μου κάνεις δωράκι απο κει,αν κερδίσεις εσύ απλά θα το παραβλέψεις χρυσό μου γιατί είσαι τζεντλμαν ,καλό?Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι του χρονου θα εχουμε αναπτυξη και μειωμενη ανεργια?
Ενα πηδημα μαζι σου αν κερδισω. Το βαζεις?
Έτσι, οι γυναίκες συγκινούνται από σκληρούς άντρες και ας τους λένα μαλάκες μετά!Οχι ρε Ερη, δεν το κατανοω, συγνωμη. Αυτοκτονία ειναι.
Βάζω.Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι του χρονου θα εχουμε αναπτυξη και μειωμενη ανεργια?
Ενα πηδημα μαζι σου αν κερδισω. Το βαζεις?
Kοιτα, η ευγνωμοσυνη ειναι γνωρισμα των ανωτερων ανθρωπων. Κατανοω οτι δυσκολευονται να το εχουν ολοι.
Κωλωσαμε βλεπω. Καλως. Απο κουβεντούλες πρωτη εισαι...Αν κερδισω εγω θα επισκεφτεις το site που εχω στο προφιλ μου και θα μου κάνεις δωράκι απο κει,αν κερδίσεις εσύ απλά θα το παραβλέψεις χρυσό μου γιατί είσαι τζεντλμαν ,καλό?
Συμφωνω.Κι η αναισθησία γνώρισμα των σκουπιδιών
Ποιός σκοτώνει σπίτι,που και πόσα τετραγωνικά.Αν δεν εχεις να ταισεις τα παιδια σου δεν ειναι αυτοκτονια....ειναι λυση απελπισιας...δυστιχως.Αλλιως γιατι να το σκοτωσουν? για να τα φανε στον παντελιδη?
αμα χασει ο αλεξ ετοιμασου να τον πηδηξεις
Ποιός σκοτώνει σπίτι,που και πόσα τετραγωνικά.
Ποιός σκοτώνει σπίτι,που και πόσα τετραγωνικά.
Τύπε ο Χατζηδακης λεει ειναι υπ' ατμον. Εβαλες ολα τα κονε και τον εφαγες τον ανθρωπο ε?πηγες καθολου στο κοτετσι που εχεις στην Μυκονο ?