Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Δεν μπενεις φυλακη για 10 χιλιαρικα φυσικα,ετσι ξερω δηλαδη.Ξερω ομως περιπτωση που τα ξεπουλησανε ολα για να πληρωσουνε χρεη..μιλαμε για μεγαλα ποσα..αλλα οντος η φυλακη ηταν μια πιθανοτητα.
Δεν ειναι μονο η φυλακη,ειναι μεγαλο βαρος ψυχολογικο τα χρεη,σου τρωει την καρδια το αγχος,ιδιαιτερα αν μιλαμε για ατομα με φιλοτιμο,η οχι και τοσο δυνατο χαρακτηρα για να αντεξουν.Και στο τελος απλα θελουν να απαλλαγουν απο αυτο το βραχνα με οποιο τροπο γινεται ακομα και αν ειναι ενναντια στο συμφερον τους μακροπροθεσμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντος για να νιωσει ο μεσος Ελληνας οτι ξεφυγε λιγο απο την κριση μαλλον θα περασουν χρονια.Αλλιως βιωνουν την ''αναπτηξη'' τα διαφορα κοινωνικα ''στρωματα''.
Εγω θα σου πω κατι, κι αν θελεις δωσε βαση.
Και παλι πολυ φτηνα την γλυτωσαμε.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα κανεις δεν γαμαει σημερα.Αυριο ειναι μια αλλη μερα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τα εχουμε ξαναπει.
Για χρεη κατα κανονα δεν μπαινεις φυλακη.
Τα μονα αξιοποινα χρεη ειναι οι επιταγες, τα δεδουλευμενα απο συμβαση εργασιας, τα οφειλομενα σε παραγωγους αγροτικων προιοντων και τα χρεη στο δημοσιο και τα ασφαλιστικα ταμεια απο ενα σημειο και πανω.
Απόσο ξέρω ισχύει ακόμα η προσωποκράτηση (από ένα ποσόν και πάνω) με την προϋπόθεση να θέλει να χάσει κιάλλα λεφτά ο φεσωμένος. Όχι;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα εχουμε ξαναπει.
Για χρεη κατα κανονα δεν μπαινεις φυλακη.
Τα μονα αξιοποινα χρεη ειναι οι επιταγες, τα δεδουλευμενα απο συμβαση εργασιας, τα οφειλομενα σε παραγωγους αγροτικων προιοντων και τα χρεη στο δημοσιο και τα ασφαλιστικα ταμεια απο ενα σημειο και πανω.
Και ενας ανθρωπος με μια επιχειρησε που πατοσε δεν μπορει να μπει φυλακη απο αυτα που ειπες? Δυσκολο ειναι στις μερες μας? Για το δημοσιο νομιζω πρεπει να χρωστας πανω απο 200 χιλιαδες για να μπεις στη φυλακη.Αλλα για τα προηγουμενα που ειπες...το εχω ζησει σε ατομο που γνωριζω...ειχε θεματα πολλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απόσο ξέρω ισχύει ακόμα η προσωποκράτηση (από ένα ποσόν και πάνω) με την προϋπόθεση να θέλει να χάσει κιάλλα λεφτά ο φεσωμένος. Όχι;
Οχι δεν ισχυει. Μην μου ζητησεις περαιτερω αναλυση γιατι ειναι νομικο θεμα και θα κουρασουμε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω θα σου πω κατι, κι αν θελεις δωσε βαση.
Και παλι πολυ φτηνα την γλυτωσαμε.
Το αν τη γλυτωσαμε φτηνα προιποθετει να γνωριζουμε με σιγουρια τι θα γινοτανε αν δεν ειχαμε ακολουθησει τον δρομο αυτο των μνημονιων.Δε θα το μαθουμε ποτε...τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειρωτερα...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...κανεις δεν ξερει..ειμαστε στη μεση ενως οικονομικου πολεμου και οταν λεω στη μεση εννοω οχι χρονικα αλλα γεωγραφικα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ειναι μονο η φυλακη,ειναι μεγαλο βαρος ψυχολογικο τα χρεη,σου τρωει την καρδια το αγχος,ιδιαιτερα αν μιλαμε για ατομα με φιλοτιμο,η οχι και τοσο δυνατο χαρακτηρα για να αντεξουν.Και στο τελος απλα θελουν να απαλλαγουν απο αυτο το βραχνα με οποιο τροπο γινεται ακομα και αν ειναι ενναντια στο συμφερον τους μακροπροθεσμα
Συφμωνω αλλα η φυλακη ειναι χειρωτερη απο ολλες τις τυψεις του κοσμου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το αν τη γλυτωσαμε φτηνα προιποθετει να γνωριζουμε με σιγουρια τι θα γινοτανε αν δεν ειχαμε ακολουθησει τον δρομο αυτο των μνημονιων.Δε θα το μαθουμε ποτε...τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειρωτερα...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...κανεις δεν ξερει..ειμαστε στη μεση ενως οικονομικου πολεμου και οταν λεω στη μεση εννοω οχι χρονικα αλλα γεωγραφικα.
Αυτα θα τα γραψει και θα τα κρινει η Ιστορια. Αν ηταν δηλαδη αναγκαιο να εχουμε 6 χρονια κριση και οχι π.χ. 2-3, ή αν θα μπορουσαμε να εχουμε και 12 αν μας παρατουσαν οι ευρωπαιοι στην τυχη μας.
Ειναι πώς το βλεπει κανενας...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οχι δεν ισχυει. Μην μου ζητησεις περαιτερω αναλυση γιατι ειναι νομικο θεμα και θα κουρασουμε.
Δεν θα επιμείνω αλλά νομίζω τον Λάλα τις προάλλς τον έτρεξαν μερικές μέρες στο κρατητήριο για ιδιωτικό χρέος μετά από διαδικασία που κίνησε ο "παθών" (πέρα από τα άλλα χρωστούμενά του σε εφορίες κλπ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom