Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Επ! Εχω παρει πρωτερεωτητα απο πριν!Ποιός σκοτώνει σπίτι,που και πόσα τετραγωνικά.
Επ! Εχω παρει πρωτερεωτητα απο πριν!Ποιός σκοτώνει σπίτι,που και πόσα τετραγωνικά.
Σημειοτεο οτι στο κεντρο τα περισσοτερα σπιτια ειναι 2αρια αντε και λιγο μεγαλυτερα.
Κωλωσε τυπε.Ειπες μονο για πηδημα.Βαλε και ενα χρονο πληρωμενα ιδιαιτερα στην γεωμετρια.Θα ξεκινησει με την κυβιση.Κωλωσαμε βλεπω. Καλως. Απο κουβεντούλες πρωτη εισαι...
αμα χασει ο αλεξ ετοιμασου να τον πηδηξεις
Λέγε ρε ποιός?Η συμβουλή που δίνανε παλία είναι επένδυσε σε γη δεν χάνει,τελικα μαλακίες λέγανε.
Μετα με ειρωνευεστε οταν μιλαω για ΕΠΙΠΕΔΟ.Μη μαλωνεται.Ολοι το μπουλο θα παρουμε στο τελος.Ουτε τα βρακια μας δε θα κρατησουμε.
Τύπε ο Χατζηδακης λεει ειναι υπ' ατμον. Εβαλες ολα τα κονε και τον εφαγες τον ανθρωπο ε?
Καλη τιμη ειναι...έχει προς πώληση και κάτι ρετιρέ στην Πλατεία Αμερικής/Κυψέλη με 40.000 €
ιδανικά για καλοκαιρινά dinner parties παρέα με τα κορίτσια του σάιτ.
Πού νομίζει οτι πουλαει ο μάγκας στην ηλιούπολη.έχει προς πώληση και κάτι ρετιρέ στην Πλατεία Αμερικής/Κυψέλη με 40.000 €
Ναι ε? Γιατι? επειδη επεσαν οι τιμες για τρια χρονια? Σοβαρα?
Λέγε ρε ποιός?Η συμβουλή που δίνανε παλία είναι επένδυσε σε γη δεν χάνει,τελικα μαλακίες λέγανε.
Άριστη τιμή με γειτόνους πάκια κλπ.Καλη τιμη ειναι...
να παει να γαμηθει ο μουνης , δεν ξερει τι του γινεται , το ειχα πει και στον Κυριακο ενα βραδυ που τον πετυχα στην Φιλοθεη ..
Οτι κονε εχω τα εχω βαλει εναντιον του , για εκτος κυβερνησης τον θελω το πουστη
έχει προς πώληση και κάτι ρετιρέ στην Πλατεία Αμερικής/Κυψέλη με 40.000 €
Επειδή ο φόρος(χαράτσι) θα είναι μόνιμος.Ναι ε? Γιατι? επειδη επεσαν οι τιμες για τρια χρονια? Σοβαρα?
Πώς θα ειναι μονιμος? Δεν θα βγει κυβερνηση ο Τσιπρας και θα τα καταργησει ολα με ενα αρθρο σε ενα νομο? Πού ειναι το προβλημα?Επειδή ο φόρος(χαράτσι) θα είναι μόνιμος.
Οχι και χαρατσι!!! Δε ντρεπεσαι? Το χαρατσι εχει καταργηθει!! Τωρα μας βαλανε μονο ενα φορο...για να γλιστραει πιο ευκολα στον κολο...Επειδή ο φόρος(χαράτσι) θα είναι μόνιμος.
Ε και τι ?Επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου πρέπει να με πηδήξεις?Αλιντισσα δεν ακουω, τι φοβασαι? Δεν ειπες οτι λεω ανοησιες και σε φουντωνω? Περιμενω.
Καλη τιμη ειναι...
Αφου εισαι βεβαιη οτι δεν θα χασεις. Αρα?Ε και τι ?Επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου πρέπει να με πηδήξεις?