Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι σαν κι εμαs που λοιωνουμε εδω μεσα....Βαλτε κανα κλιματιστικο
Εδω μεσα αναλυαμε θεματα υψηστης κρατικης σημασιας...τι να λεει που ουτε σημερα θα γαμησουμε την megan fox  :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
λες ε? ισως να πεσες σε καποια πλανη  :grin:

πλανη καθολικης ισχυος = τα χαρακτηριστικα ενος δειγματος δεν ισχυουν για την ολοτητα
διαχρονικη πλανη = αυτο που παρατηρηθηκε για μια στιγμη δεν σημαινει οτι ισχυει κι για αλλες
:grin:
αν ετσι θελεις να πιστευεις δε στο χαλάω!!!  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλά βλέπω και λόγω δουλειάς πολλα.. μην νομίζεις.
URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εδω μεσα αναλυαμε θεματα υψηστης κρατικης σημασιας...τι να λεει που ουτε σημερα θα γαμησουμε την megan fox  :2funny: :2funny:
Η συγκεκριμενη ειναι καριολα(σ.σ    δεν παει μαζι μου)  
Μιλαμε αυστηρα για πουτανεs  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η συγκεκριμενη ειναι καριολα(σ.σ    δεν παει μαζι μου)  
Μιλαμε αυστηρα για πουτανεs  :grin: :grin:
Εγω δε ξερω τι λετε εσεις μια μερα θα παω στην αμερικη θα την αρπαξω με το αμαξι θα την παω στην πωτη αλανα και θα την γαμισω μεχρι να βγει το μεσα εξω... :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω δε ξερω τι λετε εσεις μια μερα θα παω στην αμερικη θα την αρπαξω με το αμαξι θα την παω στην πωτη αλανα και θα την γαμισω μεχρι να βγει το μεσα εξω... :rockon: :rockon: :rockon:
Εγω ευχομαι πραγματικα να παs Αμερικη...Ειναι εμπειρια ζωηs
Μωρε και κατι αλλο ειπεs.....αλλα δεν θυμαμαι τι  :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιοι νομίζουν οτι άντρας είσαι ακόμα και αν έχεις πηδήξει άντρα. Η ότι είσαι άντρας αν δέρνεις την γκόμενα σου με ή χωρις σημάδια. Η άν πουλάς τσαμπουκάδες στην παραλιακή με το ράλι σου. ΄Η αν πηδάς κάθε μέρα και άλλη.
τι να κάνουμε; Μυαλό λες να βάλουν αν ακούσουν απο ένα νικ στο μπου;

Ναι συμφωνω σε ολα, εκτος απ'το πρωτο. Θελω να πω, εγω δε θα εκανα ποτέ κατι με καποιον που εχει πάει με αντρα (γιατι προφανως εχει θεμα....συγχισης και δε μπλεκω σε τετοια.). Αλλα δε θα πω οτι οποιος ειναι γκεϊ δεν ειναι πραγματικος αντρας. Δε νομιζω οτι εννοουσες κατι τετοιο βεβαια, αλλα λεμε τωρα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι συμφωνω σε ολα, εκτος απ'το πρωτο. Θελω να πω, εγω δε θα εκανα ποτέ κατι με καποιον που εχει πάει με αντρα (γιατι προφανως εχει θεμα....συγχισης και δε μπλεκω σε τετοια.). Αλλα δε θα πω οτι οποιος ειναι γκεϊ δεν ειναι πραγματικος αντρας. Δε νομιζω οτι εννοουσες κατι τετοιο βεβαια, αλλα λεμε τωρα.
Γιατι να μην πας? Μπορει να ανακαλυψεις οτι ελκεσαι απο την θυλικη πλευρα του και στο τελος να γινεται λεσβιες  :rockon: :rockon: (τιποτα ποιο καυλοτικο απο τις λεσβιες!! :rockon: :rockon:)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

εγω παντως εχω φιλο γκει και γυρναει με τα καλυτερα μουνια...παντα με γνωριζει με καποια  :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω παντως εχω φιλο γκει και γυρναει με τα καλυτερα μουνια...παντα με γνωριζει με καποια  :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτος μπορει να τα γαμαει κιολας παιζοντας τον γκει.....οι γυναικες θελουν να τον φερουν στον ισιο δρομο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αυτος μπορει να τα γαμαει κιολας παιζοντας τον γκει.....οι γυναικες θελουν να τον φερουν στον ισιο δρομο
Αυτο φιλε ειναι δικοπο μαχαιρι.Μπορει αντι να θελουν να σε κανουν αντρα να σου κανουν κονε με κανεναν μαυρο 2 μετρα υψος,1μισι μετρο πλατος και λεοπαρδαλε στριγκακι....δεν ειναι να το διακυνδινευεις...  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom