kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αει σιχτιρΜπα δεν πάω στο διάολο. Πάω ποιρεά για μπύρες.![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αει σιχτιρΜπα δεν πάω στο διάολο. Πάω ποιρεά για μπύρες.![]()
![]()
Οσο μπορω δεν περνω φιλε.Αλλα μερικες φορες δεν εχεις επιλογη.Οταν εχω πονοκεφαλο τον αφηνω να περασει δε κουμπωνω τα ντεπον.Τωρα ειναι αναγκη και την περνω.Πιες το και κουπα για να αρχισει καλα η βραδυα ;)Το πρωτο ποτιρι κρασι θα το πιω στην υγεια σου. Και να δεις που αυριο θα εισαι περδικι. Αν και αθεος πιανουν οι ευχες μου, αλλα ρε φιλαρακι οσο μπορεις μην πινεις φαρμακα. Εγω οτι και να εχω δεν παιρνω ουτε ασπιρινι.
Έτσι.οτι περιεγραψες εμενα μου κανει οχι αντρας.....
αντρας?ακριβως το αναποδο .....απλα η παρεα του ειναι οι σκιουροι
τοτε? τι φωναζεις?
Πας να ανοιξεις θεμα τεραστιο περι νοηματος ζωης,
που δεν εχει απαντηθει απο διανοιες πολυ ανωτερες απο αυτες που γραφουν εδω(σοπενχαουερ,νιτσε,αριστοτελης κλπ}.
Απο τις σαχλαμαρες περι χρηματων,μουνιων και δοξας εξακολουθω να θεωρω πως δεν εχεις συνειδητοποιησει το μεγεθος του ζητηματος ακομη.
οσο πιο συντομα μπορω,το "νοημα" εχει διαφορετικη υποσταση για τον καθενα.
σιγουρα παντως μια ζωη γυρω απο τη σαρκικη ικανοποιηση και τον υλισμο δε διαφερει ιδιαιτερα απο αυτη ενος σκυλου.
για μενα ειναι οκ καποιος να αρκειται με αυτα,αρκει να παραδεχεται οτι ειναι ενας διποδος "σκυλος" και τιποτε περισσοτερο.
το βαρυνα παλι ομως,την κανω απο το θρεντ.
τοτε? τι φωναζεις?
Αν περιεγραφεs και την μη ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΑ γυναικα(που δεν υπαρχει) θα σε παραδεχομουνα αλλα.............
ε βλεπω εδώ μέσα πολλούς τι λένε και απο κει ορμώμενη..Έχεις γνωρίσει πολλούς τέτοιους; Εντύπωση μου κάνει. Αν δεν ειναι ραλι και ειναι Evo σε χαλάει;
Ούζα μήπως???Ρε σις αφου δεν γαμαμαι σίμαιρα δεν πάμαι ωλει για μπείραις πιρεά? Καρτάκη δικό σου. ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις ποτε θα ξεσκιστουμε μωρο μου;ε βλεπω εδώ μέσα πολλούς τι λένε και απο κει ορμώμενη..
Πεστααααααα ρε wild rose!!! Ουζαρες.Ούζα μήπως???![]()
![]()
![]()
![]()
Ε καλά δεν φωνάζω κιόλας. Αραχτή είμαι και μου ρθε η όρεξη για μπύρα ρε παιδιά με τις μπύρες που ποστάρετετοτε? τι φωναζεις?
Ούζα μήπως???![]()
![]()
![]()
![]()
οτι περιεγραψες εμενα μου κανει οχι αντρας.....
αντρας?ακριβως το αναποδο .....απλα η παρεα του ειναι οι σκιουροι
Μέσα.!!!!Ούζα μήπως???![]()
![]()
![]()
![]()
Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν το συμφέρον. Ο καθένας σε μικρό η μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα με το σκαρί του, τις εμπειρίες και την ψυχή που έφτιαξε. Δεν μπορείς να παρουσιάζεις τους άντρες ως μη συμφεροντολόγους γιατι εκτός απο άτοπο είναι και κουτο..
εσυ δεν είπες οτι θες τετοιες παρέες αντρικές ρε μάγκαΚαρτάκη τι σημαίνει αυτό το ποστ;
Περιμένω ερμηνεία
Πρόσεχε τι θα πεις...
μαζι σου σκιουρε!!!!Καρτάκη τι σημαίνει αυτό το ποστ;
Περιμένω ερμηνεία
Πρόσεχε τι θα πεις...
χιαρ ριαλιτι νταζ νοτ εξιστε βλεπω εδώ μέσα πολλούς τι λένε και απο κει ορμώμενη..