Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κάποιοι νομίζουν οτι άντρας είσαι ακόμα και αν έχεις πηδήξει άντρα. Η ότι είσαι άντρας αν δέρνεις την γκόμενα σου με ή χωρις σημάδια. Η άν πουλάς τσαμπουκάδες στην παραλιακή με το ράλι σου. ΄Η αν πηδάς κάθε μέρα και άλλη.
τι να κάνουμε; Μυαλό λες να βάλουν αν ακούσουν απο ένα νικ στο μπου;
οτι περιεγραψες εμενα μου κανει οχι αντρας.....
αντρας?ακριβως το αναποδο .....απλα η παρεα του ειναι οι σκιουροι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Με συγχωρεις φιλε,ειμαι λιγο αμορφωτος  :grin: Μη μενεις στα ορθογραφικα αλλα σε αυτα που λεω.
πλακα κανει μαν, ο κατρακις εχει καλη αισθηση του χιουμορ.....μια χαρα τα λες, κατανοητα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πλακα κανει μαν, ο κατρακις εχει καλη αισθηση του χιουμορ.....μια χαρα τα λες, κατανοητα!
Το καταλαβα αδερφε..εξου και το '' :grin:''.Αλλοστε νταξυ και εγω τα γραφω γρηγορα και δε δινω σημασια στα ορθογραφικα (οπως ΙΣΩΣ να εχετε παρατηρησει)  :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εσυ μπορει να θελεις δοξα και πλουτη. Η να μεινει το ονομα σου στην ιστορια. Εγω βολευομαι με λιγοτερα. Και μεχρι τωρα καλα μου εχει παει. Μονη εξαιρεση το οικονομικο.
Πας να ανοιξεις θεμα τεραστιο περι νοηματος ζωης,
που δεν εχει απαντηθει απο διανοιες πολυ ανωτερες απο αυτες που γραφουν εδω(σοπενχαουερ,νιτσε,αριστοτελης κλπ}.
Απο τις σαχλαμαρες περι χρηματων,μουνιων και δοξας εξακολουθω να θεωρω πως δεν εχεις συνειδητοποιησει το μεγεθος του ζητηματος ακομη.

οσο πιο συντομα μπορω,το "νοημα" εχει διαφορετικη υποσταση για τον καθενα.
σιγουρα παντως μια ζωη γυρω απο τη σαρκικη ικανοποιηση και τον υλισμο δε διαφερει ιδιαιτερα απο αυτη ενος σκυλου.

για μενα ειναι οκ καποιος να αρκειται με αυτα,αρκει να παραδεχεται οτι ειναι ενας διποδος "σκυλος" και τιποτε περισσοτερο.

το βαρυνα παλι ομως,την κανω απο το θρεντ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το καταλαβα αδερφε..εξου και το '' :grin:''.Αλλοστε νταξυ και εγω τα γραφω γρηγορα και δε δινω σημασια στα ορθογραφικα (οπως [size=40pt]ΙΣΩΣ[/size] να εχετε παρατηρησει)  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο διαολο αλητες

Επισκέπτης
τύπε κατά πολύ μεγάλη πιθναότητα, όταν επιστρέψεις, δεν θάχεις στο πλευρό σου την Γκρέτα, κλπ αλλά δίπλα στο όνομά σου στο πιστοποιητικό γάμου

και τα φράγκα που θα χεις μάσει, θα τα "διαχειρίζεται" αυτή...

Παρόλα αυτά, μην πτοηθείς

διότι θα χεις επιτελέσει τον σκοπό σου,

που θα είναι ταυτόχρονα, (προς δική σου τύχη) ο σκοπός ενός ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΔΡΑ....

τύπε συμβουλή μου: ΠΡΟΧΩΡΑ...

Δεν καταλαβα τι εννοας, αλλα θ΄ακολουθησω τη συμβουλη σου και θα προχωρισω. Και θα αποχωρισω. Ειναι ωραια η βραδια αποψε και θα ειναι ακομα καλυτερη οταν θα πιασω τραπεζι στην πλατεια του χωριου, παρεα με τα ρεμαλια. Γυρναει κι ενα σπλιναντερο στην ψησταρια απεναντι και μου ανοιγει την ορεξη. Ειναι ωρα να βρεξω το λαρυγκι μου, να ριξω κατι στη μπακα μου, να γυρισει και κανα τριφυλο κι να πουμε και καμαια μαλακια με τους βλαχους. Σημερα δεν γαμαω, μονο πινω, τρωω και

Συνημμένα

• sensimilia.jpg
    sensimilia.jpg
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 30

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κάποιοι νομίζουν οτι άντρας είσαι ακόμα και αν έχεις πηδήξει άντρα. Η ότι είσαι άντρας αν δέρνεις την γκόμενα σου με ή χωρις σημάδια. Η άν πουλάς τσαμπουκάδες στην παραλιακή με το ράλι σου. ΄Η αν πηδάς κάθε μέρα και άλλη.

Αν περιεγραφεs και την μη ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΑ γυναικα(που δεν υπαρχει)  θα σε παραδεχομουνα  αλλα.............

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν καταλαβα τι εννοας, αλλα θ΄ακολουθησω τη συμβουλη σου και θα προχωρισω. Και θα αποχωρισω. Ειναι ωραια η βραδια αποψε και θα ειναι ακομα καλυτερη οταν θα πιασω τραπεζι στην πλατεια του χωριου, παρεα με τα ρεμαλια. Γυρναει κι ενα σπλιναντερο στην ψησταρια απεναντι και μου ανοιγει την ορεξη. Ειναι ωρα να βρεξω το λαρυγκι μου, να ριξω κατι στη μπακα μου, να γυρισει και κανα τριφυλο κι να πουμε και καμαια μαλακια με τους βλαχους. Σημερα δεν γαμαω, μονο πινω, τρωω και
Καλα να περασεις μαγκα,πιες και κανενα ξυδι και για μενα που περνω αντιβιωση και δε μπορω να πιω ουτε μπυρα... :rockon:

Επισκέπτης
Καλα να περασεις μαγκα,πιες και κανενα ξυδι και για μενα που περνω αντιβιωση και δε μπορω να πιω ουτε μπυρα... :rockon:

Το πρωτο ποτιρι κρασι θα το πιω στην υγεια σου. Και να δεις που αυριο θα εισαι περδικι. Αν και αθεος πιανουν οι ευχες μου, αλλα ρε φιλαρακι οσο μπορεις μην πινεις φαρμακα. Εγω οτι και να εχω δεν παιρνω ουτε ασπιρινι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ρε συ παρα, τους μπαφους στη πλατεια του χωριου τους πινετε???? πολυ μπροστα ειστε, ποιο χωριο ειναι αυτο ρε μαν?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Έχεις γνωρίσει πολλούς τέτοιους; Εντύπωση μου κάνει. Αν δεν ειναι ραλι και ειναι Evo σε χαλάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom