Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ΠΟυ? (αν επιτρεπεται δηλαδη)
ΠΟυ? (αν επιτρεπεται δηλαδη)
Τζογος, μεθυσια, ξενυχτια, φτυσιμο στις Ελλεινιδες και σεξ αυστηρα και μόνο με γυναικες που τις πληρωνεις για να σου κατσουν και δε σε εχουν πραγματικη καυλα. Τα υπολοιπα ειναι για τις αδερφες και τους πυρφόρους...![]()
![]()
Αρχισες να μπαινεις στο νοημαΤζογος, μεθυσια, ξενυχτια, φτυσιμο στις Ελλεινιδες και σεξ αυστηρα και μόνο με γυναικες που τις πληρωνεις για να σου κατσουν και δε σε εχουν πραγματικη καυλα. Τα υπολοιπα ειναι για τις αδερφες και τους πυρφόρους...![]()
![]()
πειραιαΠΟυ? (αν επιτρεπεται δηλαδη)
Ελα καλο μου, το εκαψεςΜα λέτε μαλακίες που κατα βαθος δεν εννοειτε! Με αγαπη τα λέω, να σας βαλω στο σωστό δρομο θελω (Καλά ντε, σκάω)
Ειμαστε στο σωστο δρομο...........ΦυληsΜα λέτε μαλακίες που κατα βαθος δεν εννοειτε! Με αγαπη τα λέω, να σας βαλω στο σωστό δρομο θελω (Καλά ντε, σκάω)
οχι πες.....Μα λέτε μαλακίες που κατα βαθος δεν εννοειτε! Με αγαπη τα λέω, να σας βαλω στο σωστό δρομο θελω (Καλά ντε, σκάω)
Πηραια? Εγω απο τα ναυτικα που ειπες πριν νομιζα οτι ζεις σε κανενα λιμανι στη σομαλια.Συγγρηνεις την ζωη σου με αυτο?πειραια
:-*Μα λέτε μαλακίες που κατα βαθος δεν εννοειτε! Με αγαπη τα λέω, να σας βαλω στο σωστό δρομο θελω (Καλά ντε, σκάω)
ευκολαΠηραια? Εγω απο τα ναυτικα που ειπες πριν νομιζα οτι ζεις σε κανενα λιμανι στη σομαλια.Συγγρηνεις την ζωη σου με αυτο?
σου αρεσουν τα ρεμαλια?:-*οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο
Τι να κλασει η Σομαλια και η Συρια μπροστα στη ζουγκλα του Πειραια...Πηραια? Εγω απο τα ναυτικα που ειπες πριν νομιζα οτι ζεις σε κανενα λιμανι στη σομαλια.Συγγρηνεις την ζωη σου με αυτο?
Τζογος, μεθυσια, ξενυχτια, φτυσιμο στις Ελλεινιδες και σεξ αυστηρα και μόνο με γυναικες που τις πληρωνεις για να σου κατσουν και δε σε εχουν πραγματικη καυλα. Τα υπολοιπα ειναι για τις αδερφες και τους πυρφόρους...![]()
![]()
46 και κατι μηνες. Προσεξε τι θα γραψεις γιατι δεν μπαινω ευκολα σε καλουπι.
Ψεμματα διοτι................:-*οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο
Συγνωμη που ρωταω ετσι αλλα,ποτε ηταν η τελευταια φορα που ξυπνησες απο την βομβα που επεσε στο τετραφωνο σου,επεσε το σπιτι σου στο κεφαλι σου,ακροτηριαστικε η γυναικα σου και μπουκαρανε μεσα στο σπιτι σου πρασινοφορεμενοι τυπαδες που σε κυνηγαγανε να σε πηροβολησουν η να σε παρουν ως αιχμαλωτο?ευκολα
ναιΤοτε δεν εχει καμια σημασια αν καβαλας 1000αρα η παπακι.Αν εχεις ταμπλετ η μυστρι.Η αν συχναζεις σε καπιλια η σε βιβλιοθηκες.
γελας σαμαρα????Τι να κλασει η Σομαλια και η Συρια μπροστα στη ζουγκλα του Πειραια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()