Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.430
Πόντοι
4.006
Είναι αλήθεια ότι αν είσαι με μια γυναίκα που γουστάρεις και σε γουστάρει, όλα σου φαίνονται όμορφα. Ακόμα και με βόλτα στο πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια να κάθομαι στο παγκάκι και να της κρατάω το χέρι, ένοιωθα γεμάτος. Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή. Εγώ έχω ήδη αποσβέσει και πολλαπλάσια, να είναι καλά οι αλλοδαπές στα νησιά. Από εκεί κει πέρα είναι συναλλαγή. Ξέρεις τι διαφορά έχει η τίμια από την πόρνη? Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που έχετε συμφωνήσει. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αυτό, το έχει πει κάποιος που έχει πηδήξει 10πλάσιες από μένα (γκόμενες εννοώ). Η σχέση με την πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη. Όσο για τις αρρώστειες, φοράω προφυλακτικό πάντα, ελέγχω αν έχω πληγές στα χέρια με οινόπνευμα και όταν τελειώνω πλένομαι πάντα με Betadine. Δεν έχω κολλήσει τίποτα τα 4 χρόνια που ζω έτσι.
Συμφωνο σε ολα τυπε  μου εκτος απο αυτο ==  Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή .... 5 Φορες σε ολοι την ζωη σε εναν που εινια μαλιστα και τυχερος και προικησμενος ; Πως το λες αυτο ;

Επισκέπτης
το πρόβλημα του σημερινού άντρα είναι ότι...δε ζει σαν άντρας

όταν περιτριγυρίζεσαι από "φίλους" που μιλάνε για:

facebook
γκόμενες της Γλυφάδας και του Κεφαλαριού
γυμναστήρια
εκπομπές του στυλ justthe2ofus

είσαι ήδη νεκρός

Ζωή αληθινού άντρα χωρίς φίλους:

Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Μεροκαματιάρηδες (αγρότες, οικοδόμους, σιδεράδες, κλπ)
Κωλομπαράδες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγραψες.
Σχεδον ολοι οι φιλοι μου ειναι οπως τους περιγραφεις. Εγω ομως δε γουσταρω πλεον αυτη την κατασταση. Αρχισα να βαριεμε. Μεγαλωσα κιολας. Δεν μπορει να εισαι μια ζωη στα πιωματα, στο τζογο ή να ζεις σα να μην υπαρχει αυριο. Ερχετε ο καιρος που μπουχτιζεις απ΄ολα αυτα και θες μια αλλαγη στη ζωη σου. Αυτη την αλλαγη θα στη φερει η οικογενεια. Βρισκεις μια Σουλα ή μια Κουλα κανεις κανα δυο κουτσουβελα κι αραζεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Παντος ο καθενας αναλογα με το χαρακτηρα και τα βιωματα του εχει διαφορετικο ορισμο για το τι σημαινει να ζεις σαν αντρας.
περα απ αυτο το θεμα ειναι και κατα ποσο ζουμε στα προτυπα που εχει ο καθενας στο μυαλο του για το πως ειναι η ιδανικη ζωη ενος ΑΝΤΡΑ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Εγραψες.
Σχεδον ολοι οι φιλοι μου ειναι οπως τους περιγραφεις. Εγω ομως δε γουσταρω πλεον αυτη την κατασταση. Αρχισα να βαριεμε. Μεγαλωσα κιολας. Δεν μπορει να εισαι μια ζωη στα πιωματα, στο τζογο ή να ζεις σα να μην υπαρχει αυριο. Ερχετε ο καιρος που μπουχτιζεις απ΄ολα αυτα και θες μια αλλαγη στη ζωη σου. Αυτη την αλλαγη θα στη φερει η οικογενεια. Βρισκεις μια Σουλα ή μια Κουλα κανεις κανα δυο κουτσουβελα κι αραζεις.
:o
απομυθοποιηση  :-

Επισκέπτης
Εγραψες.

Είναι αυτονότηο, κατανοητό και σεβαστό τύπε...

Το κάνεις για 20 χρόνια (ο μέσος όρος "νοικοκυροσύνης" ενός γεννημένου ρεμαλιού=>αληθινού άνδρα) και συνεχίζεις την πορεία της μοίρας σου...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Το κάνεις για 20 χρόνια (ο μέσος όρος "νοικοκυροσύνης" ενός γεννημένου ρεμαλιού=>αληθινού άνδρα) και συνεχίζεις την πορεία της μοίρας σου...
γαμησε μας ρε ρεμαλι
ΡΕΜΑΛΙ=ΠΑΝΤΑ ΡΕΜΑΛΙ δεν αλλαζει....σαπιζει μονο
παμε τρουμπα σημερα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ναι ρε φιλε  αλλα ο σημερινοs δεν κουβαλαει σουγια μαζι του αλλα ταμπλετ
Δεν ειναι τηs οικοδομηs......αλλα του γραφειου
Απλα προσαρμοστηκε στη νεα ταξη πραγματων

Επισκέπτης
Paralimnie πες μου την ηλικία σου για να σου πω τη μοίρα σου... :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
το πρόβλημα του σημερινού άντρα είναι ότι...δε ζει σαν άντρας

Ζωή αληθινού άντρα χωρίς φίλους:

Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Μεροκαματιάρηδες (αγρότες, οικοδόμους, σιδεράδες, κλπ)
Κωλομπαράδες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

έτσι ήταν η ζωή του Τολστόι πριν το 1851.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ναι ρε φιλε  αλλα ο σημερινοs δεν κουβαλαει σουγια μαζι του αλλα ταμπλετ
Δεν ειναι τηs οικοδομηs......αλλα του γραφειου
Απλα προσαρμοστηκε στη νεα ταξη πραγματων
πιπες lifestyle

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δηλαδη ρε μαγκες για σας ο αντρας ο πραγματικος ειναι αυτος που εχει αγωρασει μια μηχανη και πινει μεχρι να ξερασει πανω του και να κοιμηθει πανω στον εμετο του?  :think:

Επισκέπτης
Δηλαδη ρε μαγκες για σας ο αντρας ο πραγματικος ειναι αυτος που εχει αγωρασει μια μηχανη και πινει μεχρι να ξερασει πανω του και να κοιμηθει πανω στον εμετο του?  :think:

όχι απαραίτητα, αυτό που λες είναι αναγκαία προυπόθεση για να εξεταστεί για άντρας  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι ...ειναι αυτος που κανει τετοιες ερωτησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom