Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο τυποs που ειναι πασιγνωστοs εχει παει με πανω απο χιλιεs γυναικεs
Αν γκουγκλαρουν Χιου φαινεται...Αν γκουγκλαρουν μαστερ  τι  φαινεται??

εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο

το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αυτο ειναι εμπειρια ζωης τυπε....και οτι και να κανεις δεν σε σωζει τιποτα
ακομα και να μην την κυνηγας θα σε βρει μονη της
Ε,οχι.Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν μενουν αναπηροι απο το κεφαλι και κατω.Υπαρχουν αυτοι οι ατυχοι που το επαθαν σε ατηχυματα για παραδειγμα.Αλλα ως επι το πλειστον το παθαινουν αυτοι που πανε γυρευοντας.Δε λεω να μεινεις στο σπιτι σου και να μην κανεις ποτε τιποτα.Ολα επιλογες ειναι.Λεω ομως οτι συνηθως δεν ειμαστε προετημασμενοι για τις επιπτωσεις των πραξεων μας.

Επισκέπτης
Καποιοι εχετε εξιδανικευσει το μουνι. Βλεπετε τη γυναικα σαν το τροπαιο που θα σας κανει να δειχνετε καλυτεροι. Για αυτο κατα καιρους σκανε τετοια θεματα ή κατι παρομομοια αλλα πιο κλαψομουνικα που ανοιγε ο sperminator ή καπως ετσι.
Θα πω το κλασικο, να ειστε ο εαυτος σας κι οτι κατσει. Κι οτι μην κυνηγατε μοντελες. Εκτος του οτι δεν ειναι τοσες πολλες για να φτανουν για ολους μας, μερικες φορες το μετριο ειναι καλυτερο. Οι γκομενες δεν ειναι τοσο δυσκολες ή ξυνες οπως νομιζουν καποιοι. 2-3 κουβεντες αμα μπορειτε να πειτε θα σας κατσουν. Κι αν δεν κατσει η μια θα κατσει η αλλη. Χαλαρωνουμε καυλιαριδες, κοιταμε να ειμαστε ενταξη με τον εαυτο μας, να μην ξηγιομαστε πουστικα στον περιγυρο μας και οτι ειναι να ερθει θα ερθει.......

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε,οχι.Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν μενουν αναπηροι απο το κεφαλι και κατω.Υπαρχουν αυτοι οι ατυχοι που το επαθαν σε ατηχυματα για παραδειγμα.Αλλα ως επι το πλειστον το παθαινουν αυτοι που πανε γυρευοντας.Δε λεω να μεινεις στο σπιτι σου και να μην κανεις ποτε τιποτα.Ολα επιλογες ειναι.Λεω ομως οτι συνηθως δεν ειμαστε προετημασμενοι για τις επιπτωσεις των πραξεων μας.
καλα λες αλλα τοχασες αυτο που λεει ο σκιουρος

Επισκέπτης
Δλδ.......να δουλευω απο νυχτα μεχρι αργαμιση μ εναν που θα μου ζηταει συνεχια δανεικα και θα κινδυνευω κι εγω απ την μαφια γιατι ειμαι διπλα του για  πατατακια με μπυρεs???Χλωμο  :o

το πρόβλημα του σημερινού άντρα είναι ότι...δε ζει σαν άντρας

όταν περιτριγυρίζεσαι από "φίλους" που μιλάνε για:

facebook
γκόμενες της Γλυφάδας και του Κεφαλαριού
γυμναστήρια
εκπομπές του στυλ justthe2ofus

είσαι ήδη νεκρός

Ζωή αληθινού άντρα χωρίς φίλους:

Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Μεροκαματιάρηδες (αγρότες, οικοδόμους, σιδεράδες, κλπ)
Κωλομπαράδες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.331
Πόντοι
3.656
Εχεις δικιο.Καταλαβα λαθος.Ναι εκει δεν υπαρχουν αυτα που περιεγραψα.Παρολα αυτα μια πουτανα δεν μπορει να σου προσφερει ποτε τον χρονο που μπορεις να περασεις με μια κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει.Οσο μιλαμε καθαρα για ευκολο σεξ ναι.Αλλα το θεμα της κουβεντας που ειπα δεν ηταν το ευκολο σεξ.Βεβαια με τις πουτανες απο τον δρομο δεν παει 10% για συφιλη οπως ειπε ο φιλος...με αυτες ανεβαινει στο 50% μαλλον....

Είναι αλήθεια ότι αν είσαι με μια γυναίκα που γουστάρεις και σε γουστάρει, όλα σου φαίνονται όμορφα. Ακόμα και με βόλτα στο πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια να κάθομαι στο παγκάκι και να της κρατάω το χέρι, ένοιωθα γεμάτος. Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή. Εγώ έχω ήδη αποσβέσει και πολλαπλάσια, να είναι καλά οι αλλοδαπές στα νησιά. Από εκεί κει πέρα είναι συναλλαγή. Ξέρεις τι διαφορά έχει η τίμια από την πόρνη? Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που έχετε συμφωνήσει. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αυτό, το έχει πει κάποιος που έχει πηδήξει 10πλάσιες από μένα (γκόμενες εννοώ). Η σχέση με την πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη. Όσο για τις αρρώστειες, φοράω προφυλακτικό πάντα, ελέγχω αν έχω πληγές στα χέρια με οινόπνευμα και όταν τελειώνω πλένομαι πάντα με Betadine. Δεν έχω κολλήσει τίποτα τα 4 χρόνια που ζω έτσι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366

facebook
γυμναστήρια

είσαι ήδη νεκρός

Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Κωλομπαράδες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:
καλα ολα αυτα, αλλα με φιλο κωλομπαρα ισως εχεις προβλημα κι εσυ στο τελος...με το γκωλο σου  :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

facebook
γυμναστήρια

είσαι ήδη νεκρός

Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Κωλομπαράδες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι  προσπαθω να σε σκιαγραφησω ...........σε ασπρομαυρο

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 11

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είναι αλήθεια ότι αν είσαι με μια γυναίκα που γουστάρεις και σε γουστάρει, όλα σου φαίνονται όμορφα. Ακόμα και με βόλτα στο πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια να κάθομαι στο παγκάκι και να της κρατάω το χέρι, ένοιωθα γεμάτος. Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή. Εγώ έχω ήδη αποσβέσει και πολλαπλάσια, να είναι καλά οι αλλοδαπές στα νησιά. Από εκεί κει πέρα είναι συναλλαγή. Ξέρεις τι διαφορά έχει η τίμια από την πόρνη? Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που έχετε συμφωνήσει. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αυτό, το έχει πει κάποιος που έχει πηδήξει 10πλάσιες από μένα (γκόμενες εννοώ). Η σχέση με την πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη. Όσο για τις αρρώστειες, φοράω προφυλακτικό πάντα, ελέγχω αν έχω πληγές στα χέρια με οινόπνευμα και όταν τελειώνω πλένομαι πάντα με Betadine. Δεν έχω κολλήσει τίποτα τα 4 χρόνια που ζω έτσι.
Μαγκα μου με την πουτανα δεν ειναι σχεση.Ειναι συναλλαγη.2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Δεν μπορεις να αντικαταστησεις την σχεση με μια κοπελα με τις πουτανες.Και οποιος λεει οτι δεν εχει αναγκη τις σχεσεις με τις γκομενες λεει ψεματα η εχει καπιο θεμα.ΟΣο για το αν θα βρεις γκομενα να ερωτευτεις η οχι..αυτο οντος ειναι θεμα τυχης και καταστασεων συμφωνω μαζι σου.Επειδη για την συφιλη μιλησαμε,να ξερεις οτι κολαει ακομα και με το προφυλακτικο γιατο λογο οτι μεταδιδεται και με επαφη δερμα-δερμα.ΕΚτος αν φορας ολοσωμο προφυλακτικο δεν μπορεις να προστατευτεις 100%.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος ο καθενας αναλογα με το χαρακτηρα και τα βιωματα του εχει διαφορετικο ορισμο για το τι σημαινει να ζεις σαν αντρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom