life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ο τυπος ειναι απο τους λιγους που εκαναν πραγματικα την καυλα τους επαγκελμα![]()
Ετσι......
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ο τυπος ειναι απο τους λιγους που εκαναν πραγματικα την καυλα τους επαγκελμα![]()
Ο τυποs που ειναι πασιγνωστοs εχει παει με πανω απο χιλιεs γυναικεs
Αν γκουγκλαρουν Χιου φαινεται...Αν γκουγκλαρουν μαστερ τι φαινεται??
κωλο δεν γαμαω
εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο
το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
Ε,οχι.Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν μενουν αναπηροι απο το κεφαλι και κατω.Υπαρχουν αυτοι οι ατυχοι που το επαθαν σε ατηχυματα για παραδειγμα.Αλλα ως επι το πλειστον το παθαινουν αυτοι που πανε γυρευοντας.Δε λεω να μεινεις στο σπιτι σου και να μην κανεις ποτε τιποτα.Ολα επιλογες ειναι.Λεω ομως οτι συνηθως δεν ειμαστε προετημασμενοι για τις επιπτωσεις των πραξεων μας.αυτο ειναι εμπειρια ζωης τυπε....και οτι και να κανεις δεν σε σωζει τιποτα
ακομα και να μην την κυνηγας θα σε βρει μονη της
καλα λες αλλα τοχασες αυτο που λεει ο σκιουροςΕ,οχι.Οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν μενουν αναπηροι απο το κεφαλι και κατω.Υπαρχουν αυτοι οι ατυχοι που το επαθαν σε ατηχυματα για παραδειγμα.Αλλα ως επι το πλειστον το παθαινουν αυτοι που πανε γυρευοντας.Δε λεω να μεινεις στο σπιτι σου και να μην κανεις ποτε τιποτα.Ολα επιλογες ειναι.Λεω ομως οτι συνηθως δεν ειμαστε προετημασμενοι για τις επιπτωσεις των πραξεων μας.
Δλδ.......να δουλευω απο νυχτα μεχρι αργαμιση μ εναν που θα μου ζηταει συνεχια δανεικα και θα κινδυνευω κι εγω απ την μαφια γιατι ειμαι διπλα του για πατατακια με μπυρεs???Χλωμο :o
κοιταμε να ειμαστε ενταξη με τον εαυτο μας, να μην ξηγιομαστε πουστικα στον περιγυρο μας και οτι ειναι να ερθει θα ερθει.......
Με τον σκιουρο τα βρηκαμε,εχουμε διαφορετικες νοοτροπιες..παρολα αυτα ανταλλαξαμε αποψεις.καλα λες αλλα τοχασες αυτο που λεει ο σκιουρος
Εχεις δικιο.Καταλαβα λαθος.Ναι εκει δεν υπαρχουν αυτα που περιεγραψα.Παρολα αυτα μια πουτανα δεν μπορει να σου προσφερει ποτε τον χρονο που μπορεις να περασεις με μια κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει.Οσο μιλαμε καθαρα για ευκολο σεξ ναι.Αλλα το θεμα της κουβεντας που ειπα δεν ηταν το ευκολο σεξ.Βεβαια με τις πουτανες απο τον δρομο δεν παει 10% για συφιλη οπως ειπε ο φιλος...με αυτες ανεβαινει στο 50% μαλλον....
καλα ολα αυτα, αλλα με φιλο κωλομπαρα ισως εχεις προβλημα κι εσυ στο τελος...με το γκωλο σου :Sτο πρόβλημα του σημερινού άντρα είναι ότι...δε ζει σαν άντρας
όταν περιτριγυρίζεσαι από "φίλους" που μιλάνε για:
γκόμενες της Γλυφάδας και του Κεφαλαριού
γυμναστήρια
εκπομπές του στυλ justthe2ofus
είσαι ήδη νεκρός
Ζωή αληθινού άντρα χωρίς φίλους:
Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Μεροκαματιάρηδες (αγρότες, οικοδόμους, σιδεράδες, κλπ)
Κωλομπαράδες
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ![]()
![]()
![]()
πολυ καλα ξηγηθηκατεΜε τον σκιουρο τα βρηκαμε,εχουμε διαφορετικες νοοτροπιες..παρολα αυτα ανταλλαξαμε αποψεις.
το πρόβλημα του σημερινού άντρα είναι ότι...δε ζει σαν άντρας
όταν περιτριγυρίζεσαι από "φίλους" που μιλάνε για:
γκόμενες της Γλυφάδας και του Κεφαλαριού
γυμναστήρια
εκπομπές του στυλ justthe2ofus
είσαι ήδη νεκρός
Ζωή αληθινού άντρα χωρίς φίλους:
Μεθύστακες
Κυνηγούς
Μηχανόβιους (>600κ.β.)
Τζογαδόρους
Χωρισμένους
Μεροκαματιάρηδες (αγρότες, οικοδόμους, σιδεράδες, κλπ)
Κωλομπαράδες
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ![]()
![]()
![]()
κωλομπαρα .....ξερεις μπαρ με γυναικεςκαλα ολα αυτα, αλλα με φιλο κωλομπαρα ισως εχεις προβλημα κι εσυ στο τελος...με το γκωλο σου :S
κωλομπαρα .....ξερεις μπαρ με γυναικες![]()
![]()
![]()
αυτο μαλλον λεει
Μαγκα μου με την πουτανα δεν ειναι σχεση.Ειναι συναλλαγη.2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Δεν μπορεις να αντικαταστησεις την σχεση με μια κοπελα με τις πουτανες.Και οποιος λεει οτι δεν εχει αναγκη τις σχεσεις με τις γκομενες λεει ψεματα η εχει καπιο θεμα.ΟΣο για το αν θα βρεις γκομενα να ερωτευτεις η οχι..αυτο οντος ειναι θεμα τυχης και καταστασεων συμφωνω μαζι σου.Επειδη για την συφιλη μιλησαμε,να ξερεις οτι κολαει ακομα και με το προφυλακτικο γιατο λογο οτι μεταδιδεται και με επαφη δερμα-δερμα.ΕΚτος αν φορας ολοσωμο προφυλακτικο δεν μπορεις να προστατευτεις 100%.Είναι αλήθεια ότι αν είσαι με μια γυναίκα που γουστάρεις και σε γουστάρει, όλα σου φαίνονται όμορφα. Ακόμα και με βόλτα στο πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια να κάθομαι στο παγκάκι και να της κρατάω το χέρι, ένοιωθα γεμάτος. Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή. Εγώ έχω ήδη αποσβέσει και πολλαπλάσια, να είναι καλά οι αλλοδαπές στα νησιά. Από εκεί κει πέρα είναι συναλλαγή. Ξέρεις τι διαφορά έχει η τίμια από την πόρνη? Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που έχετε συμφωνήσει. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αυτό, το έχει πει κάποιος που έχει πηδήξει 10πλάσιες από μένα (γκόμενες εννοώ). Η σχέση με την πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη. Όσο για τις αρρώστειες, φοράω προφυλακτικό πάντα, ελέγχω αν έχω πληγές στα χέρια με οινόπνευμα και όταν τελειώνω πλένομαι πάντα με Betadine. Δεν έχω κολλήσει τίποτα τα 4 χρόνια που ζω έτσι.
α ρε πουτανα σκιουρε!!!! ομορφαντρα για τρουμπα πες μου να σε παω εγωΝαι προσπαθω να σε σκιαγραφησω ...........σε ασπρομαυρο
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΝαι προσπαθω να σε σκιαγραφησω ...........σε ασπρομαυρο
κωλομπαρα .....ξερεις μπαρ με γυναικες![]()
![]()
![]()
αυτο μαλλον λεει