NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Εσύ τι θες εδώ? Με τη φωτό που πόσταρες δεν είσαι? Θα έρθεις και για ούζα?Καλαμαρακι Day
Εσύ τι θες εδώ? Με τη φωτό που πόσταρες δεν είσαι? Θα έρθεις και για ούζα?Καλαμαρακι Day
σορυ ειμαι 50φευγα αλκοολικος καρβουνιαρης που κανει παρεα ο σκιουρος????εσυ δεν είπες οτι θες τετοιες παρέες αντρικές ρε μάγκα![]()
τα ίδια και χειρότερα απ' όσα λενε εδωχιαρ ριαλιτι νταζ νοτ εξιστ
ο καθεις οτι θελει λεει εδω, το θεμα ειναι και εξω πως πραττουν και τι λενε ;)
οποτε μην τα παιρνετε και εις μετρητοις
Καλά βλέπω και λόγω δουλειάς πολλα.. μην νομίζεις.χιαρ ριαλιτι νταζ νοτ εξιστ
ο καθεις οτι θελει λεει εδω, το θεμα ειναι και εξω πως πραττουν και τι λενε ;)
οποτε μην τα παιρνετε και εις μετρητοις
μαζι σου σκιουρε!!!!
οτι λες μαζι σου
Πεστααααααα ρε wild rose!!! Ουζαρες.![]()
τον σκίουρο δεν παρέθεσα; Στον σκίουρο το είπα καλε.σορυ ειμαι 50φευγα αλκοολικος καρβουνιαρης που κανει παρεα ο σκιουρος????
Erinal εισαι ψυχιατρος???Καλά βλέπω και λόγω δουλειάς πολλα.. μην νομίζεις.
τα ίδια και χειρότερα απ' όσα λενε εδω![]()
Εσύ τι θες εδώ? Με τη φωτό που πόσταρες δεν είσαι? Θα έρθεις και για ούζα?
Καλά βλέπω και λόγω δουλειάς πολλα.. μην νομίζεις.
εγωκαλά ρε καρκίνε μετά από τόσα ποστ που ήσουν ενάντιος μου, πίστεψες ότι θα μπορούσε κανείς να σε πάρει στα σοβαρά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάλι καλά που πήρες όλα τα βρωμόμουνα του σαιτ με το μέρος σου σε μια καθαρά ανδρική συζήτηση...
Καληνύχτα σε όλους
Καρτάκη αν δεν αυτοκτονήσεις σήμερα (που θα ήταν το πρέπον) τα λέμε κάποια άλλη στιγμή (όσο αργότερα τόσο καλύτερα, σίχαμα-καρκίνε του σαιτ)...
σήμερα σήμερα?τελικα με ολα αυτα ποιος πηδαει σημερα και τι ισχυει μηπως την εχουμε ψωνισει?
Κανεις εφοδους με κλαδεφτιρια και φυτοφαρμακα?Με ειδίκευση στην Κηπουρική.![]()
σημερα σημερα μονο ο κοσνικ26 γκαμαι......ειναι συνεχεια οφφλινεσήμερα σήμερα?
λες ε? ισως να πεσες σε καποια πλανητα ίδια και χειρότερα απ' όσα λενε εδω![]()
Οχι σαν κι εμαs που λοιωνουμε εδω μεσα....Βαλτε κανα κλιματιστικοσημερα σημερα μονο ο κοσνικ26 γκαμαι......ειναι συνεχεια οφφλινε
χοντροκαλά ρε καρκίνε μετά από τόσα ποστ που ήσουν ενάντιος μου, πίστεψες ότι θα μπορούσε κανείς να σε πάρει στα σοβαρά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάλι καλά που πήρες όλα τα βρωμόμουνα του σαιτ με το μέρος σου σε μια καθαρά ανδρική συζήτηση...
Καληνύχτα σε όλους
Καρτάκη αν δεν αυτοκτονήσεις σήμερα (που θα ήταν το πρέπον) τα λέμε κάποια άλλη στιγμή (όσο αργότερα τόσο καλύτερα, σίχαμα-καρκίνε του σαιτ)...
Το Πάνω Παρτάλι.ρε συ παρα, τους μπαφους στη πλατεια του χωριου τους πινετε???? πολυ μπροστα ειστε, ποιο χωριο ειναι αυτο ρε μαν?