Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
αυτος μπορει να τα γαμαει κιολας παιζοντας τον γκει.....οι γυναικες θελουν να τον φερουν στον ισιο δρομο
Μου εχει τυχει να ειμαι για ποτο με πολυ φιλικο μου ζευγαρι, οποτε εκει που συζηταμε διαφορα, λεει ο τυπος οτι πηδηξε πουστη οταν ηταν φανταρος για λεφτα!!! Καγκελο η δικια του!!! Εκεινος νομιζε οτι της το ειχε πει, αλλα εκανε λαθος....
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μου εχει τυχει να ειμαι για ποτο με πολυ φιλικο μου ζευγαρι, οποτε εκει που συζηταμε διαφορα, λεει ο τυπος οτι πηδηξε πουστη οταν ηταν φανταρος για λεφτα!!! Καγκελο η δικια του!!! Εκεινος νομιζε οτι της το ειχε πει, αλλα εκανε λαθος....
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμπερασμα...........Το  ποτο  κλεινει σπιτια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μου εχει τυχει να ειμαι για ποτο με πολυ φιλικο μου ζευγαρι, οποτε εκει που συζηταμε διαφορα, λεει ο τυπος οτι πηδηξε πουστη οταν ηταν φανταρος για λεφτα!!!
η δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυτος μπορει να τα γαμαει κιολας παιζοντας τον γκει.....οι γυναικες θελουν να τον φερουν στον ισιο δρομο

αντρες γαμαει και γαμιεται αμα γκαβλωσει...αλλα ειναι αντρας σ συμπεριφορα δν ειναι θυληπρεπης

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στο τελος το κανε γαργαρα η τυπισσα, παντρεμενοι με παιδι...

Τοκανε ....γαργαρα επειδη ηταν παρελθον.....Δεν ειχαν γνωριστει και οπωs ξερειs το παρελθον δεν αλλαζει.......Αν ομωs ελεγε..."Χτεs το βραδυ που τα ηπια ......."    τοτε θαχε προβλημα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Στο τελος το κανε γαργαρα η τυπισσα, παντρεμενοι με παιδι...
Τουλαχιστον οταν θα λεει στο παιδι του ''εγω γαμηθηκα στη δουλεια για να βγαλω λευτα'' δε θα λεει ψεματα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ναι συμφωνω σε ολα, εκτος απ'το πρωτο. Θελω να πω, εγω δε θα εκανα ποτέ κατι με καποιον που εχει πάει με αντρα (γιατι προφανως εχει θεμα....συγχισης και δε μπλεκω σε τετοια.). Αλλα δε θα πω οτι οποιος ειναι γκεϊ δεν ειναι πραγματικος αντρας. Δε νομιζω οτι εννοουσες κατι τετοιο βεβαια, αλλα λεμε τωρα.
βαριέμαι να αναλυσω, πάντως αυτο που είπα είναι οτι αν κάποιος πηδάει αντρες ειναι γκει. μερικοι πιστευουν οτι ειναι αντρας απλα πηδηξε και εναν αντρα ετσι γιατι οι αντρες πηδανε. Επισης για εμένα οχι δεν εχει ψυχοσυνθεση αντρα .

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τοκανε ....γαργαρα επειδη ηταν παρελθον.....Δεν ειχαν γνωριστει και οπωs ξερειs το παρελθον δεν αλλαζει.......Αν ομωs ελεγε..."Χτεs το βραδυ που τα ηπια ......."    τοτε θαχε προβλημα
Σιγουρα....αλλα κ παλι χοντρο ηταν, αηδια....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.325
Πόντοι
3.656
Συμφωνο σε ολα τυπε  μου εκτος απο αυτο ==  Από τότε πέρασαν δεκαετίες. Και ανακάλυψα ότι ο έρωτας θα τύχει στους πιο τυχερούς και προικισμένους γύρω στις 5 φορές σε όλη τους τη ζωή .... 5 Φορες σε ολοι την ζωη σε εναν που εινια μαλιστα και τυχερος και προικησμενος ; Πως το λες αυτο ;

Στατιστική από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, παλιούς συμμαθητές που μιλάμε ακόμα. Δεν θέλω να γίνω γλυκερός. από τα 100 τραγούδια τα 98 υμνούν τον έρωτα. Είδος ουσιώδες και πολύτιμο εν ανεπαρκεία. Υμνούμε το χρυσάφι, όχι τον ασβεστόλιθο. αν το χρυσάφι υπήρχε παντού, μάλλον θα μας ενοχλούσε και θα το κλωτσάγαμε. Η σπανιότητα φέρνει την πολυτιμότητα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βαριέμαι να αναλυσω, πάντως αυτο που είπα είναι οτι αν κάποιος πηδάει αντρες ειναι γκει. μερικοι πιστευουν οτι ειναι αντρας απλα πηδηξε και εναν αντρα ετσι γιατι οι αντρες πηδανε. Επισης για εμένα οχι δεν εχει ψυχοσυνθεση αντρα .
μπορει να βγαζει ετσι το ψωμακι του ο αλλος ερι....μην εισαι απολυτη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

αρα ο ιπποτης69 δν σου κανει...ωραια μειναμε λιγοτεροι υποψηφιοι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom