πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eσύ γιατί πηδάς το ψωμάκι σου?μπορει να βγαζει ετσι το ψωμακι του ο αλλος ερι....μην εισαι απολυτη
Eσύ γιατί πηδάς το ψωμάκι σου?μπορει να βγαζει ετσι το ψωμακι του ο αλλος ερι....μην εισαι απολυτη
μεγαλυτερο σοκ για μενα ηταν το οτι το προσπερασε προσπαθωντας να φανει ανετηειναι σοκαριστικο έτσι; αχχααχχααχαχαχχαχαχααχ
τι να έκανε μπροστά σου δηλαδή;μεγαλυτερο σοκ για μενα ηταν το οτι το προσπερασε προσπαθωντας να φανει ανετη
Μωρό δεν ξέρω να είμαι απόλυτη αλλά σίγουρα αυτός δεν είναι ανηρ![]()
Το μεγαλύτερο σοκ της ζωής σου είναι ο Βάτραχος. ;)μεγαλυτερο σοκ για μενα ηταν το οτι το προσπερασε προσπαθωντας να φανει ανετη
Μαν οχι τριχωτο και καφετι κολο με θεα τα παπαρια να κρεμοντε....εμετος :S :Sοτι πολλοι αντρες θελουν ν πηδηξουν λωκο δν σου περασε απο τ μυαλο?![]()
![]()
Κοστάκι και συ ολίγον γέρνεις;οτι πολλοι αντρες θελουν ν πηδηξουν λωκο δν σου περασε απο τ μυαλο?![]()
![]()
Κοστάκι και συ ολίγον γέρνεις;![]()
Μα και πισω τηs δλδ τι να κανει μετα απο τοσα χρονια???Να του ζητησει τον λογο????τι να έκανε μπροστά σου δηλαδή;![]()
Μαν οχι τριχωτο και καφετι κολο με θεα τα παπαρια να κρεμοντε....εμετος :S :S
Ε μα πες τα!!!Μαν οχι τριχωτο και καφετι κολο με θεα τα παπαρια να κρεμοντε....εμετος :S :S
ρε μαλακα μπες ως βαρος αλλιως θα μπω ως πηγασιος και θα σε ξεφτιλισωEσύ γιατί πηδάς το ψωμάκι σου?![]()
Ο υποτις69 αντι για φραπογαλα πινει φραποσπερμα ομως ρε φιλε...εμεις οι υπολυποι εχουμε λιγοτερο εξωτικες συνηθειες...ο ιπποτης69 τρελαινεται παντως![]()
Ουτε πισω μου εκανε κ ουτε το ξανασχολιασε ποτετι να έκανε μπροστά σου δηλαδή;![]()
Θα ψαχνεστε σε λιγο καιρο για αυθεντικο αλλα δεν.....Ε μα πες τα!!!
Ποτε δεν ξερεις τι γινεται μεσα στο σπιτι του καθενως...Ουτε πισω μου εκανε κ ουτε το ξανασχολιασε ποτε
Θα ψαχνεστε σε λιγο καιρο για αυθεντικο αλλα δεν.....
οτι ειναι να κανετε καντε το τωρα![]()
![]()
Αστο καλυτερα...πολυ κουτσομπολεψα για σημερα!!! Καλη συνεχεια παιδια, παω για ποτακι, μπας κ βρουμε κανεναν απο τους λιγους οριτζιναλ δλδ ;)Ποτε δεν ξερεις τι γινεται μεσα στο σπιτι του καθενως...![]()
![]()
![]()
![]()
Εμειs παντωs........τιs προειδοποιησαμεοι αντρες λιγοστευουν...........![]()