alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος το λεει αυτο?η ελλεηνη ελλαδικη νομοθεσια απαγορευει την υιοθετηση απο εναν μονο αντρα.
Ποιος το λεει αυτο?η ελλεηνη ελλαδικη νομοθεσια απαγορευει την υιοθετηση απο εναν μονο αντρα.
ωραια κανονισε να υοθετηση ο λακης ενα παιδακι απο την αιθιοπια.Ποιος το λεει αυτο?
Πού ειναι το προβλημα?ωραια κανονισε να υοθετηση ο λακης ενα παιδακι απο την αιθιοπια.
Μια χήρα δεν μπορούσε να υιοθετήσει παιδι γιατι δεν είχε αντρα.Ποιος το λεει αυτο?
και σφαλιαρες απο νταβαδες.Θεματαρα ο ζαναρος.
Ελα να πεφτουν προσφορες απο ιερόδουλες
Αμα τα εβρισκαν στο παραδακι, ουτε καν, οι νταβαδες δεν πληρωνονται με χρυσα δοντια, τεμεναδες θα του εκαναν οι νταβαδες, ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.και σφαλιαρες απο νταβαδες.
ΠαραμυθιαΜια χήρα δεν μπορούσε να υιοθετήσει παιδι γιατι δεν είχε αντρα.
Και εβαλε και τον κλωνο του να τον αποθεωσειΦίλε Jean-Claud, τα κατάφερες πάλι.
Άνοιξες καινούριο θέμα και τράβηξες την προσοχή όλων.
Σε διαβάζω πολύ καιρό.
Δεν επιδιώκεις τίποτε άλλο από την αερολογία. Λέει κάποιος το Χ; Εσύ λες το Ψ.
Υποστηρίζεις εξεζητημένες θέσεις, ανοίγεις αλλόκοτα θέματα -όχι για τρολλ- αλλά για να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή.
Τροφοδοτείσαι από αυτό.
Από εμένα συγχαρητήρια αφού πέτυχες εκ νέου το στόχο σου.
μονο ο ζαν το κανει αυτο λες?Λέει κάποιος το Χ; Εσύ λες το Ψ.
εχει καταντησει αηδια αυτοΠαλι μπλόκαραν τον ζαν
Kαταλαβαμε, θα εμφανισθει και ο fuckeros τωραΠαλι μπλόκαραν τον ζαν
Ρε φιλε που κολλαει ο καπιταλισμος με το να βρει καποιος γυναικες;;;;Ο καπιταλισμος και ο δυτικος τροπος ζωης εχουν αυτες τις επιπτωσεις.
Ξαφνικα αντρες απο τη δυση πανε κατα συρροην στα μπλοκ οπως και λατινικη αμερικη νοτιοανατολικη ασια για να βρουν γυναικες.
Μεχρι και οι αραβες που εχπυν πειξει εκει με.τις δικες τοθς δεν έρχονται σε καμια χωρα της δυσης για σεξοτουρισμο και πανε σε χωρες του μπλοκ η οπουδηποτε αλλου
δεν σκεφτηκες το πιο απλο...Αν ζητησει ψυχιατρικη εξεταση το λογικο ειναι οτι ουτε το παιδι θα σε αφησουν να βλεπεις και θα την βγαλεις χαπακωμενος και με ενεσεις σε κανα ιδρυμαΠοια αγαπη ρε τυπε μας λες..
Εδω το θεμα ειναι απλο,να βρω μια να δεχτει τη φαση τεκνοποιησης επι αμοιβη,τωρα αν θα θελει να εχει δικαιωματα κλπ θα μιλησω με τζιμανι δικηγορο να δουμε νομικα πως θα παει,δεν με πειραζει να φαινεται μητερα του παιδιου αλλα με ενδιαφερει να εχω εγω την επιμέλεια,μιας και μπορω να βασιστω οτι λογω εργασιας της δεν ειναι καταλληλο περιβαλλον να μεγαλωσει το παιδι.
Αυτα βεβαια ο δικηγορος θα μου τα πει.
Κάνουν τέτοια οι γυναίκες;Θα σου πάρει και τα σώβρακα για διατροφές τύπε
E, γι αυτό είσαι εδώ τύπε μου.Παλι μπλόκαραν τον ζαν