xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί σου έλειψε;Που πηγε ο Ζαν;
Γιατί σου έλειψε;Που πηγε ο Ζαν;
ΝαιΓιατί σου έλειψε;
ΕΣΥ μου ελειψες τοσο καιρο που δεν εγραφες...μαραζωσα ρε και ουτε ενα πμ στα αρχιδια σου ολα
Αχ ρε Αθηναιε μου δικιο εχεις αλλα ημουν σε…προσωπικη καραντινα και διαλογισμο! Ισως ξαναφυγω παλι…ΕΣΥ μου ελειψες τοσο καιρο που δεν εγραφες...μαραζωσα ρε και ουτε ενα πμ στα αρχιδια σου ολα
ΟΧΙ..ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ να χαβαλεδιαζουμεΑχ ρε Αθηναιε μου δικιο εχεις αλλα ημουν σε…προσωπικη καραντινα και διαλογισμο! Ισως ξαναφυγω παλι…
Ε αμα με θελετε τοσο…θα μεινω!ΟΧΙ..ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ να χαβαλεδιαζουμε
Ε αμα με θελετε τοσο…θα μεινω!
Τι έγινε πάλι και τον μπάναραν τον μαλάκα? Ρεκόρ πάει να σπάσει... αυτό του μουνοβάγονου!!!ο βιτάμας είναι για τους φαν του στο μπου (συμπεριλαμβανομένου εμού) ότι ο ανδρέας για το πασοκ...
ο τσε για τους αριστερούς επαναστάτες...
ο αινστάιν για τη σχετικότητα...
Συμφορά που μας βρήκεΠαλι μπλόκαραν τον ζαν
Εδω ειναι με το νικ gavelosΠου πηγε ο Ζαν;
γεια σ ρε μαγκαΈφαγε μπλοκ
Αν είμαι ο ζαν θα συνέχιζα να γράφω και θα μπινελικωνα όπως έκανε ο ζαν.Εδω ειναι με το νικ gavelos
Ο ζαν χθες νομίζω έκανε απόπειρα να φτιάξει κλωνοπροφιλο αλλά τον κατάλαβαν και μόλις πήγα να του κάνω αίτημα έδειχνε οτι δεν υπήρχε το προφίλ.ο ζαν επέστρεψε ή ακόμα?
μήπως είναι σε οικειοθελή απομόνωση λόγω τρεξίματος προς εύρεση κορασίδος για να γίνει επιτέλους ΠΑΤΕΡΑΣ?
Μιας και οι εξω γκομενες δεν ρολαρουν πως σας φαινεται η ιδεα να θελετε μια κοπελα του αγοραιου ερωτα να δεχτει επι πληρωμη να τεκνοποιησει?
Ενας αντρας ως εργενηςνα μην θελει να παντρευτει να βρει μια κοπελα μονο για τεκνοποιηση απο τον αγοραιο ερωτα.
Ειναι εφικτο?αξιζει?
Αν δεν σταματησει ποιος ο λογος να κανει παιδι; Αν και καποιες λενε οτι εγκυμοσυνη κι εγκαταλειψη τις οδηγησε στα μπουρδελαΟύτε κατά διάνοια τεκνοποίηση με τανα !!! Μακρυά είναι ότι χειρότερο ότι πιο σκοτεινό θλιβερό βρομερό και τριααθλιο για ένα παιδί !!!!! Με εξαίρεση αν σταματηση δια παντός την δουλειά και όχι να έχει σκοπό μετά την γεννά ξανά στο μπουρδελο
Πολλές μετά τη γέννα γυρνάνε πίσω στη δουλειά. Κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο.Ούτε κατά διάνοια τεκνοποίηση με τανα !!! Μακρυά είναι ότι χειρότερο ότι πιο σκοτεινό θλιβερό βρομερό και τριααθλιο για ένα παιδί !!!!! Με εξαίρεση αν σταματηση δια παντός την δουλειά και όχι να έχει σκοπό μετά την γεννά ξανά στο μπουρδελο
πολλες σεξεργατριες εχουν παιδια...Ούτε κατά διάνοια τεκνοποίηση με τανα !!! Μακρυά είναι ότι χειρότερο ότι πιο σκοτεινό θλιβερό βρομερό και τριααθλιο για ένα παιδί !!!!! Με εξαίρεση αν σταματηση δια παντός την δουλειά και όχι να έχει σκοπό μετά την γεννά ξανά στο μπουρδελο
Θα το μάθει να το αποδεχτεί όπως μεγαλώσει και όταν θα ακούει γαμώ τη μάνα σου θα του λέει πόσα δίνεις;Ούτε κατά διάνοια τεκνοποίηση με τανα !!! Μακρυά είναι ότι χειρότερο ότι πιο σκοτεινό θλιβερό βρομερό και τριααθλιο για ένα παιδί !!!!! Με εξαίρεση αν σταματηση δια παντός την δουλειά και όχι να έχει σκοπό μετά την γεννά ξανά στο μπουρδελο