athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Πιστεύω βανταμας θα τα καταφέρει και όχι μόνο αυτό αλλά θα μεγαλώσει το παιδί του ηθικά, τίμια, αριστερά και συριζαικα
Na βρω κοπελουδα που να θελει ρε κοντουλη και θα σου τραβηξω βιντεο.ρε αθηναίε μη γελάς...!!!
σκέψου να το έκανε πράξη κάποτε...
ειχα μια σταθερη μια φορα στο μεταξουργειο που ιστερα απο καμια 20-30 γαμησια αρχιζε να μου κανει κουβεντες για γαμους..παλια αυτο πανε 7-8 χρονια.Μ λεει με παντρευεσαι? σεξ ολη μερα θα εχεις αυτη ηθελε το χαρτι μαλλον για να γινει εδω μονιμουNa βρω κοπελουδα που να θελει ρε κοντουλη και θα σου τραβηξω βιντεο.
τυπε ζαν κλοντ εχεις μπλεξει με ολα τα νιαμου εδω μεσα τους μπαχαλακηδες. ειναι μεγαλη αποφαση να πουμε να κανεις παιδια. σκεψου το καλα πρωτα. και επειτα εχεις ενα σωρο λεπτομερειες να δεις. εστω οτι βρισκεις την εργαζομενη που δεχεται να στο κανει το ζανκλοντακι. εσυ τι ρολο θα παιξεις? εξηγησε το να καταλαβουμε. θα τσονταρεις χρημα? δυναμεις? τις μερες σου? τα βραδια σου?τι απο ολα?
Μια δευτερη σκεψη ειναι το μπλοκ.Το θέμα ίσως το είχε βάλει πιο σωστά ο Ιωάννης .Αν κάποιος θέλει παιδί και θέλει να αποφύγει τις Ελλεϊνίδες γιατί φοβάται επαγγελματίες διαζεύκτριες που με όπλο το παιδί στο διαζύγιο σε ξετινάζουν ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν μπορούν να βρουν Ελλεϊνίδα για οικογένεια , τότε τι κάνεις ; Που πας να βρεις "πρόθυμες" να σου δώσουν ένα με χρηματικό αντάλλαγμα .Και δεν εννοώ πουτάνες! Νομίζω αυτή είναι η σωστή βάση για συζήτηση. Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι επαγγελματίες του χώρου μας δεν κάνουν για αυτή την δουλειά!
Ο καπιταλισμος και ο δυτικος τροπος ζωης εχουν αυτες τις επιπτωσεις.Πάντως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αλλού.Κάποιος συναγωνιστής έγραψε παραπάνω για έναν Αυστριακό που πήγε Ρωσσία για αυτή την φάση!
Τι δεν καταλαβες απο οσα ειπα?Ποια μανα ρε πανέξυπνε θα θέλει το παιδι της να ειναι αγνωστου πατρος?
Θα εχω κανει ντηλ πριν με συμβολαιο ενωπθο δικηγορου.
Θα το εχω ψαξει νομικα το θεμα.
Το 80ρι από που προκύπτει? Από τα αμάξια?80/μήνα + κεα
η ελλεηνη ελλαδικη νομοθεσια απαγορευει την υιοθετηση απο εναν μονο αντρα.Και γιατί να τεκνοποιήσεις μια ιερόδουλη.Τράβα υιοθέτησε ένα παιδάκι.Κάνε και ένα καλό τότε.
καλα αυτο να λεγεταιΜε λιγα λογια ειμαστε ατυχοι οι αντρες σ αυτη τη χωρα,ουτε οικογενεια δεν μπορουμε να κάνουμε.
η ελλεηνη ελλαδικη νομοθεσια απαγορευει την υιοθετηση απο εναν μονο αντρα.
βεβαια επιτρεπετε σε μονες γυναικες καθως και σε λεσβιες και ομοφυλοφυλους αντρες
δυστυχως..............
οι αντρες στο ελλαδισταν εχουν λιγοτερα δικαιωματα απο τις γυναικεςκαλα αυτο να λεγεται
Γκολφακι 4 γενιας;ουτε 4 γενιάς