Νέα

Τεκνοποίηση με ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.347
Πόντοι
201
Αν όντως ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμβουλευτείς δικηγόρο να σε ενημερώσει για τη δυνατότητα υλοποίησης αυτού του σχεδίου καθώς και τους δυνητικούς κινδύνους, είτε αυτό αφορά ιερόδουλη είτε άλλη γυναίκα. Προσωπικά το βλέπω λίγο απίθανο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τυπε με 20 χιλιαδες ανεβαινω μπλοκ και αραδιαζω 5 παιδια και θα εχουν και σλαβικα χαρακτηριστικα.
Εγω περιοριζομαι στις κοπελες του αγοραιου για μια τετοια φαση.
αν δεν κοροιδεύεις, αυτή είναι η μοναδική λύση. Να ψαχτείς με πανέμορφη δίμετρη Σλάβα από Επαρχία, να της τα σκάσεις, και να φέρεις το παιδί στην Ελλάδα. Καμία καριόλα να μην μπορεί να στο πάρει και να σε γδέρνει οικονομικά χρησιμοποιώντας το σαν όπλο

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;
Δεν με νοιαζει καν αυτο το θεμα.
Αυτες απο αναγκη εγιναν ιεροδουλες δεν το ειχαν στο αιμα τους.
Π.χ ολες οι ιεροδουλες οι μητερες τους εκαναν την ιδια δουλεια?
Δεν παιζει..

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
θα εισαι δηλαδη μητερας και πατερας μαζι??αμα στο σχολειο τον λενε πουτανας γιο ρε τυπε τι θα του πεις???περα απο την πλακα αν νομιζεις λοτι οποιαδηποτε γυναικα ειτε επαγγελματιας ειτε οχι δεν εχει μητρικο ενστικτο και οτι επειδη θα κατσει ενα χαμενο κορμι να τις προτεινει κατι τετοιο θα δεκτει λες και ειναι και πουτανα στη ψυχη το βλεπω χλωμο....πιο πολλες πιθανοτητες εχεις με μια καριολιτσα της σειρας να δεκτει κατι τετοιο παρα με μια κοπελα που ειναι στο κουρμπετι....ΓΙΑΤΙ θα με ρωτησεις???γιατι σε αυτες λειπει πραγματικα μια αγνη και χωρις κινητρο ανιδιοτελης αγαπη
Ποια αγαπη ρε τυπε μας λες..
Εδω το θεμα ειναι απλο,να βρω μια να δεχτει τη φαση τεκνοποιησης επι αμοιβη,τωρα αν θα θελει να εχει δικαιωματα κλπ θα μιλησω με τζιμανι δικηγορο να δουμε νομικα πως θα παει,δεν με πειραζει να φαινεται μητερα του παιδιου αλλα με ενδιαφερει να εχω εγω την επιμέλεια,μιας και μπορω να βασιστω οτι λογω εργασιας της δεν ειναι καταλληλο περιβαλλον να μεγαλωσει το παιδι.
Αυτα βεβαια ο δικηγορος θα μου τα πει.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Επισης μην βρω καμια ξενη που να θελει ελληνικη υπηκοότητα ειναι καλη φαση.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;

Κάτσε τώρα γιατι άνοιξες μεγάλο θέμα.
Ζανούλη ποια είναι η γνώμη του πατέρα για τον αγοραίο έρωτα και την συμμετοχή της μητέρας στην ανατροφή σου;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
Ζαν, πρέπει πρώτα να βρεις έναν τρόπο να φτιαχτείς οικονομικά και μετά να αρχίσεις να σκέφτεσαι για παιδί. Αλλιώς θα πεινάσει. Έχεις βάλει ανάποδα τις προτεραιότητες.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν, πρέπει πρώτα να βρεις έναν τρόπο να φτιαχτείς οικονομικά και μετά να αρχίσεις να σκέφτεσαι για παιδί. Αλλιώς θα πεινάσει. Έχεις βάλει ανάποδα τις προτεραιότητες.
Καλα ειμαι οικονομικα,κανω μπιζνες και τα βγαζω περα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κοιταχτε ποιος μιλαει,ρε δωσε στο μηνα τη διατροφη αλλιως εχει χειροπεδα χαχαχαχααχχ
Φυσικά και δίνω διατροφή για τον γιο μου. Τι είμαι? Κανένας μαλάκας που αφήνει το παιδί του στην τύχη του? :)
Εγω θειτσο παω να γλιτωσω τη φακα που επεσες μεσα εσυ και πληρωνεις ολο το τιμημα.
Εσύ δεν έχεις για να πληρώσεις. Κι έτσι θα είναι πάντα, βάζω ότι στοίχημα θες. Μια ζωή με ΚΈΑ! :tooth:
Μια γυναικα σε εκανε να χασεις τα αυγα και τα πασχαλια,σου γαμησε πρεκια ψυχολογια ολο σου το ειναι που δεν ειναι.
Ναι, τόσο πολύ που πλέον έχω άλλο γκομενακι, συζουμε σχεδόν (δεν μένουμε μαζί μόνο όταν έχω τον γιο μου) και περνάω τζετ!!! Η πρώην μου τρέχει σε ψυχολόγους. Τόσο μου έχει γαμησει τα πρεκια! :tooth:
Σε εκανε μαλακα και με τιτλο επισημο και εσυ για να βγαλεις το αχτι σου βρισκεσαι εδω μεσα.
Χαχαχχαχαχαχαχα
O μαλάκας με επίσημο τίτλο είναι ο μουνοβαγονας (πολλές φορές κιόλας) κι εσύ σαν κολληταρι του... δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο μαλάκας από τους δύο σας! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα ειμαι οικονομικα,κανω μπιζνες και τα βγαζω περα.
Mε τα κεα! :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τυπε δεν ειναι απλη η ανατροφη ενος παιδιου. Εισαι αποφασισμενος να εισαι ολη μερα απο πανω μονος χωρις βοηθεια απο μητερα? για ξανα σκεψου το..προχτες μιλουσα με ενα φιλο χωρισμενο (καλα ολοι χωρισμενοι ειναι) αυτος εχει μια μικρη κορη,την περνει μια βδομαδα αυτος μια βδομαδα η μανα.Εχει βρει μια γκομενα ο τυπας και εχει παρατησει το παιδι στη μανα του.( στη γιαγια δηλ )"εεε μ λεει δε θα σταματησει η ζωη μ επειδη εκανα ενα παιδι" κατσε ρε τυπε του λεω....αν ειναι να βρω και γω μια εκει να κανω παιδι και να το παρατησω στη μανα μ...μετα θα λεω οκ..ολοκληρωθηκα :tooth: εκανα παιδι,στο πουτσο μ ολα,το εχω παρατημενο αλλα δε βαριεσαι:tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ρε παίδες μάλλον ψυχολογικό είναι.Αφού πάει μόνο με πουτάνες δεν πρέπει να έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί.Οπότε μιας και νιώθει άνετα με γυναίκες - πουτάνες σου λέει να χύσω επιτέλους μέσα σε μουνί οπότε το σκέφτεται να τη δελεάσει και με παιδί.2 σε 1.
καλα και γω εχω γαμησει ενα καρο εξωτερικες γκομενες δεν εχω χυσει ποτε μεσα :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καταρχην ειναι σε καλα χερια το παιδι η θα τρεχει και αυτο αυριο μεθαυριο σε ψυχολογους?:confused:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τυπε δεν ειναι απλη η ανατροφη ενος παιδιου. Εισαι αποφασισμενος να εισαι ολη μερα απο πανω μονος χωρις βοηθεια απο μητερα? για ξανα σκεψου το..προχτες μιλουσα με ενα φιλο χωρισμενο (καλα ολοι χωρισμενοι ειναι) αυτος εχει μια μικρη κορη,την περνει μια βδομαδα αυτος μια βδομαδα η μανα.Εχει βρει μια γκομενα ο τυπας και εχει παρατησει το παιδι στη μανα του.( στη γιαγια δηλ )"εεε μ λεει δε θα σταματησει η ζωη μ επειδη εκανα ενα παιδι" κατσε ρε τυπε του λεω....αν ειναι να βρω και γω μια εκει να κανω παιδι και να το παρατησω στη μανα μ...μετα θα λεω οκ..ολοκληρωθηκα :tooth: εκανα παιδι,στο πουτσο μ ολα,το εχω παρατημενο αλλα δε βαριεσαι:tooth:
Εγω ετσι και αλλιως με γκομενες εξωτερικες δεν ασχολουμαι.
Παω μονο μπουρδελακια.
Εχω και ατομα απο πισω να το φροντισουν,μανα αδερφη και σε μικρες ηλικιες οποτε θα εχω μια ελευθερια ενος τριημερου η και παραπανω.
Αν και εχω στοχο σε καμια 6ετια οχι τωρα,αν και ειναι το οραμα της κουβας στον οριζοντα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω ετσι και αλλιως με γκομενες εξωτερικες δεν ασχολουμαι.
Παω μονο μπουρδελακια.
Εχω και ατομα απο πισω να το φροντισουν,μανα αδερφη και σε μικρες ηλικιες οποτε θα εχω μια ελευθερια ενος τριημερου η και παραπανω.
Αν και εχω στοχο σε καμια 6ετια οχι τωρα,αν και ειναι το οραμα της κουβας στον οριζοντα
οποτε εισαι σιγουρος οτι θες μπουρδελο-μανα δηλ

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε ζαν σοβαρά τώρα, η ανατροφή παιδιού είναι ότι πιο δύσκολο-σημαντικό-ευχάριστο.
αλλά πρωτίστως δύσκολο και σημαντικό.
υπάρχει λόγος που σχεδόν όλα τα θηλαστικά (κι όχι μόνο) το κάνουν σε ζευγάρια με μοιρασμένους ρόλους.
και η ανυπαρξία - στο πλάνο σου - μητέρας δεν είναι το μόνο θέμα (αν και τεράστιο).
ούτε τα λεφτά.
σταμάτα σε παρακαλώ να λες βλακείες με κάτι τόσο σημαντικό, έστω κι αν τρολάρεις
Πολλα παιδια ζουν με ενα γονεα που κολλας ρε κοντουλη??
Η φυση τα χει φτιαξει ετσι ωστε να επιβιωνουν ειτε με ενα γονεα ειτε και με κανενα.
Το θεμα ειναι η σωστη ανατροφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom