Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
αμα ειναι κοριτσι θα της τραβηξει κανα μανικι πατρικο στα γεραματαΡε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;
αμα ειναι κοριτσι θα της τραβηξει κανα μανικι πατρικο στα γεραματαΡε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;
αν δεν κοροιδεύεις, αυτή είναι η μοναδική λύση. Να ψαχτείς με πανέμορφη δίμετρη Σλάβα από Επαρχία, να της τα σκάσεις, και να φέρεις το παιδί στην Ελλάδα. Καμία καριόλα να μην μπορεί να στο πάρει και να σε γδέρνει οικονομικά χρησιμοποιώντας το σαν όπλοΤυπε με 20 χιλιαδες ανεβαινω μπλοκ και αραδιαζω 5 παιδια και θα εχουν και σλαβικα χαρακτηριστικα.
Εγω περιοριζομαι στις κοπελες του αγοραιου για μια τετοια φαση.
Δεν με νοιαζει καν αυτο το θεμα.Ρε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;
Ποια αγαπη ρε τυπε μας λες..θα εισαι δηλαδη μητερας και πατερας μαζι??αμα στο σχολειο τον λενε πουτανας γιο ρε τυπε τι θα του πεις???περα απο την πλακα αν νομιζεις λοτι οποιαδηποτε γυναικα ειτε επαγγελματιας ειτε οχι δεν εχει μητρικο ενστικτο και οτι επειδη θα κατσει ενα χαμενο κορμι να τις προτεινει κατι τετοιο θα δεκτει λες και ειναι και πουτανα στη ψυχη το βλεπω χλωμο....πιο πολλες πιθανοτητες εχεις με μια καριολιτσα της σειρας να δεκτει κατι τετοιο παρα με μια κοπελα που ειναι στο κουρμπετι....ΓΙΑΤΙ θα με ρωτησεις???γιατι σε αυτες λειπει πραγματικα μια αγνη και χωρις κινητρο ανιδιοτελης αγαπη
Ρε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;
Άμα τον αποπαίρνουμε συνέχεια, θα λακίσει και δεν θα γράφει.Μιλάς στον ζαν
Καλα ειμαι οικονομικα,κανω μπιζνες και τα βγαζω περα.Ζαν, πρέπει πρώτα να βρεις έναν τρόπο να φτιαχτείς οικονομικά και μετά να αρχίσεις να σκέφτεσαι για παιδί. Αλλιώς θα πεινάσει. Έχεις βάλει ανάποδα τις προτεραιότητες.
Φυσικά και δίνω διατροφή για τον γιο μου. Τι είμαι? Κανένας μαλάκας που αφήνει το παιδί του στην τύχη του?Κοιταχτε ποιος μιλαει,ρε δωσε στο μηνα τη διατροφη αλλιως εχει χειροπεδα χαχαχαχααχχ
Εσύ δεν έχεις για να πληρώσεις. Κι έτσι θα είναι πάντα, βάζω ότι στοίχημα θες. Μια ζωή με ΚΈΑ!Εγω θειτσο παω να γλιτωσω τη φακα που επεσες μεσα εσυ και πληρωνεις ολο το τιμημα.
Ναι, τόσο πολύ που πλέον έχω άλλο γκομενακι, συζουμε σχεδόν (δεν μένουμε μαζί μόνο όταν έχω τον γιο μου) και περνάω τζετ!!! Η πρώην μου τρέχει σε ψυχολόγους. Τόσο μου έχει γαμησει τα πρεκια!Μια γυναικα σε εκανε να χασεις τα αυγα και τα πασχαλια,σου γαμησε πρεκια ψυχολογια ολο σου το ειναι που δεν ειναι.
O μαλάκας με επίσημο τίτλο είναι ο μουνοβαγονας (πολλές φορές κιόλας) κι εσύ σαν κολληταρι του... δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!Σε εκανε μαλακα και με τιτλο επισημο και εσυ για να βγαλεις το αχτι σου βρισκεσαι εδω μεσα.
Χαχαχχαχαχαχαχα
Mε τα κεα!Καλα ειμαι οικονομικα,κανω μπιζνες και τα βγαζω περα.
καλα και γω εχω γαμησει ενα καρο εξωτερικες γκομενες δεν εχω χυσει ποτε μεσαΡε παίδες μάλλον ψυχολογικό είναι.Αφού πάει μόνο με πουτάνες δεν πρέπει να έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί.Οπότε μιας και νιώθει άνετα με γυναίκες - πουτάνες σου λέει να χύσω επιτέλους μέσα σε μουνί οπότε το σκέφτεται να τη δελεάσει και με παιδί.2 σε 1.
τωρα να βρεις γυναικα που να μη τρεχει σε ψυχολογους κομματακι σπανιοΗ πρώην μου τρέχει σε ψυχολόγους. Τόσο μου έχει γαμησει τα πρεκια!
Αυτή που έχω είναι μια χαρά! Ευτυχώς, τα βασικά της θέματα τα έχει λύσει!τωρα να βρεις γυναικα που να μη τρεχει σε ψυχολογους κομματακι σπανιο
Εγω ετσι και αλλιως με γκομενες εξωτερικες δεν ασχολουμαι.τυπε δεν ειναι απλη η ανατροφη ενος παιδιου. Εισαι αποφασισμενος να εισαι ολη μερα απο πανω μονος χωρις βοηθεια απο μητερα? για ξανα σκεψου το..προχτες μιλουσα με ενα φιλο χωρισμενο (καλα ολοι χωρισμενοι ειναι) αυτος εχει μια μικρη κορη,την περνει μια βδομαδα αυτος μια βδομαδα η μανα.Εχει βρει μια γκομενα ο τυπας και εχει παρατησει το παιδι στη μανα του.( στη γιαγια δηλ )"εεε μ λεει δε θα σταματησει η ζωη μ επειδη εκανα ενα παιδι" κατσε ρε τυπε του λεω....αν ειναι να βρω και γω μια εκει να κανω παιδι και να το παρατησω στη μανα μ...μετα θα λεω οκ..ολοκληρωθηκα εκανα παιδι,στο πουτσο μ ολα,το εχω παρατημενο αλλα δε βαριεσαι
Μαλακιες του θειτσου, στο τελος θα μας πει οτι τον παρακαλα να γυρισει και αυτος δεν θελειτωρα να βρεις γυναικα που να μη τρεχει σε ψυχολογους κομματακι σπανιο
οποτε εισαι σιγουρος οτι θες μπουρδελο-μανα δηλΕγω ετσι και αλλιως με γκομενες εξωτερικες δεν ασχολουμαι.
Παω μονο μπουρδελακια.
Εχω και ατομα απο πισω να το φροντισουν,μανα αδερφη και σε μικρες ηλικιες οποτε θα εχω μια ελευθερια ενος τριημερου η και παραπανω.
Αν και εχω στοχο σε καμια 6ετια οχι τωρα,αν και ειναι το οραμα της κουβας στον οριζοντα
Πολλα παιδια ζουν με ενα γονεα που κολλας ρε κοντουλη??ρε ζαν σοβαρά τώρα, η ανατροφή παιδιού είναι ότι πιο δύσκολο-σημαντικό-ευχάριστο.
αλλά πρωτίστως δύσκολο και σημαντικό.
υπάρχει λόγος που σχεδόν όλα τα θηλαστικά (κι όχι μόνο) το κάνουν σε ζευγάρια με μοιρασμένους ρόλους.
και η ανυπαρξία - στο πλάνο σου - μητέρας δεν είναι το μόνο θέμα (αν και τεράστιο).
ούτε τα λεφτά.
σταμάτα σε παρακαλώ να λες βλακείες με κάτι τόσο σημαντικό, έστω κι αν τρολάρεις