Νέα

Τεκνοποίηση με ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Θειτσο ειναι η καλυτερη λυση,θα βρω μια ιεροδουλη θα κανω ντηλ θα μου φερει εξετασεις οτι ειναι καθαρη και θα τσεπωσει μερικα χιλιαρικα.
Μου κανει το παιδι το δηλωνει και το κραταω,ειναι ενα μελλοντικο σχεδιο τεκνοποιησης.

Ρε Ζανούλη, μεγάλη επιμονή για παιδί βλέπω και με βάζει σε σκέψεις.
Είσαι αρκετά ξεδιάντροπος να ζητιανεύεις το ΚΕΑ, έχεις παρελθόν με μικροκομπίνες... σίγουρα ο σκοπός σου είναι η ανατροφή; :confused:
57491cd7a701894af196dca7735d8eef.jpg

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Tυπε με 20 Κ σου δινω τη γκομενα μου να τη γαμησεις+τα εξοδα της γενας και ιδιωτικο συμφωνικο οτι θα παρεις το μουλικο εσυ...εμενα 20κ στο χερι τα εξοδα της γκομενας μου για την γεννα +το δωρακι της που θα τα βρειτε οι δυο σας.....ετοιμο σε εχω και κρεμπιε θα ριξεις σε μουνακι ωραιο και παιδι θα παρεις

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Φίλε έχεις μιλήσει στην κοπέλα για τον ζαν τον βιτάμα?.
(Xanax έχεις προμηθευτεί?)
φυσικα καιμ της εχω μιλησει δεν εχει προβλημα...τι ζαναξ ρε τυπε γιατι??
ενα πουτσο θα τις ριξει και εγω θα παρω leasing το τεσλα για 2 χρονια

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Μιας και οι εξω γκομενες δεν ρολαρουν πως σας φαινεται η ιδεα να θελετε μια κοπελα του αγοραιου ερωτα να δεχτει επι πληρωμη να τεκνοποιησει?
Ενας αντρας ως εργενηςνα μην θελει να παντρευτει να βρει μια κοπελα μονο για τεκνοποιηση απο τον αγοραιο ερωτα.
Ειναι εφικτο?αξιζει?
μολις εβαλες σοβαρη υποψηφιοτητα για τον <μιστερ μαλακας> της χρονιας.. :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.663
Πόντοι
3.656
Μιας και οι εξω γκομενες δεν ρολαρουν πως σας φαινεται η ιδεα να θελετε μια κοπελα του αγοραιου ερωτα να δεχτει επι πληρωμη να τεκνοποιησει?
Ενας αντρας ως εργενηςνα μην θελει να παντρευτει να βρει μια κοπελα μονο για τεκνοποιηση απο τον αγοραιο ερωτα.
Ειναι εφικτο?αξιζει?
αυτό που παίρνεις σε χαλάει. Αφού πιστεύεις ότι η εν λόγω λύση είναι λογική κι έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από όσες έχεις με την κοπέλα της διπλανής πόρτας, κολυμπάς σε νερά γεμάτα καρχαρίες. Γιατί με το παιδί θα σε δέσει χειροπόδαρα για καμιά 25ριά χρόνια

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Ειναι εφικτο?αξιζει?
Φοβάμαι πως θα έχεις μπλεξίματα. Από την άλλη όμως δεν είναι κακή ιδεα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
φυσικα καιμ της εχω μιλησει δεν εχει προβλημα...τι ζαναξ ρε τυπε γιατι??
ενα πουτσο θα τις ριξει και εγω θα παρω leasing το τεσλα για 2 χρονια
Καλά χαζός είσαι;
Θα κάνεις ντηλ με τον Ζανούλη και θα περιοριστείς σε λήζινγκ 2 ετών;
Χθες γράφτηκες στο σάη; Αγνοείς οτι ο Ζαν είναι μεγαλέμπορος αυτοκινήτων απο Βουλγαρία και μπορείς να πάρεις ότι επιθυμεί η ψυχούλα σου;
(Μόνο αυτό που θα διαλέξεις πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 15 έτη, όχι ηλεκτρικό, και πιθανόν ο Βούλγαρος να το αγόρασε από Ρουμάνο έμπορο. Θα ταΐσεις τρεις αλλά θα πάρεις καλό πράγμα. :confused:)

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Να υποθέσω ότι το θέμα είναι τρολια για να περνάει η ώρα. ... Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια. Τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται και να μεγαλώνουν με αγάπη. Τι είναι;
πηρα σκουτερ και δε μ αρεσε;
Είναι δεν είναι τρολια αυτά που λές είναι σωστά

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Άμα ψαχτείς στα σοβαρά υπάρχουν αρκετές κύριες με πολλές γάτες οι οποίες μετά χαράς θα σου προσέφεραν ένα παιδί κ χωρίς να σε δαγκώσουν επίσης υπάρχουν εκατοντάδες λεσβίες οι οποίες ψοφάνε γι ένα παιδάκι αρκεί να βρεις αυτό το κύκλο και δε θα χρειαστεί να σκάψεις κιόλας

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Άμα ψαχτείς στα σοβαρά υπάρχουν αρκετές κύριες με πολλές γάτες οι οποίες μετά χαράς θα σου προσέφεραν ένα παιδί κ χωρίς να σε δαγκώσουν επίσης υπάρχουν εκατοντάδες λεσβίες οι οποίες ψοφάνε γι ένα παιδάκι αρκεί να βρεις αυτό το κύκλο και δε θα χρειαστεί να σκάψεις κιόλας
Ναι μόνο που θα θέλουν το παιδί και αυτές.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
Tυπε με 20 Κ σου δινω τη γκομενα μου να τη γαμησεις+τα εξοδα της γενας και ιδιωτικο συμφωνικο οτι θα παρεις το μουλικο εσυ...εμενα 20κ στο χερι τα εξοδα της γκομενας μου για την γεννα +το δωρακι της που θα τα βρειτε οι δυο σας.....ετοιμο σε εχω και κρεμπιε θα ριξεις σε μουνακι ωραιο και παιδι θα παρεις
τυπε ειναι ωραια η γκομενα σου? :confused: :think:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Να υποθέσω ότι το θέμα είναι τρολια για να περνάει η ώρα. ... Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια. Τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται και να μεγαλώνουν με αγάπη. Τι είναι;
πηρα σκουτερ και δε μ αρεσε;
Τύπε μου όσοι απαντάμε το αντιμετωπίζουμε σαν τρολιά.
Φοβάμαι ότι ο νηματοθέτης δεν το βλέπει έτσι. :confused:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τυπε με 20 χιλιαδες ανεβαινω μπλοκ και αραδιαζω 5 παιδια και θα εχουν και σλαβικα χαρακτηριστικα.
Εγω περιοριζομαι στις κοπελες του αγοραιου για μια τετοια φαση.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τύπε μου όσοι απαντάμε το αντιμετωπίζουμε σαν τρολιά.
Φοβάμαι ότι ο νηματοθέτης δεν το βλέπει έτσι. :confused:
Καθολου τρολια δεν ειναι σκυλε.
Ειναι μια ιδεα τεκνοποιησης χωρις γαμους δεσμευσεις και διατροφες.
Στα ετσι στη μεση ηλικια θα εχω ενα απογονο και δεν θα ειμαι συξυλος,μεγαλωμενος με δικες μου αρχες και ηθη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ειναι ωραια η γκομενα σου? :confused: :think:
20 χιλιαρικα που ζηταει ειναι πολλα..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τρολοαπαντηση: τα καλύτερα νήματα χάνονται μεσοβδομαδα-το θέμα είχε τρελό ψωμάκι για κυριακή

Σοβαρή απάντηση: Κάνε το καλό και υιοθέτησε ρε Jean. Θα κάνεις πραγματικά καλό.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Καθολου τρολια δεν ειναι σκυλε.
Ειναι μια ιδεα τεκνοποιησης χωρις γαμους δεσμευσεις και διατροφες.
Στα ετσι στη μεση ηλικια θα εχω ενα απογονο και δεν θα ειμαι συξυλος,μεγαλωμενος με δικες μου αρχες και ηθη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20 χιλιαρικα που ζηταει ειναι πολλα..
θα εισαι δηλαδη μητερας και πατερας μαζι??αμα στο σχολειο τον λενε πουτανας γιο ρε τυπε τι θα του πεις???περα απο την πλακα αν νομιζεις λοτι οποιαδηποτε γυναικα ειτε επαγγελματιας ειτε οχι δεν εχει μητρικο ενστικτο και οτι επειδη θα κατσει ενα χαμενο κορμι να τις προτεινει κατι τετοιο θα δεκτει λες και ειναι και πουτανα στη ψυχη το βλεπω χλωμο....πιο πολλες πιθανοτητες εχεις με μια καριολιτσα της σειρας να δεκτει κατι τετοιο παρα με μια κοπελα που ειναι στο κουρμπετι....ΓΙΑΤΙ θα με ρωτησεις???γιατι σε αυτες λειπει πραγματικα μια αγνη και χωρις κινητρο ανιδιοτελης αγαπη

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Ναι μόνο που θα θέλουν το παιδί και αυτές.
Ααααα ναι νταξει οι περισσότερες ναι θε το θέλουν αλλά με σ πω την άποψη μου για εργένη πατέρα και μπουρδελιαρη απ ότι καταλαβαίνουμε καλο θα ήταν να υπάρχουν κ οι δυο γονείς να τα βρίσκουν στις μέρες να βγαίνουν κ για κανένα καφέ μαζί σε κανένα παιδότοπο

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ρε Jean, το σκεφτηκες το πουτανιλικι να περνάει στο γονιδιωμα του τέκνου;;;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
θα την απορρίψει. είναι εκλεκτικός :crazy:
θα του κανει ομως παιδι τυπε...κατεβαζω την προσφορα στα 8000 ευρω να παω διακοπες στο Νοβοσιμπιρσκ,και την κανεις και οτι θες.ετσι...κακομεταχειρισου την οσο θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom