iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τζίμη ακούς; Φέρε κομποσχοίνια για όλους
Τζίμη ακούς; Φέρε κομποσχοίνια για όλους
ετσι τυπε μονο πρωτο και δευτερο ποδι ολ ινκλουσιβ πρωινο ως τις 11 μεσημεριανο μεχρι τις 3 και βραδυνο μεχρι τις 10.30Δεν έχω πάει ούτε πρόκειται... παρόλο που δεν είμαι εναντίον του Χριστιανισμού αλλά ούτε και ένθερμος υποστηρικτής. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα τρώω πρωινό στις 4, μεσημεριανό στις 11 και βραδυνό στις 6... δεν παίζει με την καμία!!!!
Μπαρμπα,μπορεις να το αλλαξεις..Δεν έχω πάει ούτε πρόκειται... παρόλο που δεν είμαι εναντίον του Χριστιανισμού αλλά ούτε και ένθερμος υποστηρικτής. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα τρώω πρωινό στις 4, μεσημεριανό στις 11 και βραδυνό στις 6... δεν παίζει με την καμία!!!!
Ειχα ενα γνωστο πριν απο καποια χρονια, με μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας. Πηγε μια φορα στο Αγιο Ορος και γυρισε μετα απο 20 μερες με μια βαλιτσα αναμνηστικα, εικονισματακια, και κομποσχοινια. Τα εφερε στο μαγαζι του και τα εβαλε σε μια αποθηκη.
-Τι θα τα κανεις ολα αυτα και γιατι δεν τα πας σπιτι σου; τον ρωτησα. Θα δεις σε εξι μηνες μου ειπε, αλλα δεν πρεπει να μαθει κανεις δικος μου οτι τα εχω φερει, μου ειπε.
Μετα απο εξι μηνες, παλι εφυγε για Αγιο Ορος. Οταν γυρισε, πριν παει στο σπιτι του, περασε απο το μαγαζι και εβαλε σε μια σακουλα 2-3 αναμνηστικα απο αυτα που ειχε φερει την προηγουμενη φορα.
-Τι εγινε; του λεω. Πως τα περασες στο Αγιο Ορος;
-Ποιο Αγιο Ορος, ρε μαλακα, μου λεει. Στην Ταυλανδη ημουν.
Απο τοτε εχει παει 3 φορες στην Ταυλανδη και αλλες τοσες στην Κουβα.
Στο σπιτι του ομως, παει τα αναμνηστικα απο το Αγιο Ορος.
Τις ιδιες ωρες τρωει και ο φιλος οταν παει Ταυλανδη. (Λογω διαφορας ωρας).Δεν έχω πάει ούτε πρόκειται... παρόλο που δεν είμαι εναντίον του Χριστιανισμού αλλά ούτε και ένθερμος υποστηρικτής. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα τρώω πρωινό στις 4, μεσημεριανό στις 11 και βραδυνό στις 6... δεν παίζει με την καμία!!!!
Θεουλης...μεχρι να αρχισει η κυρα του,Θεουλης
Τις ιδιες ωρες τρωει και ο φιλος οταν παει Ταυλανδη. (Λογω διαφορας ωρας).
Εκεί έχω πάει και δεν με ενόχλησαν οι ώρες!
Θεουλης...μεχρι να αρχισει η κυρα του,
να του φερνει αναμνηστικα απο καμμια Γυναικεια φιλοπτωχο...
τυπε ηξερες τον μητροπολιτη Ντοροθυ Ελεγαν ηταν ασσος στα :S :S :S
Ο λιμεναρχης δεν είχε παράπονο πάντως..
Όλους τους κίναιδους τους γνωρίζετε, κ. συνάδελφε...
Όλους τους κίναιδους τους γνωρίζετε, κ. συνάδελφε...
Εδώ ξέρω εσένα τον αρχικιναιδο, τους άλλους δεν θα ξέρω... :S
Εδώ ξέρω εσένα τον αρχικιναιδο, τους άλλους δεν θα ξέρω... :S
Χονδρο!!
Κ μου γαματε το νημα
Κανενα σεβας?!!
Το μόνο μέρος τίγκα στους άνδρες που μπορεί να πάει ένα σερνικο είναι το γήπεδο! Αλλιώς είσαι κωλομπαρας!
Α καλα!!