Νέα

Ταξίδι στο Άγιο Όρος. Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν έχω πάει ούτε πρόκειται... παρόλο που δεν είμαι εναντίον του Χριστιανισμού αλλά ούτε και ένθερμος υποστηρικτής. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα τρώω πρωινό στις 4, μεσημεριανό στις 11 και βραδυνό στις 6... δεν παίζει με την καμία!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
Δεν έχω πάει ούτε πρόκειται... παρόλο που δεν είμαι εναντίον του Χριστιανισμού αλλά ούτε και ένθερμος υποστηρικτής. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα τρώω πρωινό στις 4, μεσημεριανό στις 11 και βραδυνό στις 6... δεν παίζει με την καμία!!!!
ετσι τυπε μονο πρωτο και δευτερο ποδι ολ ινκλουσιβ πρωινο ως τις 11 μεσημεριανο μεχρι τις 3 και βραδυνο μεχρι τις 10.30  :tooth:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μπαρμπα,μπορεις να το αλλαξεις..
Στις 11 θα ειναι πρωινο,στις 6 το μεσημεριανο και στις 4 το βραδυνο..

OP
OP
jimy.m.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ειχα ενα γνωστο πριν απο καποια χρονια, με μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας. Πηγε μια φορα στο Αγιο Ορος και γυρισε μετα απο 20 μερες με μια βαλιτσα αναμνηστικα, εικονισματακια, και κομποσχοινια. Τα εφερε στο μαγαζι του και τα εβαλε σε μια αποθηκη.
-Τι θα τα κανεις ολα αυτα και γιατι δεν τα πας σπιτι σου; τον ρωτησα. Θα δεις σε εξι μηνες μου ειπε, αλλα δεν πρεπει να μαθει κανεις δικος μου οτι τα εχω φερει, μου ειπε.
Μετα απο εξι μηνες, παλι εφυγε για Αγιο Ορος. Οταν γυρισε, πριν παει στο σπιτι του, περασε απο το μαγαζι και εβαλε σε μια σακουλα 2-3 αναμνηστικα απο αυτα που ειχε φερει την προηγουμενη φορα.
-Τι εγινε; του λεω. Πως τα περασες στο Αγιο Ορος;
-Ποιο Αγιο Ορος, ρε μαλακα, μου λεει. Στην Ταυλανδη ημουν.
Απο τοτε εχει παει  3 φορες στην Ταυλανδη και αλλες τοσες στην Κουβα.
Στο σπιτι του ομως, παει τα αναμνηστικα απο το Αγιο Ορος. :happy:

Θεουλης :heavymetalbig:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Τις ιδιες ωρες τρωει και ο φιλος οταν παει Ταυλανδη. (Λογω διαφορας ωρας).  :grin:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πρόσεχε τύπε μόνο μην φουντάρεις από τα ψηλά και εσύ με καμιά εικόνα στα χέρια.
Πολλά παράξενα  γίνονται τώρα τελευταία

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Εδώ ξέρω εσένα τον αρχικιναιδο, τους άλλους δεν θα ξέρω...  :S

Πείτε μας ιστορίες για τον ηλικιωμένο κίναιδο που σας μεγάλωσε και σας έβαλε στις παρυφές της showbiz ... :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom