canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε προσεχε μην το φορας και περασεις απο εξαρχειατο έχω σε μπλουζάκι όμως...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε προσεχε μην το φορας και περασεις απο εξαρχεια
θα σε δειρουν θα νομιζουν οτι εισαι ναζιστης
αυτοι εκει και την σημαια της αεκ να δουνε χρυση αυγη χρυση αυγη φωναζουν![]()
δλδ που να σκάσω μύτη και με αυτό τύπε...
http://[URL unfurl="true"]www.merchandisingplaza.de/images/products/55225/img2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θα σε κανουν σουβλακι τυπε :banghead:
αυτοι εκει δεν αναγνωριζουν γραμματα μονο συμβολα :banghead:
θα σε κανουν σουβλακι τυπε
αυτοι εκει δεν αναγνωριζουν γραμματα μονο συμβολα![]()
ορίστε,το ακριβώς αντίθετο....να μην σε πάρουν σε δουλειά επειδή δεν έχεις τατουάζΕίχε πάει ένα φιλαράκι λίγο πριν τις αρχές καλοκαιριού για να πιάσει δουλειά στο "Μόλο",το μπιτσόμπαρο που έχει ο δήθεν ο Κανάκης στη Χαλκιδική
Του ζητάνε να τους δείξει το μπράτσο του,no tats το παιδί,έφαγε άκυρο. Ο τύπος του λέει "Φίλε δεν έχεις μανίκι?..Πολύ δύσκολα.." με ένα υφάκι..![]()
επρεπε να στειλει πμ στην μαριαννα εδω που τον ξερει να το κανονισει τυπεΕίχε πάει ένα φιλαράκι λίγο πριν τις αρχές καλοκαιριού για να πιάσει δουλειά στο "Μόλο",το μπιτσόμπαρο που έχει ο δήθεν ο Κανάκης στη Χαλκιδική
Του ζητάνε να τους δείξει το μπράτσο του,no tats το παιδί,έφαγε άκυρο. Ο τύπος του λέει "Φίλε δεν έχεις μανίκι?..Πολύ δύσκολα.." με ένα υφάκι..![]()
επρεπε να στειλει πμ στην μαριαννα εδω που τον ξερει να το κανονισει τυπε![]()
ναι.
στην Τραπεζα Κυπρου.
απ'οταν εγινε μοδα εχει ο καθε τελειωμενος και η καθε καριολιτσα
εχει χαθει το ενδιαφερων πλεον,να το κανεις απο συνειδηση οκ αλλα οχι απο μοδα και μαγκια
και εκει εχει καταληξη πλεον
τυπε προσεχε μην το φορας και περασεις απο εξαρχεια
θα σε δειρουν θα νομιζουν οτι εισαι ναζιστης
αυτοι εκει και την σημαια της αεκ να δουνε χρυση αυγη χρυση αυγη φωναζουν![]()
εχω και TATOO ειχα και Piercing ακομη και τωρα το ματι παντα πεφτει στα χτυπημενα μου
αλλοι τα θαυμαζουν αλλοι λενε γιατι τα εκανες.
πιτσιρικας που ειχα piercing σε αυτι και φρυδι ειχα φαει 2-3 ακυρα απο δουλειες.
Στο Λονδινο θυμαμαι ο ταμιας της τραπεζας που ειχα νταλαβερια ηταν φρικιο
τατουαζ λαιμο χερια και καμια 20αρια σκουλαρικια, το ιδιο και κανα 2-3
οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι δεν ηταν και μικροι)
θεωρω αν κανουν καλα την δουλεια τους δεν παιζουν τα τατοο και τα σκουλαρικια
τουλαχιστον αυτο κανω στα μαγαζια μου
αποτροπιασμος και αισχος τυπεΈνα κάρο περιττές μαλακίες έχουν εφευρεθεί για να σας παίρνουν τα λεφτά.
Είτε λέγονται TATTOO, είτε τρύπες στη μυτη, στον αφαλό, στα αρχίδια, στο μουνί, στο στομα και στα φρυδια.
Να ναι καλά οι μαλάκες που με μισθό 490 ευρώ πάνε και δίνουν δεκάρικα για να ανοίγουν τρύπες...
Η μαλακία πάει σύννεφο.
σωστος τυπεΟ Καθενας / καθεμια κανει οτι γουσταρει και φοραει οτι θελει τι μας ενδιαφερουν αυτα?
το θεμα ειναι τι χαρακτηρας ειναι βεβαια και το τατουαζ έχει την σημασια του.