Νέα

τατουαζ και ρατσισμος σημερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
@tramountana
δικαωμα του καθενος να μην του αρεσει το τατου.
δικαιωμα του καθενος να μην σε προσλαμβανει στην δουλεια του, εαν δεν πληρεις τα δικα του εμφανισιακα προτυπα.
αλλα απαρχαιωμενες αντιληψεις περι μαλακα,μαγκα,ψωνιου,τραμπουκου  κτλ,κτλ (για οποιον φερει δερματοστιξια), που διατυπωνονται απο ορισμενους ,ειναι για γελια...(κ για κλαματα)

σαφως κ δεν δεν μπορουμε να αρεσουμε ολοι σε ολους...αλλα το οτι ειναι αντικειμενικο κριτηριο αξιολογησης χαρακτηρα η υπαρξη ή οχι τατου για εναν υποψηφιο εργαζομενο,αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα...ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο κ εμπιπτει στο γουστο κ στον τροπο αντιληψης του καθενος εργοδοτη.

ο καθένας έχει δικαίωμα να ονοματίσει καταπώς γουστάρει αυτό που δεν γουστάρει... από κει και πέρα και αυτός κρίνεται και το λιγώτερο που ακούει είναι ότι οι απόψεις του είναι ΓΤΠΚ (για τον πούτσο καβάλα)...

κανένα κριτήριο δεν είναι αντικειμενικό αν δεν είναι μετρητό (πχ βαθμός πτυχίου, έτη προυπηρεσίας, τζίρος επιχείρησης, αριθμός υφισταμένων)...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
κανένας δεν σου απαγορεύει να κάνεις ότι θέλεις με το σώμα σου ... μπορείς ακόμη και να αυτοευνουχιστείς...

από κεί και πέρα όπως κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλλει το τι θα κάνεις με το σώμα σου έτσι και κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει σε κάποιον τα κριτήρια με τα οποία θα αποφασίσει ποιόν θα πάρει στην δουλειά του ακόμη και αν αυτά είναι η εμφάνιση, το χρώμα, η ράτσα, οι πολιτικές πεποιθήσεις, οι σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ κλπ κλπ...

αυτό ισχύει αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό... κρυπτο ρατσιστικό μου κάνει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
για να βάλω και μια άλλη άποψη στο τραπέζι... όπως μια εταιρία θέλει να έχει κάποια στάνταρ εμφάνισης και για λόγους εικόνας και για λόγους φήμης, εκεί ακριβώς μπορεί να της γυρίσει ανάποδα η εντύπωση του μη προσληφθέντος υπαλλήλου πως η εταιρία την απέρριψε λόγω του τατουάζ... οπότε η φήμη σιγα σιγά θα κλονιστεί...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Εγώ θα βάλω τελείως διαφορετική άποψη. Αν ένας-μία υπάλληλος χτυπήσει τατουάζ αφού έχει περάσει συνέντευξη και έχει προσληφθεί θα απολυθεί??

Πέρα από αυτά τα περισσότερα τεράστια τατουάζ που βλέπω είναι ήδη αντιαισθητικά  πάνω σε νεανικά λεπτά σώματα.
Φαντάζομαι πως θα φαίνονται μετά από μερικά χρόνια που τα σώματα αυτά θα αρχίσουν να πλαδαρεύουν και να γερνάνε.

Επίσης διαπιστώνω ότι ο άνθρωπος εξελίσσεται σε όλο και περισσότερο χειραγωγούμενο και μιμητικό είδος.
Βγήκαν 2-3 διάσημοι με τατουάζ και έτρεξε η μισή Ελλάδα να τους μιμηθεί μη τυχόν και χάσει τα προνόμια...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Συνημμένα

• forever18.jpg
    forever18.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 6

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Κατι τετοιο θελω να κανω στην γαμπα μου μιας και ειναι αρκετα γυμνασμενες θα ελεγα..
απλα να εχει μεσα και βλεβες, ιστους με αιμα, ελατηρια, κατι σαν τον Terminator δηλαδη...

Συνημμένα

• realistictatoo2.jpg
    realistictatoo2.jpg
    213,4 KB · Εμφανίσεις: 13

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Κατι τετοιο θελω να κανω στην γαμπα μου μιας και ειναι αρκετα γυμνασμενες θα ελεγα..
απλα να εχει μεσα και βλεβες, ιστους με αιμα, ελατηρια, κατι σαν τον Terminator δηλαδη...
πανακριβα αλλα γαματα

Επισκέπτης
απ'οταν εγινε μοδα εχει ο καθε τελειωμενος και η καθε καριολιτσα
εχει χαθει το ενδιαφερων πλεον,να το κανεις απο συνειδηση οκ αλλα οχι απο μοδα και μαγκια
και εκει εχει καταληξη πλεον
...''να το κανεις απο συνειδηση ''....σωστη κουβεντα...ετσι ειναι.. :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οπως εισαι εσωτερικα ο ντελι δηλαδη τυπε
σαν μηχανη :rockon:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Δυστυχως το θεμα tatoo στην Ελλαδα ειναι ακομα πολυ πισω οπως και δεκαδες αλλα θεματα....
Ρατσισμος απεναντι σε οσους εχουν αφθονος και ιδιαιτερα απο μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπους...
Και ερχομαι στο δικο μου παραδειγμα: εχω τρια εκ των οποιων τα δυο δεν φαινονται. Τα δυο τα εχω απο συνειδηση και σημαινουν παρα πολλα για 'μενα (για ευνοητους λογους δεν αναφερω τι ειναι) οποτε και δεν εχω μετανιωσει που τα εκανα. Ειμαι 37 και εκανα το ενα στα 29 και το αλλο στα 35, ηλικιες που αποδεικνυουν οτι δεν τα εκανα λογο μοδας. Ηρθε ομως η ωρα να περασω συνεντευξη για μια δουλεια και η ατακα του φιλου που με εστειλε ηταν η εξης : "Κοιτα να φορεσεις μακρυμανικο πουκαμισο για να μη φανει το τατουαζ" (δεν εχω κανενα μανικι αλλα το ενα φαινεται).
Τελικα τη δουλεια ευτυχως την πηρα αλλα.... ο ρατσισμος φανηκε ακομα και εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom