Νέα

τατουαζ και ρατσισμος σημερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Ο Καθενας / καθεμια κανει οτι γουσταρει και φοραει οτι θελει τι μας ενδιαφερουν αυτα?

το θεμα ειναι τι χαρακτηρας ειναι βεβαια και το τατουαζ έχει την σημασια του.

Καλώς.

Εσείς ντυθείτε Μαρία Αντουανέτα, χτυπήστε τατου τον Ποπάϋ στο κούτελο, και πηγαίνετε να δώσετε συνέντευξη για δουλειά.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι τι χαρακτηρας ειναι βεβαια και το τατουαζ έχει την σημασια του.

Ποια σημασία έχει ένα τατουάζ σαν το παρακάτω;Τι εκφράζει κατά τη γνώμη σου;

Στην εταιρεία που εργάζομαι (ναυτιλιακή) είχε έρθει μια τύπισσα για δουλειά.Επειδή ο προϊστάμενός μου δεν μπορούσε να πάει στη συνέντευξη,και αφορούσε θέση στο τμήμα του,έστειλε εμένα.Ήμασταν στο γραφείο 4 άτομα.Μπαίνει μέσα η τύπισσα 26 ετών,είχε τελειώσει το ΠΑΠΕΙ ναυτιλιακά,ωραίο συνολικά βιογραφικό,τη ρώταγαν διάφορα οι άλλοι,και όπως κάνει μια κίνηση,βλέπω ότι είχε τατουάζ στον αυχένα και το "έκρυβε" με τα μαλλιά της.Και της κάνω την εξής ερώτηση "τι εκφράζει για εσένα το τατουάζ που έχεις κάνει (κάτι αστεράκια,κι ένα κροκοδειλάκι)" και μου απαντάει "Μου άρεσαν τα σχέδια και τα έκανα" τη ρωτάει η υπεύθυνη προσωπικού "και γιατί αστέρια και κροκόδειλο και όχι ένα μισοφέγγαρο και ένα δελφίνι;" "Εμμμ,είχε και μια φίλη μου παρόμοιο,μου άρεσε αυτό" και άλλες τέτοιες μαλακίες.Απάντηση ουσίας δε λάβαμε.Τελικά κόπηκε,όχι για το τατουάζ,απλώς επειδή ήρθε άλλη υποψήφια με καλύτερο βιογραφικό,που και αυτή είχε τατουάζ στην πλάτη,το οποίο το είδα μετά από κανά χρόνο που είχαμε πάει για μπάνιο,αλλά δεν ενδιαφέρει την εταιρεία ένα διακριτικό τατουάζ έτσι και αλλιώς.Βέβαια αν σκάσει κάποιος/α (είδα κοπέλα με τα δύο χέρια γεμάτα...έλεος..) με "μανίκια" με τατουάζ στο λαιμό και άλλα τέτοια,δε θα προσληφθεί,αλλά τατουάζ μικρά διακριτικά σε σημεία που δε φαίνονται ή πρέπει να κοιτάξεις πολύ καλά,δεν πειράζουν.Μια κοπέλα στο τμήμα έχει ένα τατουάζ στον αστράγαλο.Δεν είναι πρόβλημα αυτό...
Προσωπικά δεν έχω κανένα,και ούτε σκοπεύω να κάνω,ούτε σκουλαρίκια κλπ.
Όπως έγραψε κάποιος πιο πριν,"μόδα πλέον είναι να ΜΗΝ έχεις τατουάζ"!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
αποτροπιασμος  και αισχος τυπε :tickedoff:

Κανένας αποτροπιασμός και κανένα αίσχος ΑΠΟΛΥΤΕ.

Απλώς λέω πως το τατουάζ είναι μία μαλακία που έχει εφευρεθεί για να τους παίρνουν τα χρήματα.

Ενα καλό τατουάζ από εξειδικευμένο άνθρωπο κοστίζει 150 ευρώ. Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για να στιγματίσεις το σώμα σου με κάτι που μπορεί να το μετανιώσεις αύριο?

Προτιμώ να τα δώσω σε ένα κωλ γκερλ και να περάσω δυο ευχάριστες ωρίτσες.

Σε μένα πάντως δεν θα έπαιζε ρόλο να προσλάβω κάποιον ή κάποια με τατουάζ. Για διακριτικό πάντα μιλάμε. Δεν μπορείς να έχεις συνεργάτες που έχουν κάνει τατού στο κεφάλι τους σαν τον Ντένις Ρόντμαν.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
  Κανένας αποτροπιασμός και κανένα αίσχος ΑΠΟΛΥΤΕ.

Απλώς λέω πως το τατουάζ είναι μία μαλακία που έχει εφευρεθεί για να τους παίρνουν τα χρήματα.

Ενα καλό τατουάζ από εξειδικευμένο άνθρωπο κοστίζει 150 ευρώ. Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για να στιγματίσεις το σώμα σου με κάτι που μπορεί να το μετανιώσεις αύριο?

Προτιμώ να τα δώσω σε ένα κωλ γκερλ και να περάσω δυο ευχάριστες ωρίτσες.

Σε μένα πάντως δεν θα έπαιζε ρόλο να προσλάβω κάποιον ή κάποια με τατουάζ. Για διακριτικό πάντα μιλάμε. Δεν μπορείς να έχεις συνεργάτες που έχουν κάνει τατού στο κεφάλι τους σαν τον Ντένις Ρόντμαν.

Φιλε εν μερει σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο το 90% κανει τατουαζ σημερα λογω μοδας αλλα υπαρχει και ενα 10% που τους αρεσει εγω εχω ξεκινησει απο τα 15 μου ειμαι 30 και δεν εχω βαρεθει ουτε ενα απο αυτα που εχω και θα κανω και αλλα.Τωρα στο θεμα της δουλειας μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα στο εξωτερικο κοιτανε να κανεις την δουλεια σου καλα και οχι αν εισαι βαμμενος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τωρα στο θεμα της δουλειας μονο εδω στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα στο εξωτερικο κοιτανε να κανεις την δουλεια σου καλα και οχι αν εισαι βαμμενος
:thumbsup:
επισης, ακυρη τελειως η ερωτηση σε συνεντευξη για δουλεια το τι εκφραζει το ταττου κ αλλες τετοιες μπουρδες....τι αφορα την εταιρεια,εαν η αλλη εχει τατου στο σβερκο(?)//// τα διαβαζω τωρα κ γελαω... :headbang:
επισης,το επιχειρημα περι μετανιωματος κτλ εχει παλιωσει.Ειπαμε υπαρχουν αυτοι που μετανιωνουν (καλα να παθουν) κ αυτοι που δεν μετανιωνουν.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
επισης, ακυρη τελειως η ερωτηση σε συνεντευξη για δουλεια το τι εκφραζει το ταττου κ αλλες τετοιες μπουρδες....τι αφορα την εταιρεια,εαν η αλλη εχει τατου στο σβερκο(?)//// τα διαβαζω τωρα κ γελαω... :headbang:

Προφανώς δεν έχεις ιδέα από πρόσληψη προσωπικού σε μεγάλη σοβαρή εταιρεία.Η ερώτηση αποσκοπούσε να εμφανίσει το χαρακτήρα του ατόμου.Απαντήσεις "είναι μόδα" "ήταν το πιο φθηνό σχέδιο" δε φανερώνουν σοβαρό και σταθερό άτομο.Θα μπορούσε η ερώτηση να μην αφορούσε κάποιο τατουάζ,αλλά το χρώμα των μαλλιών,τα τυχόν σχέδια στα σκουλαρίκια,ακόμα και το είδος του υφάσματος στα ρούχα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
το 99% οσων κανουν τατουαζ στις μερες μας το κανει μονο απο μόδα....γι αυτο εχουμε γεμισει με κινεζικα συμβολα,ιερογλυφικα,δρακους κτλ.....δηλαδη ποσους τσομπαναρεους ελληνες τους εκφραζουν τα κινεζικα συμβολα???????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
που αν τους ρωτουσες πριν 10 χρονια τι ειναι κινεζικο συμβολο. ουτε κατα που πεφτει η κινα θα ξερανε......
χωρια οτι μετα απο 20-30 χρονια καποια τατουαζ που τωρα θωρουνται τρεντυ μπορει να θεωρουνται ξεπερασμενα και γελοια...δειτε πχ. ποσο αστειο φαινεται ενα τατουαζ-αγκυρα στις μερες μας....
γι αυτο κατα τη γνωμη μου κανε καποιο τατουαζ που σε εκφραζει και δεν θα το μετανιωσεις στο μελλον....(κανε τα παιδια σου,την ομαδα σου,κατι που εσυ θεωρεις σημαντικο....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!!!!!)

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γι αυτο κατα τη γνωμη μου κανε καποιο τατουαζ που σε εκφραζει και δεν θα το μετανιωσεις στο μελλον....(κανε τα παιδια σου,την ομαδα σου,κατι που εσυ θεωρεις σημαντικο....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!!!!!)

Ένας από τους κολλητούς μου έκανε μόλις απολύθηκε από το στρατό,στο αριστερό μέρος του θώρακα,τη φωτογραφία της μάνας του που πέθανε όταν αυτός ήταν 10 ετών.Όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει,αλλά έλεγε ότι αν είχε λεφτά θα το έκανε σε όλη την πλάτη.Το έκανε σε ένα στούντιο στο Σικάγο που πήγε για μεταπτυχιακό και νομίζει κανείς ότι είναι φωτογραφία κολλημένη.Εξαιρετική δουλειά...Ναι,γι΄αυτόν έχει νόημα.Τα ιερογλυφικά τι νόημα έχουν;

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
το 99% οσων κανουν τατουαζ στις μερες μας το κανει μονο απο μόδα....γι αυτο εχουμε γεμισει με κινεζικα συμβολα,ιερογλυφικα,δρακους κτλ.....δηλαδη ποσους τσομπαναρεους ελληνες τους εκφραζουν τα κινεζικα συμβολα???????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
που αν τους ρωτουσες πριν 10 χρονια τι ειναι κινεζικο συμβολο. ουτε κατα που πεφτει η κινα θα ξερανε......
χωρια οτι μετα απο 20-30 χρονια καποια τατουαζ που τωρα θωρουνται τρεντυ μπορει να θεωρουνται ξεπερασμενα και γελοια...δειτε πχ. ποσο αστειο φαινεται ενα τατουαζ-αγκυρα στις μερες μας....
γι αυτο κατα τη γνωμη μου κανε καποιο τατουαζ που σε εκφραζει και δεν θα το μετανιωσεις στο μελλον....(κανε τα παιδια σου,την ομαδα σου,[size=10pt][size=10pt]κατι που εσυ θεωρεις σημαντικο....[/size][/size]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!!!!!)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Προφανώς δεν έχεις ιδέα από πρόσληψη προσωπικού σε μεγάλη σοβαρή εταιρεία.Η ερώτηση αποσκοπούσε να εμφανίσει το χαρακτήρα του ατόμου.Απαντήσεις "είναι μόδα" "ήταν το πιο φθηνό σχέδιο" δε φανερώνουν σοβαρό και σταθερό άτομο.Θα μπορούσε η ερώτηση να μην αφορούσε κάποιο τατουάζ,αλλά το χρώμα των μαλλιών,τα τυχόν σχέδια στα σκουλαρίκια,ακόμα και το είδος του υφάσματος στα ρούχα.
ναι δεν ξερω γω απο προσληψη προσωπικου,ξερεις εσυ.... :2funny: :2funny:
προφανως, η εταιρεια που κοιταει εαν η ταδε κοπελια εχει τατου στον μηρο ή στο σβερκο κ στεκεται εκει κ δεν κοιταει τα υπολοιπα,δεν ειναι σοβαρη εταιρεια...γιατι ασχολειται με ''τριχες'' κ υποδηεστερα πραγματα,αντι να ασχολειθει με την ουσια του πραγματος....
την επομενη φορα, εσυ κ η εταιρεια στην οποια εργαζεσαι (κ την θεωρεις σουπερ ντουπερ ως προς την νοοτροπια της) να ρωτησεις κ τι χρωμα βρακι φοραει ο υποψηφιος εργαζομενος...ειναι κριμα να μην το γνωριζεται κ αυτο..... :tooth: :tooth:...κ να ξερεις οτι ενα μωβ ή κοκκινο βρακι μπορει να φανερωνει ασταθεια κ επιπολαιοτητα.... :S
ΥΓ:για αυτο παει ''μπροστα'' αυτη η χωρα... :S

OP
OP
B

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
φιλε dimmits εσυ με τα μανικια σου ειχες ποτε προβλημα στην ευρεση εργασιας

OP
OP
B

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
και κατι ακομα ατομα 50+ εχουν αλλη αποψη για τα τατουαζ σημερα που μιλαμε ,εγω γιαυτο το λογο σκεφτομαι αν θα κανω ,αν θα εκανα θα εκανα κατι διακριτικο χωρις λεφτα εχω την δυνατοτητα να τα κανω τσαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom