Νέα

τατουαζ και ρατσισμος σημερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οπου και να ζεις το ιδιο ειναι. Ο υπαλληλος ειναι η εικονα της εταιρειας ειδικα οταν ερχεται σε επαφη με το κοινο. Ζμπουτσαμ ο ITιτζης μου στο υπογειο με τους σερβερς, ουτε τα sleeves με πειραζουν ουτε τιποτα. Αλλα ο υπαλληλος που ερχεται σε επαφη με τους πελατες/προμηθευτες σου ειναι η εικονα σου, και αυτο ειναι παγκοσμιο δεδομενο οχι Ελληνικο.

ΥΓ 35 ειμαι οχι 50, και εχω τατου, 1, πανω δεξια στην πλατη, και επιτηδες το κανα εκει πριν 18 χρονια γιατι ηξερα οτι αν το χω μπροστα μου συνεχεια θα το βαρεθω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Βαλε καμια φωτο να δουμε ρε....
ειχα ανεβασει παλια στο σπαμοθρεντ αλλα την εσβησα επιτοπου.Την ειδε μονο Σταμουλης κ κοσνικ.
Αν ανεβασω φωτο,βαραω καρτα το ποιος ειμαι....κ μας διαβαζουν πολλοι. ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
γιατι ηξερα οτι αν το χω μπροστα μου συνεχεια θα το βαρεθω
εγω μπροστα μου τα χω κ δεν τα βαρεθηκα...κ τα χω πανω απο 10 ετια. ;)
Στην ζωη δεν ειναι ολα μαυρο ή ασπρο...υπαρχει κ το γκρι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειχα ανεβασει παλια στο σπαμοθρεντ αλλα την εσβησα επιτοπου.Την ειδε μονο Σταμουλης κ κοσνικ.
Αν ανεβασω φωτο,βαραω καρτα το ποιος ειμαι....κ μας διαβαζουν πολλοι. ;)
Τα τεστ ηταν;
Νομιζω οτι την ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι καθολου τις φωτος, δεν εδωσα προσοχη.  :grin:

OP
OP
B

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
υπαρχουν Make Up για καλυψη τατουαζ λες να τα κρυβουν ή μαλακιες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
επειδη το θρεντ συσχετιστηκε τατου κ εργασια, να επισυμανω οτι την σημερον ημερα δεν υπαρχει job for life, ειδικα για τους νεους ανθρωπους... κ ειδικα στην χωρα μας....(υπαρχουν βεβαια κ εξαιρεσεις.λιγες μεν αλλα υπαρχουν)
το παλιο μοντελο να μπω σε μια δουλιτσα κ θα βγαλω συνταξη απ αυτην παει,μας τελειωσει...οποιος πιστευει το αντιθετο εχει αυταπατες...Επομενως,ειτε εχει καποιος τατου ειτε οχι,θα περασει απο πολλες δουλειες...σε αλλες θα μεινει παραπανω,σε αλλες θα φυγει οπως ηρθε...ακομη κ η φατσα του εργαζομενου να μην αρεσει στο αφεντικο,αρκει για να πεσει απολυση...ολα αυτα τα λεω για τον απλο κοσμακη....
Εξαιρουνται εκλεκτα βυσματα εμπλεκομενων με γραφεια βουλευτων,παιδια υπουργων κτλ,κτλ...οι οποιοι παντα θα ''βολευονται'' ειτε εχουν τατου,ειτε οχι.....ετσι ειναι η ζωη.
Φυσικα,οποιοσδηποτε εχει την επιλογη να παει εξωτερικο,ισως τυχει καλυτερης τυχης.Ισως.(50/50).Αυτα.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ναι δεν ξερω γω απο προσληψη προσωπικου,ξερεις εσυ.... :2funny: :2funny:
προφανως, η εταιρεια που κοιταει εαν η ταδε κοπελια εχει τατου στον μηρο ή στο σβερκο κ στεκεται εκει κ δεν κοιταει τα υπολοιπα,δεν ειναι σοβαρη εταιρεια...γιατι ασχολειται με ''τριχες'' κ υποδηεστερα πραγματα,αντι να ασχολειθει με την ουσια του πραγματος....
την επομενη φορα, εσυ κ η εταιρεια στην οποια εργαζεσαι (κ την θεωρεις σουπερ ντουπερ ως προς την νοοτροπια της) να ρωτησεις κ τι χρωμα βρακι φοραει ο υποψηφιος εργαζομενος...ειναι κριμα να μην το γνωριζεται κ αυτο..... :tooth: :tooth:...κ να ξερεις οτι ενα μωβ ή κοκκινο βρακι μπορει να φανερωνει ασταθεια κ επιπολαιοτητα.... :S
ΥΓ:για αυτο παει ''μπροστα'' αυτη η χωρα... :S

Προφανώς και δεν ξέρεις από προσλήψεις.Ακόμα και το πώς κάθεται κάποιος την ώρα της συνέντευξης αξιολογείται.Ακόμα και πώς "παίζουν" τα μάτια του.Τα άλλα προσόντα,αυτά που θεωρείς εσύ ουσιαστικά,τα διαβάζεις στο βιογραφικό και υπάρχουν και τεστ που αξιολογείς τον υποψήφιο ή την υποψήφια σε εξειδικευμένες γνώσεις.Αν εσύ θεωρείς ασήμαντο το τατουάζ,επειδή έχεις κάνει προφανώς κι εσύ,δεν είναι ασήμαντο για όλους.Αν το βρακί φαινόταν,να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να ρωτάγαμε γιατί επέλεξε αυτό το χρώμα και αυτό το στυλ.Δεν το είδαμε γμτ...Την επόμενη φορά θα ζητήσω σε γκόμενα να ξεβρακωθεί να δούμε και αν είναι αποτριχωμένη...

Η χώρα δεν πάει μπροστά διότι υπάρχουν βλάκες που "κάνουνε τατού και μαγκιά πουλάν παντού" όπως λέει και ο στίχος ενός τραγουδιού που άκουσα προσφάτως.Πάντως η εταιρεία στην οποία εργάζομαι,και είναι πολυεθνική όχι κρατικοδίαιτη Ελληνική,μια χαρά πάει,και το προσωπικό και η εργοδοσία αμφότεροι ευχαριστημένοι.Ευτυχώς λέω εγώ που δεν έχουμε μαλάκες με "μανίκια" τατουάζ και σκουλαρίκια στη γλώσσα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Προφανώς και δεν ξέρεις από προσλήψεις.Ακόμα και το πώς κάθεται κάποιος την ώρα της συνέντευξης αξιολογείται.Ακόμα και πώς "παίζουν" τα μάτια του.Τα άλλα προσόντα,αυτά που θεωρείς εσύ ουσιαστικά,τα διαβάζεις στο βιογραφικό και υπάρχουν και τεστ που αξιολογείς τον υποψήφιο ή την υποψήφια σε εξειδικευμένες γνώσεις.Αν εσύ θεωρείς ασήμαντο το τατουάζ,επειδή έχεις κάνει προφανώς κι εσύ,δεν είναι ασήμαντο για όλους.Αν το βρακί φαινόταν,να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να ρωτάγαμε γιατί επέλεξε αυτό το χρώμα και αυτό το στυλ.Δεν το είδαμε γμτ...Την επόμενη φορά θα ζητήσω σε γκόμενα να ξεβρακωθεί να δούμε και αν είναι αποτριχωμένη...

Η χώρα δεν πάει μπροστά διότι υπάρχουν βλάκες που "κάνουνε τατού και μαγκιά πουλάν παντού" όπως λέει και ο στίχος ενός τραγουδιού που άκουσα προσφάτως.Πάντως η εταιρεία στην οποία εργάζομαι,και είναι πολυεθνική όχι κρατικοδίαιτη Ελληνική,μια χαρά πάει,και το προσωπικό και η εργοδοσία αμφότεροι ευχαριστημένοι.Ευτυχώς λέω εγώ που δεν έχουμε μαλάκες με "μανίκια" τατουάζ και σκουλαρίκια στη γλώσσα...
ειναι φανερο οτι εισαι κομπλεξικος μεχρι τα μπουνια... :jerking:
αν ο χαρακτηρισμος μαλακας,μαγκας κ λοιπες αηδιες που αναφερεις,πανε για μενα,σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους στο διπλο.Τα αλλα που λες ειναι κου-κου ρουκου...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν έχεις "μανίκια" και σκουλαρίκια στη γλώσσα,στην κατηγορία μαλάκας βρίσκεσαι κι εσύ.Αν έχεις 1-2 τατουάζ που δε φαίνονται είσαι απλώς ψώνιο!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν έχεις "μανίκια" και σκουλαρίκια στη γλώσσα,στην κατηγορία μαλάκας βρίσκεσαι κι εσύ.Αν έχεις 1-2 τατουάζ που δε φαίνονται είσαι απλώς ψώνιο!
Εσυ, που προφανως δεν εχεις τατου ,να μας πεις τι εισαι....
κακως γραφτηκες στο μπου.κομ....εδω θελουμε ανοιχτομυαλα ατομα...δεν θελουμε τυπακια σαν εσενα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καταρχήν δεν καταλαβαίνω τι λέτε κάποιοι....
ότι προκειμένου να με αποδεχθεί κοινωνικά ο κάθε συντηρητικός μαλάκας και να με πάρει στην πουτσο-δουλειά του είναι σωστό να μην κάνω πχ εγώ το τατού που θέλω ? (και γενικά ότι θέλω με το σώμα μου)

ώστε έχεις την σοφία να κρίνεις τους ανθρώπους από την εμφάνιση ?  :o
ούτε ο Φρόιντ και ο Γιουνγκ δεν τον χουν καταφέρει αυτό μαν....
πρέπει να είσαι πολύ μπροστά εσύ.. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ότι προκειμένου να με αποδεχθεί κοινωνικά ο κάθε συντηρητικός μαλάκας και να με πάρει στην πουτσο-δουλειά του είναι σωστό να μην κάνω πχ εγώ το τατού που θέλω ? (και γενικά ότι θέλω με το σώμα μου)

ώστε έχεις την σοφία να κρίνεις τους ανθρώπους από την εμφάνιση ?  :o
ούτε Φρόιντ και ο Γιουνγκ δεν τον χουν καταφέρει αυτό μαν....
πρέπει να είσαι πολύ μπροστά εσύ.. :grin:
θα σου απαντησω εγω Πακιστανε.
στο πρωτο ερωτημα:ναι...αυτο πρεσβευει ο sexwarning.
οσον αφορα το δευτερο σκελος ο ιδιος τυπος ειναι ο κλασσικος τυπος που κανει define με βαση την εμφανιση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

κανένας δεν σου απαγορεύει να κάνεις ότι θέλεις με το σώμα σου ... μπορείς ακόμη και να αυτοευνουχιστείς...

από κεί και πέρα όπως κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλλει το τι θα κάνεις με το σώμα σου έτσι και κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει σε κάποιον τα κριτήρια με τα οποία θα αποφασίσει ποιόν θα πάρει στην δουλειά του ακόμη και αν αυτά είναι η εμφάνιση, το χρώμα, η ράτσα, οι πολιτικές πεποιθήσεις, οι σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ κλπ κλπ...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εξακολουθώ να επιμένω ότι η αντίληψη που έχεις επί του θέματος είναι φασιστική... διότι εσύ εξανίστασαι με τυχόν περιορισμούς που μπορούν να σου επιβληθούν αλλα παράλληλα θέλεις να επιβάλλεις κάποιους περιορισμούς στους άλλους...

δεν επιβάλω κάτι...
απλά θεωρώ ότι είναι πολύ ανόητο και άσχημο να κρίνει κάποιος τον χαρακτήρα και την ευφυΐα κάποιου άλλου με όρους lifestyle.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν επιβάλω κάτι...
απλά θεωρώ ότι είναι πολύ ανόητο και άσχημο να κρίνει κάποιος τον χαρακτήρα και την ευφυΐα κάποιου άλλου με όρους lifestyle.

αυτό είναι άλλο πράγμα... δικαιούσαι να έχεις γνωμη και άποψη όπως αυτός δικαιούται τις δικές του απόψεις και κριτήρια.. και ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος και διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του οι οποίες προκύπτουν από τις θέσεις και απόψεις ... για παράδειγμα εσύ να μην βρίσκεις δουλειά και ο άλλος να μην βρίσκει αξιόλογα στελέχη για το μαγαζί του...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
@tramountana
δικαωμα του καθενος να μην του αρεσει το τατου.
δικαιωμα του καθενος να μην σε προσλαμβανει στην δουλεια του, εαν δεν πληρεις τα δικα του εμφανισιακα προτυπα.
αλλα απαρχαιωμενες αντιληψεις περι μαλακα,μαγκα,ψωνιου,τραμπουκου  κτλ,κτλ (για οποιον φερει δερματοστιξια), που διατυπωνονται απο ορισμενους ,ειναι για γελια...(κ για κλαματα)

σαφως κ δεν δεν μπορουμε να αρεσουμε ολοι σε ολους...αλλα το οτι ειναι αντικειμενικο κριτηριο αξιολογησης χαρακτηρα η υπαρξη ή οχι τατου για εναν υποψηφιο εργαζομενο,αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα...ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο κ εμπιπτει στο γουστο κ στον τροπο αντιληψης του καθενος εργοδοτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom