life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Παει και σε κουστουμια δλδ......
στο αμερικα παντως τυπε εχουν μεχρι και οι μπατσοιεχω και TATOO ειχα και Piercing ακομη και τωρα το ματι παντα πεφτει στα χτυπημενα μου
αλλοι τα θαυμαζουν αλλοι λενε γιατι τα εκανες.
πιτσιρικας που ειχα piercing σε αυτι και φρυδι ειχα φαει 2-3 ακυρα απο δουλειες.
Στο Λονδινο θυμαμαι ο ταμιας της τραπεζας που ειχα νταλαβερια ηταν φρικιο
τατουαζ λαιμο χερια και καμια 20αρια σκουλαρικια, το ιδιο και κανα 2-3
οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι δεν ηταν και μικροι)
θεωρω αν κανουν καλα την δουλεια τους δεν παιζουν τα τατοο και τα σκουλαρικια
τουλαχιστον αυτο κανω στα μαγαζια μου
Όχι μόνο να χτυπάς καινούργια,γενικά ρε παιδί μου,σου προκαλούν συναισθήματα τα τατουάζ σου,κάτι;αν εννοεις αν ''χτυπαω'' ακομη,οχι...σταματησα.
Μεγάλη μαλακία θα κάνει ο δερματολόγος που δεν θα πάρει και ένα τέτοιο μηχάνημα.
Με το 80-90% να το μετανιώνει και να θέλει να τα σβήσει στο μέλλον......
Ναι ρε τύπε,γι'αυτό λέω το 80-90%.τα καγκούρια και οι καγκουρίνες που τα κάνανε εν μια νυκτί λόγο μόδας ναι...
οι υπόλοιποι όχι
εγώ γεννήθηκα με τατού![]()
Όχι μόνο να χτυπάς καινούργια,γενικά ρε παιδί μου,σου προκαλούν συναισθήματα τα τατουάζ σου,κάτι;
Εγώ θυμάμαι ότι τον πρώτο χρόνο πήγαινα και το έβλεπα στον καθρέπτη ας πούμε,ε τώρα δεν ασχολούμαι ούτε έχω σκοπό να χτυπήσω άλλο και να μην τα είχα κάνει δεν θα έχανα και κάτι.
Είναι μόδα και αυτή όπως το σκουλαρίκι και χίλια δυο άλλα,τα τατουάζ είχαν την σημασία τους για τους φυλακισμένους των σοβιετικών φυλακών ας πούμε,τους ναύτες και τα ρέστα.
Σήμερα σε σπάνιες περιπτώσεις.....πρέπει να'ναι κάτι πολύ γερό που να σε χαρακτηρίζει.
οχι δεν τα κοιταω καν.ουτε ασχολουμαι με αυτα.ουτε ομως ενοχλουμαι.Όχι μόνο να χτυπάς καινούργια,γενικά ρε παιδί μου,σου προκαλούν συναισθήματα τα τατουάζ σου,κάτι;
Εγώ θυμάμαι ότι τον πρώτο χρόνο πήγαινα και το έβλεπα στον καθρέπτη ας πούμε,ε τώρα δεν ασχολούμαι ούτε έχω σκοπό να χτυπήσω άλλο και να μην τα είχα κάνει δεν θα έχανα και κάτι.
Είναι μόδα και αυτή όπως το σκουλαρίκι και χίλια δυο άλλα,τα τατουάζ είχαν την σημασία τους για τους φυλακισμένους των σοβιετικών φυλακών ας πούμε,τους ναύτες και τα ρέστα.
Σήμερα σε σπάνιες περιπτώσεις.....πρέπει να'ναι κάτι πολύ γερό που να σε χαρακτηρίζει.
http://[URL unfurl="true"]www.rounds.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/bad-tattoo-1.png[/img[/URL]] ;D
[/quote]
[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_ll0qzhFCFC1qjegs4o1_400.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.rounds.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/bad-tattoo-1.png[/img[/URL]] ;D
[/quote]
Αυτός ας πούμε τώρα δεν θα ψάχνει να βρει tatto removal????
Kαραντί :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι ακριβώς,απλά εγώ μπορώ να πω πως δεν θα είχα θέμα και αν δεν ήμουν στην κλίκα των ''σημαδεμένων'' από τατουάζ.οχι δεν τα κοιταω καν.ουτε ασχολουμαι με αυτα.ουτε ομως ενοχλουμαι.
μονο στα χερια εχω 3/4 κ λιγο πισω....
στους Συβιριανους εγκληματιες ναι ειχαν νοημα...οπως κ στην Γιακουζα,στους Μαορι κτλ,κτλ
εγω ετυχε να κανω αλλης θεματολογιας απο αυτα που συνηθως χτυπανε τα πιτσιρικια στο Ελλαντα.Οποτε ολα καλα.
όλα τα μουνάκια γουστάρουν βάτραχο![]()
πηγαινε σβηστο αμα σε ενοχλει.Αμα δεν ειναι κ μεγαλο...Έτσι ακριβώς,απλά εγώ μπορώ να πω πως δεν θα είχα θέμα και αν δεν ήμουν στην κλίκα των ''σημαδεμένων'' από τατουάζ.
Μα δεν με ενοχλεί,άμα με ενοχλούσε θα πήγαινα να το σβήσω.πηγαινε σβηστο αμα σε ενοχλει.Αμα δεν ειναι κ μεγαλο...
εγώ γεννήθηκα με τατού![]()
τυπε τα ταττου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αετοι και αρχαιοελληνικα συμβολα?Μα δεν με ενοχλεί,άμα με ενοχλούσε θα πήγαινα να το σβήσω.
Απλά δεν θεωρώ πως έκανα και ποιος ξέρει τι.......ή πως είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μου.![]()
Το ένα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο,το άλλο είναι κάτι εντελώς ουδέτερο και πιο προσωπικό.τυπε τα ταττου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αετοι και αρχαιοελληνικα συμβολα?![]()
τυπε τα ταττου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αετοι και αρχαιοελληνικα συμβολα?![]()
ε καλα, ειναι χαζομαρα να σε ''οριζει'' σαν προσωπικοτητα το τατου κ το καθε τατου.Μα δεν με ενοχλεί,άμα με ενοχλούσε θα πήγαινα να το σβήσω.
Απλά δεν θεωρώ πως έκανα και ποιος ξέρει τι.......ή πως είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μου.![]()