Νέα

τατουαζ και ρατσισμος σημερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω και TATOO ειχα και Piercing ακομη και τωρα το ματι παντα πεφτει στα χτυπημενα μου
αλλοι τα θαυμαζουν αλλοι λενε γιατι τα εκανες.
πιτσιρικας που ειχα piercing σε αυτι και φρυδι ειχα φαει 2-3 ακυρα απο δουλειες.
Στο Λονδινο θυμαμαι ο ταμιας της τραπεζας που ειχα νταλαβερια ηταν φρικιο
τατουαζ λαιμο χερια και καμια 20αρια σκουλαρικια, το ιδιο και κανα 2-3
οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι δεν ηταν και μικροι)
θεωρω αν κανουν καλα την δουλεια τους δεν παιζουν τα τατοο και τα σκουλαρικια
τουλαχιστον αυτο κανω στα μαγαζια μου
στο αμερικα παντως τυπε εχουν μεχρι και οι μπατσοι
NYPD-Tattoos-GOR-75288-82676-11.jpg

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αν εννοεις αν ''χτυπαω'' ακομη,οχι...σταματησα.
Όχι μόνο να χτυπάς καινούργια,γενικά ρε παιδί μου,σου προκαλούν συναισθήματα τα τατουάζ σου,κάτι;
Εγώ θυμάμαι ότι τον πρώτο χρόνο πήγαινα και το έβλεπα στον καθρέπτη ας πούμε,ε τώρα δεν ασχολούμαι ούτε έχω σκοπό να χτυπήσω άλλο και να μην τα είχα κάνει δεν θα έχανα και κάτι.

Είναι μόδα και αυτή όπως το σκουλαρίκι και χίλια δυο άλλα,τα τατουάζ είχαν την σημασία τους για τους φυλακισμένους των σοβιετικών φυλακών ας πούμε,τους ναύτες και τα ρέστα.

Σήμερα σε σπάνιες περιπτώσεις.....πρέπει να'ναι κάτι πολύ γερό που να σε χαρακτηρίζει.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μεγάλη μαλακία θα κάνει ο δερματολόγος που δεν θα πάρει και ένα τέτοιο μηχάνημα.
Με το 80-90% να το μετανιώνει και να θέλει να τα σβήσει στο μέλλον......

τα καγκούρια και οι καγκουρίνες που τα κάνανε εν μια νυκτί λόγο μόδας θα τα βαρεθούνε ναι...
οι υπόλοιποι όχι
εγώ γεννήθηκα με τατού  :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τα καγκούρια και οι καγκουρίνες που τα κάνανε εν μια νυκτί λόγο μόδας ναι...
οι υπόλοιποι όχι
εγώ γεννήθηκα με τατού  :2funny:
Ναι ρε τύπε,γι'αυτό λέω το 80-90%.
Εσύ μπορεί όντως να'σαι στο 10-20% που το έκανε συνειδητά και δεν θα το μετανιώσει ποτέ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όχι μόνο να χτυπάς καινούργια,γενικά ρε παιδί μου,σου προκαλούν συναισθήματα τα τατουάζ σου,κάτι;
Εγώ θυμάμαι ότι τον πρώτο χρόνο πήγαινα και το έβλεπα στον καθρέπτη ας πούμε,ε τώρα δεν ασχολούμαι ούτε έχω σκοπό να χτυπήσω άλλο και να μην τα είχα κάνει δεν θα έχανα και κάτι.

Είναι μόδα και αυτή όπως το σκουλαρίκι και χίλια δυο άλλα,τα τατουάζ είχαν την σημασία τους για τους φυλακισμένους των σοβιετικών φυλακών ας πούμε,τους ναύτες και τα ρέστα.

Σήμερα σε σπάνιες περιπτώσεις.....πρέπει να'ναι κάτι πολύ γερό που να σε χαρακτηρίζει.

URL]] ;D

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

οχι δεν τα κοιταω καν.ουτε ασχολουμαι με αυτα.ουτε ομως ενοχλουμαι. :)
μονο στα χερια εχω  3/4 κ λιγο πισω....
στους Συβιριανους εγκληματιες ναι ειχαν νοημα...οπως κ στην Γιακουζα,στους Μαορι κτλ,κτλ
εγω ετυχε να κανω αλλης θεματολογιας απο αυτα που συνηθως χτυπανε τα πιτσιρικια στο Ελλαντα.Οποτε ολα καλα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οχι δεν τα κοιταω καν.ουτε ασχολουμαι με αυτα.ουτε ομως ενοχλουμαι. :)
μονο στα χερια εχω  3/4 κ λιγο πισω....
στους Συβιριανους εγκληματιες ναι ειχαν νοημα...οπως κ στην Γιακουζα,στους Μαορι κτλ,κτλ
εγω ετυχε να κανω αλλης θεματολογιας απο αυτα που συνηθως χτυπανε τα πιτσιρικια στο Ελλαντα.Οποτε ολα καλα.
Έτσι ακριβώς,απλά εγώ μπορώ να πω πως δεν θα είχα θέμα και αν δεν ήμουν στην κλίκα των ''σημαδεμένων'' από τατουάζ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Έτσι ακριβώς,απλά εγώ μπορώ να πω πως δεν θα είχα θέμα και αν δεν ήμουν στην κλίκα των ''σημαδεμένων'' από τατουάζ.
πηγαινε σβηστο αμα σε ενοχλει.Αμα δεν ειναι κ μεγαλο...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
πηγαινε σβηστο αμα σε ενοχλει.Αμα δεν ειναι κ μεγαλο...
Μα δεν με ενοχλεί,άμα με ενοχλούσε θα πήγαινα να το σβήσω.
Απλά δεν θεωρώ πως έκανα και ποιος ξέρει τι.......ή πως είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μου. :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απλά δεν θεωρώ πως έκανα και ποιος ξέρει τι.......ή πως είναι κάτι σημαντικό για την ζωή μου. :)
τυπε τα ταττου δεν πιστευω να ειναι τιποτα αετοι και αρχαιοελληνικα συμβολα? :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ε καλα, ειναι χαζομαρα να σε ''οριζει'' σαν προσωπικοτητα το τατου κ το καθε τατου.
Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα,γενικα μιλαω.
Η πλακα ειναι οτι στην χωρα μας μερικοι αντι να σε κοιτανε στα ματια, οταν σε μιλουν, κοιτουν τα χερια... :tooth:
Μετα τους λες:ε! εδω ειμαι,που κοιτας?....κ τους επαναφερεις... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom