master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ηταν σε περιοδο συσφιξης γραμωσης τυπεη μπαρμπα τι εκανε εκει γιατρε σουμο???
Ηταν σε περιοδο συσφιξης γραμωσης τυπεη μπαρμπα τι εκανε εκει γιατρε σουμο???
για να γινει πιο πιστευτη η ιστορια
τι γραμωνε την ανω και κατω γναθο γιατρε?Ηταν σε περιοδο συσφιξης γραμωσης τυπε
Ρε παιχτη τι θυμηθηκα τωρα θυμασαι εναν τυπα που ειχε βιτσιο να πιτσιλιζει φωτο διασημων και τις εβγαζε εδω;για να γινει πιο πιστευτη η ιστορια
καλα ρε ολοκληρη ταρια πηρε ο δικο σου και σε χοτελ με 25 ευρω πηγε ρε?
τι γυφτος ειναι ο δικο σου ρε :S
Την Βάνα έκανε για κάποιον υδραυλικό.η μπαρμπα τι εκανε εκει γιατρε σουμο???
ναι ρε τυπε τι νικ ειχε αυτη η παμμεγιστη μορφη?Ρε παιχτη τι θυμηθηκα τωρα θυμασαι εναν τυπα που ειχε βιτσιο να πιτσιλιζει φωτο διασημων και τις εβγαζε εδω;
Νομιζω οτι ειχε βγαλει και μια της Μπουρα
γιατρε θυμασε τον τυπο που χορευε καλο ζεμπεκικο και γαμισε μια τραγουδιαρα μετα στα καμαρινια γιατι τον γουσταρε που χορευε ωραια ????ναι ρε τυπε τι νικ ειχε αυτη η παμμεγιστη μορφη?
και την λιανη ειχε πιτσιλισει αν δεν κανω λαθος
τραβατε......
Ρε παιχτη τι θυμηθηκα τωρα θυμασαι εναν τυπα που ειχε βιτσιο να πιτσιλιζει φωτο διασημων και τις εβγαζε εδω;
Νομιζω οτι ειχε βγαλει και μια της Μπουρα
του το μπαχαλεψαν το θρεντ τυπε :S
Παράθεση από: xaralabos1976 στις 14/09/10, 22:10
Υστερα απο καποια "απειλητικα" e-mails και pms αποφασισα να αποχωρισω απο το forum
Τα e-mails μιλουσαν για προσβολη επωνυμων, νομικες κυρωσεις κτλ
Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι απειλητικα μονο για μενα η για ολοκληρο το forum ή γενικως για το ποσο ειναι αληθεινα.
(Φιλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα)
Παρακαλω να σβηστει το thread μου και μαζι και ο λογαριασμος μου
Οσοι θα ηθελαν να κρατησουν επικοινωνια ας μου στειλουν e-mail στο xaralabos1976@yahoo.gr
Παντως ολοι οι mods/admins να εχετε το νου σας καλου κακου
Ευχαριστω για την συμπαθεια που μου δειξατε ολο αυτο το διαστημα με e-mails και pms
Ισως να τα ξαναπουμε καποια στιγμη
Και αν ειπαμε καμια βαρια κουβεντα με κανα δυο , περασμενα ξεχασμενα
Καλη συνεχεια σε ολους!
και τι ωρα ξυπνησες μετα απ ολα αυτα ?Να πω ενα ωραιο περιστατικο πριν ενα χρονο γραφτηκαμε με εναν κολητο μου σε γυμναστηριο στα βορεια προαστεια.ετυχε να ερχεται και η ταρια μπουρα εκει και διαφορες αλλες γνωστες.Στις αρχες μας καρφωνε στα ματια η μιλφαρα ενω γυμναζοτανε τρελα.καθε μερα μας καρφωνε.μια μερα οταν τελιωσαμε μαζι το gym αραξαμε λιγο στην εισοδο που εχει ενα ''μικρο καφε'' σε καποια φαση χτυπαει το κινητο μου και βγαινω εξω.Σκαει η Ταρια στο φιλο μου και του λεει να παμε σε χοτελ με το δικο του αυτοκινητο ετσι απλα μαγκες.δεν ανταλλαξανε ουτε κινητο.απλα να πω στις ωρες του gym ειχαν πεσει οι ματιες για πουτσα.Απλα η ταρια λογω γαμου δεν θελει να δωσει κανενα δικαιωμα και καλα κανει.Του εκανε το καλυτερο γαμησι της ζωης του κωλο μουνι ολα ακαποτα.....μετα απο δυο 3 μερες εφυγε για διακοπες και δεν την ξαναειδε.Ετσι ειναι τα μιλφ μαγκες τοσο απλα......