Κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου,γιατρέ,δικηγόρος,επιχειρηματία.Υπαρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν και οι γυναίκες με πιασίματα.Εξαλλου κι εκείνοι οι περισσότεροι παντρεμένοι είναι.Συμφωνω ότι αρέσουν και τα σκινι ,αλλά οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περισσότερη εμπειρία στο σεξ και δεν έχουν ταμπού σε σχέση με τις μικρότερες .Εν πάση περίπτωση γούστα είναι αυτά.Εξαλλου πόσες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας τύπου milf,δουλεύουν μαζί τους ,παρότι ο δικος τους είναι στενόμυαλος και ζηλιάρης και την κάνουν στα κρυφά,τάχα για συνέδρια κτλ.Και κάτι τελευταίο ,με γνωρίζεις προσωπικά για να κρίνεις αν είμαι θεοχοντρη η όχι; Η κρατάς στο άλλο χεράκι ζυγαριά όταν γράφεις το σχόλιο.Εκτος αν δεν έχεις υπόψη σου τι σημαίνει γυναίκα με καμπύλες ,χυμώδης.Αλλο νταρντανογυναικα κι άλλο ελεφαντιαση.Εν πάση περίπτωση δεν θα αλλάξω εγώ γνώμη και μυαλά στον κάθε έναν,ούτε κι εμένα όμως.Μπηκα εδώ γιατί πιστεύω ότι είστε καλαίσθητοι και λάτρης του γυναικείου φίλου σε όλες του τις εκφάνσεις .Αλλά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι είστε μισογυνηδες ,κομπλεξικοι και μάγκες του πληκτρολογίου.Εσεις είστε όλοι όμορφοι εμφανισιακά και καλλιγραμμοι που σχολιάζετε; Η έξω κι εδώ όλες οι γυναίκες είναι κλώνοι λειψάνων.Στην καθημερινότητα με τι συναναστρέφεστε με μοντέλα της Victoria Secret;