Νέα

Αναζήτηση εργασίας σαν ιδιαιτέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sweetgirl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Θεία άσε τις μαλακίες,τις πολλές φιλοσοφίες του κώλου και στείλε τον κώλο σου αλλιώς σε βλέπω να ψάχνεις για καιρό ακόμα.
Αυτά τα κακοντλάκια και ματάκια δεν περνάνε,είπες να πατίσεις στον εγωισμό αλλά εδω υπάρχει τεφτέρι που κάθε μήνα γράφει πόσα μουνιά κάτσανε στο θρόνο,στον καθένα ξεχωριστά.
Αλλιώς βάλε χαρτί στο ψάχνω τελεία τζιάρ για το λέβελ των ικανοτήτων σου.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.299
Πόντοι
446
Αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα από ότι διαβάζω σε άλλα νήματα του site,σας αρέσουν τα cuckold, ανταλλαγές,μάτι κτλ,όποτε τι ειρωνευεστε την δημοσίευση μου.Σε πουτανοsite ξέρω ότι δημοσίευσα ,όχι σε κάτι σοβαρό
Η κιουρία έχει φάει αναφορά προς τους διαχειριστές του σαϊ.
Παρακαλώ τους συνγαμιστες να πράξουν αναλόγως.
Μάθαμε τώρα μικροί μεγάλοι στα καφενεία.
Να πάτε στο "Μαμάδες με γάτες" μανδαμ που βρίθει σοβαρών μελών και θεμάτων.

OP
OP
Sweetgirl

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
617
Πόντοι
81
Μάλιστα .
Δηλαδή οι γιατροί , δικηγόροι , επιχειρηματίες που έχουν καί "άλλες" βλέψεις , πέρα από την γραμματειακή υποστήριξη , δεν θα βρουν το 25αρικο δίμετρο μανάρι φρεσκαδούρα , να κάνουν τη "δουλειά" τους αλλά θα προτιμήσουν ( πάντα κατά την περιγραφή σου ) την μιλφάρα σιτεμένη , νταρντανογυναίκα χονδρή παντρεμένη κυρία .
:coffee:
Κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου,γιατρέ,δικηγόρος,επιχειρηματία.Υπαρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν και οι γυναίκες με πιασίματα.Εξαλλου κι εκείνοι οι περισσότεροι παντρεμένοι είναι.Συμφωνω ότι αρέσουν και τα σκινι ,αλλά οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περισσότερη εμπειρία στο σεξ και δεν έχουν ταμπού σε σχέση με τις μικρότερες .Εν πάση περίπτωση γούστα είναι αυτά.Εξαλλου πόσες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας τύπου milf,δουλεύουν μαζί τους ,παρότι ο δικος τους είναι στενόμυαλος και ζηλιάρης και την κάνουν στα κρυφά,τάχα για συνέδρια κτλ.Και κάτι τελευταίο ,με γνωρίζεις προσωπικά για να κρίνεις αν είμαι θεοχοντρη η όχι; Η κρατάς στο άλλο χεράκι ζυγαριά όταν γράφεις το σχόλιο.Εκτος αν δεν έχεις υπόψη σου τι σημαίνει γυναίκα με καμπύλες ,χυμώδης.Αλλο νταρντανογυναικα κι άλλο ελεφαντιαση.Εν πάση περίπτωση δεν θα αλλάξω εγώ γνώμη και μυαλά στον κάθε έναν,ούτε κι εμένα όμως.Μπηκα εδώ γιατί πιστεύω ότι είστε καλαίσθητοι και λάτρης του γυναικείου φίλου σε όλες του τις εκφάνσεις .Αλλά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι είστε μισογυνηδες ,κομπλεξικοι και μάγκες του πληκτρολογίου.Εσεις είστε όλοι όμορφοι εμφανισιακά και καλλιγραμμοι που σχολιάζετε; Η έξω κι εδώ όλες οι γυναίκες είναι κλώνοι λειψάνων.Στην καθημερινότητα με τι συναναστρέφεστε με μοντέλα της Victoria Secret;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
Αν αντέχει η τσ€πη σου να την προσλάβεις ώστε να σου συντάσσει ορθογραφημένα τα κογιότ στο bou :confused:

Υ. Γ. Να ρωτήσεις έναν γνώστη ξένων γλωσσών στη 10η σελίδα τι εστί quote στην Αγγλική.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.400
Πόντοι
26.096
Κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου,γιατρέ,δικηγόρος,επιχειρηματία.Υπαρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν και οι γυναίκες με πιασίματα.Εξαλλου κι εκείνοι οι περισσότεροι παντρεμένοι είναι.Συμφωνω ότι αρέσουν και τα σκινι ,αλλά οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περισσότερη εμπειρία στο σεξ και δεν έχουν ταμπού σε σχέση με τις μικρότερες .Εν πάση περίπτωση γούστα είναι αυτά.Εξαλλου πόσες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας τύπου milf,δουλεύουν μαζί τους ,παρότι ο δικος τους είναι στενόμυαλος και ζηλιάρης και την κάνουν στα κρυφά,τάχα για συνέδρια κτλ.Και κάτι τελευταίο ,με γνωρίζεις προσωπικά για να κρίνεις αν είμαι θεοχοντρη η όχι; Η κρατάς στο άλλο χεράκι ζυγαριά όταν γράφεις το σχόλιο.Εκτος αν δεν έχεις υπόψη σου τι σημαίνει γυναίκα με καμπύλες ,χυμώδης.Αλλο νταρντανογυναικα κι άλλο ελεφαντιαση.Εν πάση περίπτωση δεν θα αλλάξω εγώ γνώμη και μυαλά στον κάθε έναν,ούτε κι εμένα όμως.Μπηκα εδώ γιατί πιστεύω ότι είστε καλαίσθητοι και λάτρης του γυναικείου φίλου σε όλες του τις εκφάνσεις .Αλλά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι είστε μισογυνηδες ,κομπλεξικοι και μάγκες του πληκτρολογίου.Εσεις είστε όλοι όμορφοι εμφανισιακά και καλλιγραμμοι που σχολιάζετε; Η έξω κι εδώ όλες οι γυναίκες είναι κλώνοι λειψάνων.Στην καθημερινότητα με τι συναναστρέφεστε με μοντέλα της Victoria Secret;
Σ΄ εμένα, κυρία, γιατί δεν απαντάτε;;;
Εξέθεσα όλη μου την ζωή δημόσια χωρίς να σας προσβάλλω αλλά συνεχίζετε να με αγνοείτε ου μην θα έλεγον να με περιφρονείτε!

Παρόλα αυτά εγώ θα επιμείνω δι΄ ολίγον.

Μπορούμε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο και εάν δεν εντυπωσιαστείτε από το παραστατικό μου και την προσωπικότητά μου, μπορείτε να φύγετε.
Ως τέτοιο δημόσιο χώρο προτείνω την θέση όπου λαμβάνει χώρα το συσσίτιο αστέγων της Ιεράς Μητροπόλεως Μενιδίου ή της Ιεράς Μητροπόλεως Ζεφυρίου.
Εκεί θα γνωρίσουμε κόσμο, θα συζητήσουμε, θα γελάσουμε και θα φάμε δωρεάν.
Στην συνέχεια βόλτα, δροσερό νερό από δημόσια βρύση και εσείς και εγώ ΜΟΝΟΙ στον κόσμο αυτό και ΜΑΖΙ!

Τι λέτε; Θέλετε;

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Θα ήθελα να έρθω και εγώ μαζί σας, αν γίνεται να φέρετε μαζί καμία φίλη, εξαδέλφη; Βασικά θα έρθω οπωσδήποτε, κάποια ξεμπουρδελη θα γνωρίσω στο σισιτιο. Όντως θα περάσουμε ωραία.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Μπορούμε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο και εάν δεν εντυπωσιαστείτε από το παραστατικό μου και την προσωπικότητά μου, μπορείτε να φύγετε.
Τιμολόγιο θα δείξετε στην κοπέλα;
Δεν της δείχνετε καμία φωτογραφία, από τις καλές, καλύτερα;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Τα τιμολόγια τα δείχνουν σε δημόσιους χώρους; Τι λες ρε; Θέλει να δει αν της αρέσει ο άνθρωπος Bliz και μετά θα αποκαλύψει ότι είναι λεφτάς.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.400
Πόντοι
26.096
1. Για ποίο τιμολόγιο ομιλείτε, κύριε; Δεν πληρώνω πουθενά και εκμεταλλεύομαι τις άφθονες δωρεάν παροχές, που υπάρχουν στους δημόσιους χώρους σε συνδυασμό με τα εφευρήματά μου, που έχω περιγράψει σε προηγούμενα μηνύματά μου προς την κα. Βασιλεία.

2. Περί ποίων φωτογραφιών ομιλείτε, κύριε;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.400
Πόντοι
26.096
Τα τιμολόγια τα δείχνουν σε δημόσιους χώρους; Τι λες ρε; Θέλει να δει αν της αρέσει ο άνθρωπος Bliz και μετά θα αποκαλύψει ότι είναι λεφτάς.
Ορθώς!
Η ασφάλεια που παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., την οποία ανελλιπώς εισπράττω κάθε μήνα με κατατάσσει στις εύπορες τάξεις της Ελληνικής Κοινωνίας.
Ελπίζω η κα. Βασιλεία να το κατανοήσει αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Μα έγραψε "αν δεν εντυπωσιαστείτε από το παραστατικό μου".:think:
Α τώρα κατάλαβα, θα της δείξει δελτίο αποστολής.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.400
Πόντοι
26.096
Θα ήθελα να έρθω και εγώ μαζί σας, αν γίνεται να φέρετε μαζί καμία φίλη, εξαδέλφη; Βασικά θα έρθω οπωσδήποτε, κάποια ξεμπουρδελη θα γνωρίσω στο σισιτιο. Όντως θα περάσουμε ωραία.
Παραληρείτε, κύριε.
Με εσάς θα ασχολούμαστε ή με το πως θα πείσω την Βασιλεία να με ερωτευθεί;;;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Εσύ, σιγανοπαπαδιά, έχεις γαμήσει ποτέ γκόμενα που γνώρισες στο ίντερνετ; Εννοώ χωρίς να δώσεις λεφτά.
Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές :confused: Καμία γυναίκα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία μου :coffee:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές :confused: Καμία γυναίκα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία μου :coffee:
Να μεταλαμπαδεύσεις το know-how και στον φίλο μας (ξέρεις-ποιον-λέω) τότε. Γυρνάς από νήμα σε νήμα και τις χτυπάς όλες και μετά εξαφανίζονται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
423
Πόντοι
21
Eντέλει
Εκτός από τα άλλα σου προσόντα
Είσαι και χαζή.

Το κρατάω για τον εαυτό μου, μην το διαβάσει κανείς.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.313
Πόντοι
22.886
Ορθώς!
Η ασφάλεια που παρέχει η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α., την οποία ανελλιπώς εισπράττω κάθε μήνα με κατατάσσει στις εύπορες τάξεις της Ελληνικής Κοινωνίας.
Ελπίζω η κα. Βασιλεία να το κατανοήσει αυτό.
Κα Βασιλάκη παρακαλώ :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom