company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.656
- Πόντοι
- 31.558
ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ
Ηταν ωραια πιτσιρικα οντος...Στυλιαρι.... αλλα ηταν...ΓΑΜΟΥΣΕ Κ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ !
Ο ΠΑΤΟΣ ,ΑΠΟΛΥΤΑ !
Εμενε κ στην γειτονιά μας κάποια εποχή ......
Παντρεμενουά με Μητρόπουλο παράγκα egaleo city κ ετσι ......
μεγάλος πάτος ...........εχει αφήσει εποχή !
τωρα τελευταια διακρινω ενα παθος για γλειφοκωλαδα...ειναι ιδεα μου?Σίγουρα γλύφει ανδρική,κωλότρυπα...
[instagram]http://instagram.com/p/rxJgaEh1gH/?...mbed&utm_campaign=photo&modal=true[/instagram]
τωρα τελευταια διακρινω ενα παθος για γλειφοκωλαδα...ειναι ιδεα μου?
απιστευτη "βρωμια" και πουτανια..
ειναι απο τις φορες που η καβλα σου φερνει στην επιφανεια την αγνοτερη μορφη των γεννετησιων ορμων σου.
τοτε που θολωνεις,και ενα μονο πραγμα κυριευει το μυαλο σου..αυτο δεν ειναι αλλο απο την απεναντι τρυπα,
και το πως θα καταφερεις να μπεις μεσα με οποιοδηποτε κοστος..
αυτο μου βγαζει αυτος ο μιλφαρος..
απο τις γυναικες που γεννηθηκαν για να γαμιουνται..
για ξεπατωμα διχως αυριο.
Ήταν και παραμένει γυναικάρα!!Σίγουρα γλύφει ανδρική,κωλότρυπα...
[instagram]http://instagram.com/p/rxJgaEh1gH/?...mbed&utm_campaign=photo&modal=true[/instagram]
Αμα βγαζει 5 χιλιαρικα το μηνα...επι χρονια....Επισης ειναι στο χωρο της μοδας οπου απαιτητε καλεστησια καλα ρουχα και προσοχη στο σωμα...συν οτι με τα λεφτα κανεις οτι θες αρκη να στο επιτρεπη βεβαια και ο οργανησμος σου κια να μην φοβασε...Λογικο ειναι να εισαι μοντελακι... Βεβαια μην τρελαθουμε...αν την δεις γυμνη στο κρεβατι δεν ειναι οπως στις φοτο με τιποταρε μάγκες τι 50 να είναι αυτή? Τσίμα τσίμα τα 40 φαίνεται να φτάνει. Δέρμα κορμί και μάπα είναι τσίτα.
Μου θυμίζει την Κίμ Μπάσιντζερ. Αλλά η Τάρια έχει 30 σκάλες παραπάνω καύλα ! Η άλλη είναι ωραία αλλά ντεκαβλέ για μένα προσωπικά.
Να της γεμίσεις τον κώλο πούτσο μετά το γυμναστήριο... Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει !
Να της γεμίσεις τον κώλο πούτσο μετά το γυμναστήριο... Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει !
Αμα βγαζει 5 χιλιαρικα το μηνα...επι χρονια....Επισης ειναι στο χωρο της μοδας οπου απαιτητε καλεστησια καλα ρουχα και προσοχη στο σωμα...συν οτι με τα λεφτα κανεις οτι θες αρκη να στο επιτρεπη βεβαια και ο οργανησμος σου κια να μην φοβασε...Λογικο ειναι να εισαι μοντελακι... Βεβαια μην τρελαθουμε...αν την δεις γυμνη στο κρεβατι δεν ειναι οπως στις φοτο με τιποτα
θυμαμαι οταν ηταν να την πατρευτει ο σταθης ψαλτης η μανα της του ειχε ζητησει χρηματα μπροστα σαν εγγυηση οτι η κορη του δε θα κακοπεσηΔε φαίνονται φωτοσοπιές. Από κινητό μου κάνουν
Δε φαίνονται φωτοσοπιές. Από κινητό μου κάνουν