Συναντηση χθεσινη με τη Ζωη, μετα απο δυο χρονια που ειχα ζητησει το τηλ της και μου το ειχε στειλει επιτελους βολεψε το προγραμμα μου και την καλεσα πολυ ευκολη επικοινωνια το σηκωσε με την πρωτη πολυ ευγενικη και γατουλα. Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα για 2 ωρες μετα και κλεινωντας μου εστειλε σε μνμ διευθυνση και οδηγιες, εγω λογο μηχανης και πολυ ευκολα το βρηκα και πολυ ανετο το παρκαρισμα ειχα λογω τεραστιου πεζοδρομιου απενταντι απο το σπιτι. Μπαινωντας η πρτη εικονα πολυ θετικη ειναι πολυ ωραια παρουσια ομορφη περιποιημενη και ηταν πολυ χαμογελαστη και δεκτικη (πολυ σημαντικο για εμενα προσωπικα) και με ορεξη να ρωτησει τι σου αρεσει πως σου αρεσει και να σου εξηγησει τι ακριβως προσφερει ταντρικο μασαζ μονο ή και σεξ οτι επιλεξω, διαλεξα μια ωρα ταντρικο μασαζ μονο αλλα με οχι πολυ εντονες πιεσεις, ξεκινησε απο την πισω μερος του σωματος απλα μαγεια την ενιωθα να γλυστραει με ολο της το σωμα πανω μου καποια στιγμη ενιωθα να με πιεζει σε διαφορα σημεια με το σαγονι της στην πλατη και να ακουω μονο την μουσικη και την ανασα της πιθανως να χρησιμοποιουσε και την γλωσσα της αλλα δεν ειμαι απωλυτως σιγουρος αφου με χαιδεψε με ετριψε με περασε με το σωματης απο παντου με γυρισε ανασκελα και εκει καπου χαθηκε η μπαλα.... καταρχην ξερει να καθετε και αυτη πανω στο μασαζοκρεβατο με τετοιον φοβερο τροπο που κουμπωνει πανω σου χωρις να σε βαρενει ή να σε παραμεριζει και να ομιζεις οτι θα πεσεις αφου αναρωτηθηκα πως??? ελαφρυ περασμα απο αυχενα ποδια κλπ και ολη η προσοχη παει στο επιμαχο σημειο εξαιρετικη τεχνικη του μασαζ και εκει τριβει και περιπεζει τα καταλληλα σημεια (αν πατε θα καταλαβετε τι εννοω) που νομιζεις οτι πανω απο μερικα δευτερολεπτα δεν θα αντεξεις και θα τελειωσεις και ομως ειναι τετοια η γνωση της που χωρις να τραβαει τα χερια της απο το σημειο και να σε αφηνει να κουλαρεις για ναμην χυσεις και να ξαναρχιζει πιεζει αλλου αλλαζει ρυθμο και απλα κρατας, πρεπει να ημουνα σαυτην τη φαση πιθανως κανενα 40λεπτο, για μας του αντρες αυτο το τελευταιο δευτερολεπτο πριν τελεωσουμε ειναι που εχει ολο τον οργασμο καταλαβαινετε τι εννοω σκεψου να το νιωθεις αυτο για τοση ωρα αστο..... τελικα ενω μου ειπε να κρατηθω λιγο ακομα για να συνεχισουμε δεν αντεξα και τελειωσα με εναν εντονο οργασμο που παιζει να εχω νιωσει 3-4 φορες στη ζωη μου συνηθως μετα απο μεγαλη αποχη πιτσιρικα απο σεξ που τεέιωνες τοσο εντονα και δυνατα. Εν καταλειδη προκειτε για μια εξαιρετικη και μοναδικη περιπτωση καις ειμαι αρκετα γυρισμενος και σε μασαζ και στουντιο και δελα και call, δεν εχω ξαναδει κατι αντοιστιχο προτεινεται αναμφιβολα, τωρα αν ψαχνεις καπου να πας να γδυθεις να γαμησεις να πληρωσεις και να φυγεις οχι οτι δεν θα μεινεις ικανοποιημενος αλλα αυπαρχουν απειρες επιλογες να το κανεις αν κανεις τον κοπο να πας αστην να κανει αυτο που ξερει και δεν θα χασεις στην τελικη και να μην ικανοποιηθεις στο 100% γιατι παντα γουστα ειναι αυτα θα χεις ζησει και κατι διαφορετικο. Προοσωπικα εγω επειδη εχω ασχοληθει και λιγο με γιοκα διαλογισμο κλπ το ειδα και λιγο ποιο υποκειμενικα αλλα επειδη ξερω τηβν αγορα σε ολες τις μορφες οπως ειπα και παραπανω αξιζει και αντικειμενικα
Συνολικα εκατσα περιπου 1.35 τα χρηματα τα ζητησε στο τελος και πηρε 70.
Θεωρω οτι οσο ποιο πολυ σε γνωριζει και υπαρξει χημεια τα αποτελεσματα και οι οργασμοι θα ειναι εξαιρετικα ποιο καλοι και δυνατοι το κακο ειναι οτι αυτο πιθανως δεν θα συμβει γιατι σκοπευει συντομα να κρεμασει παπουτσια που λενε και οι μπαλαδοροι και να αποσυρθει.
η επιλογη δικη σας οσοι ψιλοψηνονται απ οσα εγραψα παραπανω ας κανουν μια δοκιμη οσο προλαβαινουν να εχουν στο ιστορικο τους και μια διαφορετικη εμπειρια.