Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
ρε φίλε.... χωρίς παρεξήγηση...
αλλά λες πως διάβασες και τις... 57 σελίδες και.... περιμένεις την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση (προφανώς κινητό της Ζωής...)
Από ποιόν την περιμένεις? από εμάς ή από την Ζωή?

Εννοώ έκανα και αυτό που λένε οι 57 σελίδες. :grin: κακή διατύπωση από μεριά μου.
Για την ιστορία και μήνυμα της έστειλα και απαντησε. (Μην αρχίσετε τα pms)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Τα έχω διαβάσει φίλε μου...απλα δεν καταλαβαίνω πως στέλνω πμ...τελος πάντων ευχαριστώ Πολύ!!
Τα έχω διαβάσει φίλε μου...απλα δεν καταλαβαίνω πως στέλνω πμ...τελος πάντων ευχαριστώ Πολύ!!

Απλώς βρίσκεις το προφίλ της και εκεί της στέλνεις μνμ με αυτό που επιθυμείς φίλε!Θα σου απαντήσει ,απλώς να έχεις λίγο υπομονή και μήν βιάζεσαι...όλα θα γίνουν.Μέχρι τότε κοίταξε κάτι άλλο!

james81

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
38
Πόντοι
0
Σημερινή συνάντηση με τη Ζωή. Τελευταίο ραντεβού δικό της και πρώτο δικό μου μαζί της. Διάρκεια 1 ώρα. Στα της επίσκεψης αυτό που σου μένει ως αίσθηση είναι ότι είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Εντυπωσιακή γυναίκα, θεόμουνο για τα δικά μου γούστα, επικοινωνιακή και ευχάριστη με στόχο να σου φτιάξει τη διάθεση, προσπαθεί φιλότιμα να ικανοποιήσει τον πελάτη και δεν κοιτάει πως να σε δαγκώσει. Αρνητικό μόνο αυτά που δεν κάνει και για μένα κυρίως τα γλωσσοφιλα γιατί μ αρέσει το πήδημα σε στυλ παθιασμένο.Θα την ξανατιμησω φυσικά και λόγω επαγγελματισμού/vfm, αλλά και γιατί μου άρεσε ως γυναίκα. Είναι ωραίο, τουλάχιστον για εμένα, να συναντάς γυναίκα με προσωπικότητα και με κάποια αξία που θα την κυνηγούσες και στην καθημερινότητα, αντί για "απλές" καταστάσεις. Αυτά.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Σημερινή συνάντηση με τη Ζωή. Τελευταίο ραντεβού δικό της και πρώτο δικό μου μαζί της. Διάρκεια 1 ώρα. Στα της επίσκεψης αυτό που σου μένει ως αίσθηση είναι ότι είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Εντυπωσιακή γυναίκα, θεόμουνο για τα δικά μου γούστα, επικοινωνιακή και ευχάριστη με στόχο να σου φτιάξει τη διάθεση, προσπαθεί φιλότιμα να ικανοποιήσει τον πελάτη και δεν κοιτάει πως να σε δαγκώσει. Αρνητικό μόνο αυτά που δεν κάνει και για μένα κυρίως τα γλωσσοφιλα γιατί μ αρέσει το πήδημα σε στυλ παθιασμένο.Θα την ξανατιμησω φυσικά και λόγω επαγγελματισμού/vfm, αλλά και γιατί μου άρεσε ως γυναίκα. Είναι ωραίο, τουλάχιστον για εμένα, να συναντάς γυναίκα με προσωπικότητα και με κάποια αξία που θα την κυνηγούσες και στην καθημερινότητα, αντί για "απλές" καταστάσεις. Αυτά.

:headbaning2:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλησπερα απο Θεσσαλονικη.κατεβαινω για 4 μερες αθηνα και εχω ψηθει με οτι διαβασα για τη Ζωη.Ειναι το πρωτο μυνημα που ποσταρω.Διαβασα κατι για πμ οτι πρπει να χεις ποσταρει για να μπορεσεις να στειλεις.Μπορω να εχω το τηλεφωνο της Ζωης?

όχι δεν μπορείς να τοχεις

tonibagio

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2016
Like
46
Πόντοι
0

Θα συμφωνήσω μαζί σου , είναι αντικειμενικα όμορφη γυναίκα η Ζωή και έχει και εξαιρετικό πρόγραμμα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.568
Πόντοι
29.667
Η αλήθεια είναι μια.Η Ζωή είναι vfm από όλες τις πλευρές.

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Δε θα συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου ότι έχασα το τηλέφωνο της πριν τη συναντήσω.. άραγε έχω καμία  ελπίδα να ζήσω την μοναδική όπως περιγράφουν όλοι εδώ μέσα εμπειρία; Ζωή θα περιμένω...θέλω πολύ να σε δω και να παραδοθώ στα χέρια σου...!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Δε θα συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου ότι έχασα το τηλέφωνο της πριν τη συναντήσω.. άραγε έχω καμία  ελπίδα να ζήσω την μοναδική όπως περιγράφουν όλοι εδώ μέσα εμπειρία; Ζωή θα περιμένω...θέλω πολύ να σε δω και να παραδοθώ στα χέρια σου...!!!

ρε φίλε.... πως το.... έχασες το τηλ της δηλαδή να καταλάβουμε....???

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.568
Πόντοι
29.667

Στείλε μήνυμα και θα σου απαντήσει η ίδια

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
το είχα γράψει σε μια ατζέντα η οποία δεν υπάρχει πλέον.. ξέχασα ότι το είχα εκεί γραμμένο ενώ την είχα ήδη πετάξει...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.568
Πόντοι
29.667

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
το είχα γράψει σε μια ατζέντα η οποία δεν υπάρχει πλέον.. ξέχασα ότι το είχα εκεί γραμμένο ενώ την είχα ήδη πετάξει...

ρε συ... και αντζέντα να το είχες γράψει και να την έχασες κλπ...αφού το κινητο το δίνει ΜΟΝΟ μέσω πμ.....
και την αντζέντα να έχασες, το πμ για ποιο λόγο να το σβήσεις?!?!?!?

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Συναντηση χθεσινη με τη Ζωη, μετα απο δυο χρονια που ειχα ζητησει το τηλ της και μου το ειχε στειλει επιτελους βολεψε το προγραμμα μου και την καλεσα πολυ ευκολη επικοινωνια το σηκωσε με την πρωτη πολυ ευγενικη και γατουλα. Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα για 2 ωρες μετα και κλεινωντας μου εστειλε σε μνμ διευθυνση και οδηγιες, εγω λογο μηχανης και πολυ ευκολα το βρηκα και πολυ ανετο το παρκαρισμα ειχα λογω τεραστιου πεζοδρομιου απενταντι απο το σπιτι. Μπαινωντας η πρτη εικονα πολυ θετικη ειναι πολυ ωραια παρουσια ομορφη περιποιημενη και  ηταν πολυ χαμογελαστη και δεκτικη (πολυ σημαντικο για εμενα προσωπικα) και με ορεξη να ρωτησει τι σου αρεσει πως σου αρεσει και να σου εξηγησει τι ακριβως προσφερει ταντρικο μασαζ  μονο ή και σεξ οτι επιλεξω, διαλεξα μια ωρα ταντρικο μασαζ μονο αλλα με οχι πολυ εντονες πιεσεις, ξεκινησε απο την πισω μερος του σωματος απλα μαγεια την ενιωθα να γλυστραει με ολο της το σωμα πανω μου καποια στιγμη ενιωθα να με πιεζει σε διαφορα σημεια με το σαγονι της στην πλατη και να ακουω μονο την μουσικη και την ανασα της πιθανως να χρησιμοποιουσε και την γλωσσα της αλλα δεν ειμαι απωλυτως σιγουρος αφου με χαιδεψε με ετριψε με περασε με το σωματης απο παντου με γυρισε ανασκελα και εκει καπου χαθηκε η μπαλα.... καταρχην ξερει να καθετε και αυτη πανω στο μασαζοκρεβατο με τετοιον φοβερο τροπο που κουμπωνει πανω σου χωρις να σε βαρενει ή να σε παραμεριζει και να ομιζεις οτι θα πεσεις αφου αναρωτηθηκα πως??? ελαφρυ περασμα απο αυχενα ποδια κλπ και ολη η προσοχη παει στο επιμαχο σημειο εξαιρετικη τεχνικη του μασαζ και εκει τριβει και περιπεζει τα καταλληλα σημεια (αν πατε θα καταλαβετε τι εννοω) που νομιζεις οτι πανω απο μερικα δευτερολεπτα δεν θα αντεξεις και θα τελειωσεις και ομως ειναι τετοια η γνωση της που χωρις να  τραβαει τα χερια της απο το σημειο και να σε αφηνει να κουλαρεις για ναμην χυσεις  και να ξαναρχιζει πιεζει αλλου αλλαζει ρυθμο και απλα κρατας, πρεπει να ημουνα σαυτην τη φαση πιθανως  κανενα 40λεπτο, για μας του αντρες αυτο το τελευταιο δευτερολεπτο πριν τελεωσουμε ειναι που εχει ολο τον οργασμο καταλαβαινετε τι εννοω σκεψου να το νιωθεις αυτο για τοση ωρα αστο..... τελικα ενω μου ειπε να κρατηθω λιγο ακομα για να συνεχισουμε δεν αντεξα και τελειωσα με εναν εντονο οργασμο που παιζει να εχω νιωσει 3-4 φορες στη ζωη μου συνηθως μετα απο μεγαλη αποχη πιτσιρικα απο σεξ που τεέιωνες τοσο εντονα και δυνατα.  Εν καταλειδη προκειτε για μια εξαιρετικη και μοναδικη περιπτωση καις ειμαι αρκετα γυρισμενος και σε μασαζ και στουντιο και δελα και  call, δεν εχω ξαναδει κατι αντοιστιχο προτεινεται αναμφιβολα, τωρα αν ψαχνεις καπου να πας να γδυθεις να γαμησεις να πληρωσεις και να φυγεις οχι οτι δεν θα μεινεις ικανοποιημενος αλλα αυπαρχουν απειρες επιλογες να το κανεις αν κανεις τον κοπο να πας αστην να κανει αυτο που ξερει και δεν θα χασεις στην τελικη και να μην ικανοποιηθεις στο 100% γιατι παντα γουστα ειναι αυτα θα χεις ζησει και κατι διαφορετικο. Προοσωπικα εγω επειδη εχω ασχοληθει και λιγο με γιοκα διαλογισμο κλπ το ειδα και λιγο ποιο υποκειμενικα αλλα επειδη ξερω τηβν αγορα σε ολες τις μορφες οπως ειπα και παραπανω αξιζει και αντικειμενικα
Συνολικα εκατσα περιπου 1.35 τα χρηματα τα ζητησε στο τελος  και πηρε 70.
Θεωρω οτι οσο ποιο πολυ σε γνωριζει και υπαρξει χημεια τα αποτελεσματα και οι οργασμοι θα ειναι εξαιρετικα ποιο καλοι και δυνατοι το κακο ειναι οτι αυτο πιθανως δεν θα συμβει γιατι σκοπευει συντομα να κρεμασει παπουτσια που λενε και οι μπαλαδοροι και να αποσυρθει.
η επιλογη δικη σας οσοι ψιλοψηνονται απ οσα εγραψα παραπανω ας κανουν μια δοκιμη οσο προλαβαινουν να εχουν στο ιστορικο τους και μια διαφορετικη εμπειρια.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Συναντηση χθεσινη με τη Ζωη, .........μια διαφορετικη εμπειρια.

φιλαράκι.... έκατσες 90 λεπτά IN-OUT και πλήρωσες 70 ευρώ????

αν θυμάμαι καλά... οι χρεώσεις της Ζωής είναι 50ευρώ τα 30 λεπτά, 70 η 1 ώρα και 100 η 1,5 ώρα...

άλλαξε κάτι?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.183
Πόντοι
4.365
φιλαράκι.... έκατσες 90 λεπτά IN-OUT και πλήρωσες 70 ευρώ????

αν θυμάμαι καλά... οι χρεώσεις της Ζωής είναι 50ευρώ τα 30 λεπτά, 70 η 1 ώρα και 100 η 1,5 ώρα...

άλλαξε κάτι?

Όχι δεν άλλαξε κάτι. Αυτές είναι οι τιμές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom