leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Με τόσο καλά λόγια που διάβαζα τόσο καιρό για την Ζωή, πήρα την απόφαση να την επισκεφτώ κι εγω.
Η κοπελα είναι πραγματικά αλλού.. παίζει σε άλλο επίπεδο.
Από την αρχή της επικοινωνίας για το κλείσιμο του ραντεβού μέχρι και την στιγμή που θα φύγεις από το χώρο της σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι ο μόνος άντρας στον κόσμο και ότι έχεις δίπλα σου μια γυναίκα πρόθυμη να ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία σου. Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη, μιλάει μαζί σου ανοιχτά χωρίς να μασάει τα λόγια της και χωρίς να κρύβεται πίσω από δήθεν καθωσπρεπισμούς. Είναι σταράτη.
Ο χώρος πεντακάθαρος ,ήσυχος και με αισθησιακή διακόσμηση, σε βάζει αμέσως στο κλίμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει και σου εμπνέει την σιγουριά ότι για όση ώρα μείνεις εκεί θα περάσεις πολύ καλά.
Στα του "αγώνα:
Το μασαζ της ήταν από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει.
Πρώτη φορά που η φράση "μασαζ του κώλου" απόκτα κυριολεκτική σημασία και ήταν το πιο καυλωτικό μασαζ ever. Είχε ανέβει πάνω μου και έτριβε την απίστευτη κωλάρα της πάνω μου ενω εγώ κοιτούσα την όλη φάση από τον καθρέφτη...
Με κάτι τέτοια κόλπα , μπήκαμε γρήγορα γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο για το οποίο δεν θα αναλώθω σε λεπτομέρειες. Θα πω επιγραμματικά μόνο ότι η Ζωή κατέχει άριστη τεχνικη και στο στοματικό και στο "χειρονακτικό" κομμάτι.
Επέλεξα το μικρό πρόγραμμα της μισής ώρας , μιας και η πρώτη επίσκεψη ήταν καθαρά διερευνιτική αλλά ξεπεράσαμε το μισάωρο χωρίς να υπάρχει πίεση ή βιασύνη από μέρους της και δεύτερον είμαι πεπεισμένος ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει σε πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας.
Το μόνο αρνητικό που συνάντησα ήταν η δυσκολεία μετακίνησης με αυτοκίνητο σε εκείνη την περιοχή.
Εκεί συμφέρει να πας με μηχανή ή με τα πόδια από το μετρό στο Πανεπιστήμιο!