jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αδερφε,περιεργα μας τα λες.τι απο τα δυο ισχυει?..ειναι μπλοκαρισμενο η βγαινει αλλη?
αδερφε,περιεργα μας τα λες.τι απο τα δυο ισχυει?..ειναι μπλοκαρισμενο η βγαινει αλλη?
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλ της ΖΟΕ γιατι αυτο που μου εστειλε είναι μπλοκαρισμένο και βγαίνει άλλη
ευχαριστώ
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλ της ΖΟΕ γιατι αυτο που μου εστειλε είναι μπλοκαρισμένο και βγαίνει άλλη
ευχαριστώ
Ούτε ένα γεια στο σάιτ, ούτε μια ενημερωσούλα και κατευθείαν στείλτε τηλέφωνο να φάμε!
Ρε πούστη γεμίσαμε συριζαίους !!! :S :S :S
Καλημέρα αστερια μού ξυρισα τά πόδια μού και περιμένω να τά πούμε από κοντά φιλάκια καλή συνέχεια
Καλημερα αγορια μου γλυκα και καυλιαρικα ,μην εξαιρεσουμε και τα κορίτσια.είμαι ή ζωή. και μόλις ανοιξα λογαριασμό. Οτι θέλετε να μάθετε θα τα λέμε εδώ, και για το τηλεφωνακι μέσω pm. Φιλάκια γλυκά, Ζωη.
επισκεψη προσφατα στον νεο ανανεωμενο χωρο της ζωης!!!! την ζωη δεν την ηξερα απο παλαιοτερα που μου ειπε για το περασμα της απο μεγαλα ιδρυματα του χωρου. η πρωτη εντυπωση ειναι ακρως θετικη με που την αντικρυζεις βλεπεις εναν ανθρωπο χαμογελαστο γεματο θετικη ενεργεια και πανω απο ολα ελληνιδα με οτι θετικο συνεπαγετε απο αυτο ( που στην περιπτωση μας μονο θετικα βρηκα γιατι εχει αποβαλει ολα τα κομπλεξ της μεσης ελληνιδας). στα του μασαζ τωρα την ιδρωνει την φανελα ειναι γνωστης διαφορων τεχνικων που αναλογα με το τι θες ξεδιπλωνει τις αρετες της εμενα μου εκανε ενα πολλη δυνατο μασαζ και λογο διαφορων προβληματων επεμεινε στα διαφορα σημεια που ηταν πιασμενα ,βεβαια με ρωτησε τι ακριβως θα ηθελα χωρις να παρει την πρωτοβουλια να με ξεπατωσει!!!! το δευτερο μερος ηρθε αρμονικα και μαλιστα ακρως ερωτικα με αγκαλιες και χαδια απο τις δυο πλευρες , εμενα μου εβγαλε μια γατουλα που ηθελε σεξ αλλαξαμε πολλες στασεις και σε καμμια περιπτωση δεν αντιμετωπισα δυσφορια η κατι που να με χαλασει το τελος ηρθε στα καλοσχηματισμενα στηθακια της οπου το σπερμα μου το εκανε κρεμα σωματος και πασαληψε καθε εκατοστο τους!!!!! ειναι μια ακρως τιμια επιλογη η ζωη και vfm για τα 70 ευρω που ζηταει για μια ωρα μασαζ αν και στην περιπτωση μου με τα μπανια και την κουβεντουλα την ξεπερασε αρκετα!!!!!! την προτινω ανεπηφυλακτα σε οποιον του αρεσει το ποιοτικο μασαζ με μια ζεστη κοπελα ,για τον αδιαφορο του μασαζ θα ελεγα να κοιταξει αλλου γιατι η ζωη λειτουργει σαν γυναικα που θελει να γνωρισει τον αντρα και οχι απλα σαν μια μηχανη του σεξ!!!!!!!
ζωη θα τα πουμε παλι συντομα.........
Ωραίος ο φίλος δώσε και μια περιγραφή της αν μπορεις
ξανθια γυρω στα σαραντα με ωραιο κορμακι αδυνατο και πολλη τσαχπινικο βλεμμα!!!!αν εχει φαντασιωση την ομορφη 40αρα ελληνιδα τοτε ειναι αυτο που ζητας!!!!
Καλημέρα όλη μέρα και ή καλή ενέργεια να πάει μέχρι τό βράδυ :-*