spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν διαφωνω.προταση για καλοπεραση δεν βλεπω ομως...μπραβω αγόρι μού ή ζωή θέλει και καλοπέραση για νά ισορροπήσει
δεν διαφωνω.προταση για καλοπεραση δεν βλεπω ομως...μπραβω αγόρι μού ή ζωή θέλει και καλοπέραση για νά ισορροπήσει
Αυτά να τα ακούνε κάποιες ψυχές εδώ μέσα, που η επικοινωνία μαζί τους είναι τέτοια που πιο εύκολο είναι να τα βρουν οι αγρότες με τον Τσίπρα παρά να κλείσεις ραντεβού μαζί τουςΚαλησπέρα σε όλους!
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ζωή είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ.
Τόσο στο πόσο εύκολα κανονίσαμε να βρεθούμε,
εξαιρετική παρουσία, καταπληκτικό μασάζ, κορμί πολύ καλό για την ηλικία της 40+ δε φυλάει στο στόμα και δεν τον παίρνει λωκό. Είναι βέρα ελληνίδα και στο παρελθόν εργαζόταν ώς στρίππερ ;) στο εξωτερικό...υπέροχο άτομο που πραγματικά γουστάρεις να κάνεις τα πάντα ήτοι από το να περάσεις από τον χώρο της μέχρι να φάς μαζί της τυρογαριδάκια σε ένα παγκάκι σάββατο βράδυ
Αυτά να τα ακούνε κάποιες ψυχές εδώ μέσα, που η επικοινωνία μαζί τους είναι τέτοια που πιο εύκολο είναι να τα βρουν οι αγρότες με τον Τσίπρα παρά να κλείσεις ραντεβού μαζί τους
Αφησα μήνυμα στο προφίλ της και στη διεύθυνση e mail που έχει αλλά δεν μου απάντησε.
kissass??? ντροπη σουκαλησπέρα καλή τσικνοπέμπτη :-* :-* :-*
καλησπέρα καλή τσικνοπέμπτη :-* :-* :-
καλησπερα καλα να περασεις κ εσυ!
αδερφε,περιεργα μας τα λες.τι απο τα δυο ισχυει?..ειναι μπλοκαρισμενο η βγαινει αλλη?Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλ της ΖΟΕ γιατι αυτο που μου εστειλε είναι μπλοκαρισμένο και βγαίνει άλλη
ευχαριστώ