Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tantrazoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ευτυχώς στά χρόνια πού ζούμε υπάρχουν πολλά πού μπορώ νά προτείνω κατά πόσο θέλεις νά τά ζήσεις ή να μπορείς να τά κανείς και όχι για πιο πάνω στό αγόρι πού έστειλε και τόν ευχαριστώ για την υπενθύμιση ποτέ δεν μιλάω ειρωνικά δεν μού αρέσει αυτό τό συναίσθημα  :-*

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν θα μιλήσω αναλυτικά για την συνάντηση μου με τη Ζωή μιας και τα έχουν πει οι προηγούμενοι και όπως λέει και η ίδια όλα έχουν σχέση με την χημεία που θα έχει κάποιος μαζί της.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ζωή είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ.
Τόσο στο πόσο εύκολα κανονίσαμε να βρεθούμε, όσο και όταν βρεθήκαμε. Εξαιρετικά φιλική, σε κάνει να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται, δεν κοιτάζει το χρόνο, ενδιαφέρεται με το να περάσεις πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία, το μασάζ εξαιρετικά χαλαρωτικό και σε όλα τα υπόλοιπα η απόλυτη καύλα. Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεδρία.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
εξαιρετική παρουσία, καταπληκτικό μασάζ, κορμί πολύ καλό για την ηλικία της 40+ δε φυλάει στο στόμα και δεν τον παίρνει λωκό. Είναι βέρα ελληνίδα και στο παρελθόν εργαζόταν ώς στρίππερ ;) στο εξωτερικό...υπέροχο άτομο που πραγματικά γουστάρεις να κάνεις τα πάντα ήτοι από το να περάσεις από τον χώρο της μέχρι να φάς μαζί της τυρογαριδάκια σε ένα παγκάκι σάββατο βράδυ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπέρα σε όλους!

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ζωή είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ.
Τόσο στο πόσο εύκολα κανονίσαμε να βρεθούμε,
Αυτά να τα ακούνε κάποιες ψυχές εδώ μέσα, που η επικοινωνία μαζί τους είναι τέτοια που πιο εύκολο είναι να τα βρουν οι αγρότες με τον Τσίπρα παρά να κλείσεις ραντεβού μαζί τους

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
εξαιρετική παρουσία, καταπληκτικό μασάζ, κορμί πολύ καλό για την ηλικία της 40+ δε φυλάει στο στόμα και δεν τον παίρνει λωκό. Είναι βέρα ελληνίδα και στο παρελθόν εργαζόταν ώς στρίππερ ;) στο εξωτερικό...υπέροχο άτομο που πραγματικά γουστάρεις να κάνεις τα πάντα ήτοι από το να περάσεις από τον χώρο της μέχρι να φάς μαζί της τυρογαριδάκια σε ένα παγκάκι σάββατο βράδυ

δεν το είχα σκεφτεί ετσι.......καλή ιδέα......... :rockon: :rockon:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Προφανώς δεν σου αρέσουν τα τυτογαριδάκια, πάρε άλλο  :grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Αυτά να τα ακούνε κάποιες ψυχές εδώ μέσα, που η επικοινωνία μαζί τους είναι τέτοια που πιο εύκολο είναι να τα βρουν οι αγρότες με τον Τσίπρα παρά να κλείσεις ραντεβού μαζί τους

...με το βαμβακι που λενε. ωραιος

mosial

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Αφησα μήνυμα στο προφίλ της και στη διεύθυνση e mail που έχει αλλά δεν μου απάντησε.

tantrazoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στις διαταγές σού αφέντη :grin: αμέσως τώρα Στέλνω πλάκα κάνω συγνώμη θα μού ξέφυγε αλλά μού άρεσε ή ατάκα φιλάκια

Nikos35_35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Ζωή, μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό σου;

tantrazoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
:kissass:καλησπέρα καλή τσικνοπέμπτη :-* :-* :-*

giaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν έχει πάει στο νέο της χώρο;

tantrazoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη κατά λάθος μπήκε :-*δεν τό ενοουσα

mythos47

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλ της ΖΟΕ γιατι αυτο που μου εστειλε είναι μπλοκαρισμένο και βγαίνει άλλη

ευχαριστώ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με ΠΜ το τηλ της ΖΟΕ γιατι αυτο που μου εστειλε είναι μπλοκαρισμένο και βγαίνει άλλη

ευχαριστώ
αδερφε,περιεργα μας τα λες.τι απο τα δυο ισχυει?..ειναι μπλοκαρισμενο η  βγαινει αλλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom