Μπανγκόκ 2...
Φέτος εχει ξεσκιστει να βρέχει...
Πέρυσι ίδια περίοδο ήταν καλύτερα τα πράγματα...
Μου εχει κάνει τρομερή εντύπωση,το πόσο μεγάλο ποσοστό της νεολαίας και μη της πρωτεύουσας είναι κάτοχοι iPhone και iPad...
Στα βαγόνια μέσα στο bts όλοι παίζουν με τα κινητά..
Περπαταγα στα υπαιθρια μαγαζιά στα πεζοδρόμια και οι μισοί είχαν ένα iPad (η Galaxy tab) και παίζανε...
Εδω δεν έχουν να φάνε και σκάνε 16000 μπατ για να πάρουν iPad..
Αν δε,κάνετε μια βόλτα στο MBK,στο digital underground και στο Pantip plaza,θα παθετε πλάκα με τη πληθώρα των αξεσουαρ για αυτα...Πρέπει να υπάρχει σε αυτα τα εμπορικά Στοκ εκατομμυρίων θηκων και λοιπών αξεσουαρ...Ήθελα να ξέρω τι θα τα κάνουν που σε λίγο θα είναι άχρηστα μιας και κυκλοφορεί σε λίγο καιρο το iPhone 5...
Εκτός απο το iPhone βέβαια,τη τιμητική του εχει και το blackberry...Και γενικά,σπάνια βλέπεις να έχουν φτηνά κινεζικά κινητά που πουλάνε στο ΜΒΚ...Και το τελευταίο βλαχακι απο το Ισααν,εδω στη πρωτευουσα εχει Nokia η Samsung...
Δε μπορώ επίσης να καταλάβω,που βρίσκουν τα λεφτά και πλημμυρίζουν τα εμπορικά κάθε μέρα..Για να μη πω για τα δυτικού τύπου φαγαδικα και φαστ φουντ,που για ένα χαμπουργκερ,μια κοκα και πατάτες,πρέπει να πληρώσουν ένα μεροκάματο τους..
Γενικά πάντως, η ακρίβεια στη πρωτεύουσα είναι υπερβολική..Με το ευρω στα 42 μπατ,η κατάσταση εχει ξεπεράσει κάθε όριο,ειδικά για εμάς τους Έλληνες που βιώνουμε την ευρωπαϊκή κρίση στο μέγιστο...
Φέτος παίζει πολυ Κορέα στη Ταυλανδη...Τα δε κορεατακια,είναι πραγματικά κουκλια..Αναμφισβήτητα απο τα πιο όμορφα ασιατακια...Κάτι μου λεει πως του χρόνου (οικονομιάς και θεου θελοντος),θα περάσω μια βόλτα...Άλλωστε εκανα ένα καλο κονε με ένα απο αυτα...Το καμακιασα και ανταλλαξαμε mail και Facebook..Θέλει κι αυτο πολυ να έρθει Ελλάδα...Μπορει λοιπόν να παίξει κάποια ανταλλαγή..Να το φιλοξενησω εγω Ελλάδα,κι αυτο στη Σεούλ που μένει...Κι αν δε κάτσει αυτο,όλο και κάποια φίλη θα εχει στο Facebook... ;)
Χτες το απόγευμα μετα το μασάζ στο thonglor,είχα ραντεβού με το αγκογκοκοριτσο απο τη Πατταγια για να πιούμε μια μπύρα με τις φίλες της και να το φέρω στο ξενοδοχείο μου για ύπνο...
Η φίλες της έμεναν σε μια περιοχή της Bangkok που λέγεται lad prao...Είναι κάτι πανεπιστήμια εκει και επειδή οι φίλες της σπουδάζουν,μένουν εκει για να είναι κοντα...
Πηγαίνοντας στη σημειο του ραντεβού,,ειλικρινά αισθάνθηκα ότι είμαι σε άλλη πόλη...Ούτε μια ταμπέλα σχεδόν στα αγγλικά...Ακόμα και κάτι Mac donalds που είδα στο δρόμο πηγαίνοντας με το ταξι,είχαν τη πινακίδα γραμμένη στα Ταυλανδεζικα...Τη περίμενα κανά δεκαλεπτο στο σημείο που είχαμε συνάντηση και δεν είδα φαρανγκ ούτε για δείγμα...Για να πω την αλήθεια,αισθανόμουν λίγο άβολα και αγριεψα γιατί ήταν και λίγο ερημιά εκει που είχαμε ραντεβού...Ευτυχώς δε μου την έπεσε κανένας...Ήθελα και περιπέτειες τρομάρα μου,να δω πως είναι η Μπανγκόκ έξω απο το Κεντρο..
Σήμερα το Πατταγιανο γύρισε πίσω να πιάσει βάρδια στο what's up..μου εχει ζαλισει τα παπαρια στα μηνυματα και τα I miss you...Νομιζει βεβαια οτι και καλα εγω μεθαυριο θα κατεβω Πατταγια για να μεινουμε μαζι καμμια 15αρια μέρες...Το εχει χαψει το παραμυθι για τα καλα...Ε ρε και να ηξερε...Ετσι κι αλλιώς θα το καταλάβει βέβαια απο μεθαύριο που το κινητο θα κλείσει λόγω επιστροφής στην Ελλάδα και οχι στη Πατταγια...
Και ειλικρινά δεν αισθάνομαι καμμια τύψη για το παραμυθιασμα που της έριξα...Όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των μπαροκοριστων,είναι μόνο για μερικές πουτσες και τίποτε παραπάνω...Άλλωστε εξ αρχής,υπάρχει ο συναγωνισμός,ποιος θα παραμυθιασει ποιον...Άλλες φορές θα το καταφέρεις καλυτερα εσυ,άλλες αυτές...
Ευτυχώς το πρωι κατευθασε αγαπητος συναγωνιστής και αποψε δε θα είμαι μόνος...θα τα πιούμε παρέα,αλλα όχι σε πονηρά μαγαζιά γιατί θα σέρνει μαζι του και το τιλακ...
Αύριο τελευταία μέρα,θα έρθει στη Μπανγκόκ η επίσημη γυναίκα μου και θα τη περάσω οικογενειακά..Λαδωσα και τους 2 ρεσεψιονιστ για να μη βγάλουν αχνα για τις ατασθαλίες μου και όλα οκ...
Επόμενη ανταπόκριση,μάλλον απο Αθήνα...
Χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστες που ήρθαν η πρόκειται να έρθουν τις προσεχείς ημέρες και Καλά να περνάτε...