Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
@ mandipl Σε ετοιμαζει για σπονσορα Νο 4-5-6 δεν ξερω και γω ποσο!!!! σε ειδε και κουβαρντα...Αντε ξυπνατε επιτελους τα'χουμε γραψει 500 φορες  εδω μεσα αυτα.....παμε γαμαμε φευγουμε και ξεχναμε!!!!!
Και το καλο το΄γραψε ο Pipinomaniac χθες....παιζουμε με τις γκομενες ποιος θα πει το μεγαλυτερο ψεμα...εμεις οι αυτες!!!!Αν και εχω την αισθηση αυτες λογω εμπειριας....
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
ωραιος suadam ...αν θες ελα να τσεκαρεις και το see me spring ...πιστευω να σου αρεσει αν κοιτας χωρους , συρταρια  , ντουλαπια κλπ ...μονο το μπαλκονι ειναι μικρο ...παντως ειχε ακουσει οτι το page 10 θεωρειτε πιο designατο ...επισης και εδω σχετικα θορυβοδες το ac αλλα καλο ,

στο dream team παιζει και bbbj ?

οταν λες την πηρες 5 και εφυγε 2 ...ενοεις πληρωσες και barfine στην ιδια ..σορυ για την ακυρη ερωτηση αλλα δεν εχω καταλαβει πληρως την σχεση κοριτσιων μαγαζιων
Θα το τσεκάρω.
Στο Dream teen παίζει  hand job 500B, blow job 1000B, πλήρες πακέτο 1500Β
Βγήκαμε μαζί το βράδυ, πέρασε από το μαγαζί της και πλήρωσε το barfine. Θα μπορούσε να το πληρώσει και την επόμενη μέρα.
 

Συνημμένα

  • DSC02252.JPG
    DSC02252.JPG
    233 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC02240.JPG
    DSC02240.JPG
    217,8 KB · Εμφανίσεις: 38

costas_h

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες...Επειδη θα παω πρωτη φορα στην χωρα του χαμογελου θελω να ρωτησω αν παιζει χασισι κ κοκα και αν ξερετε τιμες..
 

tetrisa

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
30 χρονια για την κοκα και 20 χρονια για το μαυρο.
 

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
210
Like
0
Πόντοι
1

Φίλε μου έχει πολλά ναρκωτικα εκεί που θα πας και κυρίως Γιάμπα δηλ. μεθαφεταμίνη η συνθέτική Κόκα αλλά αν σε πιάσουν τη γάμησες ,δεν έχουν αλλάξει πολλούς νόμους εδώ και 600 χρόνια και το πιο συχνό είναι να σε χάσουνε μέσα στη φυλάκη και να μην σε βρούνε ποτέ μα ποτέ, επίσης σου αναφέρω ότι κάνουν και ναρκοτέστ πάντου και όχι αλκοτέστ αν αυτό σου λέει κάτι.........
 

costas_h

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μια ερωτηση εκανα!!!!Δεν ειπα οτι θελω να παω εκει και να ειμαι λιωμα ολη μερα...απλα ενα χαλαρωμα στον παραδεισο χρειαζετε που και που.
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
με τοσα μωρα εκει τι τα θες τα drugs???  :headbang: :headbang: :headbang:
 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Παρε δυο kamagra στο καπακι και εισαι ετοιμος για πολεμο  :ak:, και τοτε να δεις κεφαλι που θα κανεις!!!
 

costas_h

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ξεφυγε πατριωτες....ρωτησα κατι για να εχω μια αποψη για το τι παιζει εκει και εσεις θα το φτασετε στο εμποριο..
καληνυχτα σας!!
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.105
Πόντοι
18.565
Απλως τα παιδια προσπαθουν να σου πουν φιλε μου οτι οσο ευκολο ειναι να βρεις ναρκωτικα στην Ταυλανδη ακομα πιο ευκολο ειναι να καταληξεις στο "Χιλτον" και να σε ξεχασει η μανα σου. Δες και κανενα βιντεο στο you tube για το τι σημαινει "Χιλτον" και πως μπλεκουν οι ξενοι ακομα και για ενα τσιγαριλικι.
 

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
0
Πόντοι
0
Τελος το ταξιδι.....αντε να δουμε ποτε θα ξανακανονιστει.....
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Costas ch. εχει μερικα μαγαζια στα τουριστικα μερη, ολα εχουν το ιδιο χαρακτηριστικο στυλ, και συνηθως πουλανε μαυρο. Λεγονται Bob Marley η αλλα παρεμφερη ονοματα, ειναι βαμμενα συνηθως σε χρωματα κοκκινο, κιτρινο και πρασινο εξωτερικα. Παιζουν συνηθως reggae μουσικη τα μαγαζια αυτα εννοειτε. Κανουν μπαμ απο μακρια. Στο Πουκετ εχει στον δρομο προς Κατα ενα τετοιο στην μεση του πουθενα. Ειχε και ενα παλιοτερα απεναντι απο τον δρομο που τελειωνει η Μπανγκλα αλλα εκλεισε γιατι μαθευτηκε οτι δινει αβερτα. Τωρα το πως το ζητας ειναι ενα θεμα το οποιο δεν ασχοληθηκα στο Πουκετ και δεν μπορω να σου πω αλλα μου ειπε η κοπελα που ειμουν μαζι πως αν θελω στο συγκεκριμενο μαγαζι μπορω να βρω.
Στα νησια Πιπι εχει ενα που πουλαει σιγουρα, στο κεντρικο νησι στην σειρα με τα beach bar το τερμα αριστερα. Αυτο που παιζει αργα το βραδυ dub-step κ drum&bass. Ολοι οι Αγγλοι και Αυστραλοι στο συγκεκριμενο μαγαζι πινουν αρα αν εισαι εκει σιγουρα θα το καταλαβεις. Οι σερβιτοροι οι ιδιοι στο συγκεκριμενο μαγαζι σε πλησιαζουν το βραδυ και σε ρωτανε αν θελεις μαυρο. Το εχουν ετοιμο στριμμενο και η τιμη ειναι 5 ευρω περιπου το τσιγαρο(πανακριβα για Ταιλανδη), για αυτο μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι με πλησιασε και μου το προτεινε σερβιτορος.
Για το αλλο που ρωτας συμφωνω με αυτο που σου ειπαν οι προηγουμενοι. Αν δεν εχεις καποιο παρα πολυ καλο γνωστο που μενει εκει δεν ειναι για να μπλεκεις.
 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές,

για το θέμα που συζητάμε, δεν νομίζω ότι θέλει και ιδιαίτερο κόπο για να βρεις ναρκωτικά. Τουλάχιστον για την Patong που είμαι εγώ. Χθες βράδυ περπάτησα την Bangla και έστριψα αριστερά στην παραλιακή. Εκεί χωρίς καν να ζητήσω ή κάτι τέτοιο, την ώρα που περπατούσα 2 άτομα με ρώτησαν αν θέλω "χόρτο".

Ερώτηση για τους παλαιότερους. Βλέπω παντού σε διάφορα σημεία πινακίδα που λέει "PATONG - DRUGS FREE ZONE" και έχει μια φωτογραφία με ένα μπάτσο και ένα ακόμα Ταιλανδό. Τι είναι αυτό ακριβώς;

Χθες το μεσημέρι βρήκα εντελώς τυχαία και ένα Έλληνα που ζει εδώ και αρκετούς μήνες εδώ.
Βέβαια κατά κάποιο τρόπο στην τελική μας κορόιδεψε καθώς μας πούλησε εισιτήρια για ένα Club με τιμή 300 baht, χωρίς να μας πει ότι για να μπούμε μέσα θέλουμε άλλα 700! Δλδ 1000 το σύνολο! και δεν πήγαινα 5 φορές στην Tiger... Χαλάλι του όμως γιατί μας έδωσε διάφορες πληροφορίες...
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
η χτεσινη μερα ηταν η πιο ησυχη ..ισως το χρειαζομουν για να αντεξω τις επομενες και για να χαλαρωσω απο τις προηγουμενες ....περασα ολη τη μερα με το "girlfriend" που γνωρισα προχτες ..μπανιο στην πισινα , φαγητο , Μαγαζια (της πηρα και ενα δωρακι για να νιωθω καλυτερα) ..το βραδυ πηγαμε στο Minxx ...στην αιθουσα δεξια ...ωραιος χωρος ...αλλα επειδη ημουν με την μικρη δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως παιζει ...αν φορτωνεις ευκολα η οχι ...μου την σπαει που οι σερβιτοροι κοιτανε τα μπουκαλια και τα ποτα μην τελειωσαν να σε βαλουν να παραγγειλεις κι αλλο ..ημαρτον ...στον κατω οροφο στο στριπτιτζαδικο με european girls εχει παει κανεις ?? ..παντως εκτος απο 2 ρωσιδες που μαλλον δουλευαν στο μαγαζι και ηταν Perfect 10 στην πιστα δεν ειδα ουτε μια καλη ...πολυ μετριες γκομενες ..και Thai και european ..( βεβαια η αληθεια ειναι οτι πηγαμε νωρις ..πιθανον αργοτερα να ερχονται τα καλα κομματια )

καλο το Thai Girlfriend experience αλλα πλεον εχει ακατασχετο butterfling ...δεν θελω να την ξαναπατησω ,...λεω να παω αποψε να εξερευνησω την Metro LK ...Devils Den , lollitas κλπ ...και στο πισω μερος του μυαλου μου την Ja απο το Sweethearts που μου στελνει συνεχως μυνηματα ...αυτη ειναι μονο για παρτουζα ...το χει η γκομενα ...

η ja ειναι στην πρωτη φωτο ..(για κριτικες βλεπε προηγουμενα ποστ )

και η " Girlfriend" Pat στην δευτερη φοραει το δωρακι που της πηρα

 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα [size=12pt]thaidrugtrip[/size] :headbang: :headbang:

Πάτε καλά ρε? :idiot:

Κατά τα άλλα να ευχαριστήσω τα παιδιά με τις ανταποκρίσεις που ξαναζωντάνεψαν το thai:fuck1:trip

Mandipl αυτό ήταν καλό baby μπράβο και προχώρα :rockon:

Suadam καλή συνέχεια περιμένουμε επεισόδια με νύχτες του πεζόδρομου  :tits: :cum:
Pipino καλή επιστροφή και ξανά προσαρμογή
Ο φίλος που συνάντησες τι έπαθε τον κατάπιε το στρώμα :think:

Φίλε μαυροτσούκαλε στείλε αναφορά γιατί θα σε αναλάβει ο Λάκης σε λίγες μέρες  :tickedoff:

Άντε γεια χαρές και ο Αύγουστος πήρε την κατηφόρα  :dancing:



 

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
227
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο παιδια για τις τελειες περιγραφες!! mandi ωραια κοπελα φαινεται η pat ευγε!!! περιμενουμε και αλλες περιγραφες παιδια να αρχισει να παιρνει λιγο τα πανω του το site  :)
 

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.190
Κριτικές
21
Like
341
Πόντοι
2.027
με το φραπεδάκι ανά χείρας σας καλημερίζω..δεν μπορεί να ανοίξει το μάτι καθόλου σήμερα "γιαυτο" επιστράτευσα φράπα ....έχω μείνει έκπληκτος από την χτεσινή μου εμπειρία στο κοχ lan όπου γυρίσαμε αργά  μόλις σουρούπωνε.....το σίγουρο είναι πως θα ξαναπάω.....οποιος είναι πατάγια και θέλει κανένα μπανάκι σε καθαρά νερά να την κάνει την βολτίτσα απέναντι στο νησάκι αξίζει......στα βραδινά τώρα το χτεσινό φόρτωμα έγινε στο angelwish ...το no14 διάλεξα ..ονόματα δεν συγκρατώ μην ρωτάτε "γιαυτο" βάζω το νούμερο που φοράει ....δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα μονο οι επιδόσεις ......ένα κοντούλικο "καβλακι" με λίγο πιο μεγάλο βυζάκι από τα συνηθισμένα εδώ και αρκετά ναζιάρικο αφού συνεννοηθήκαμε στα 1500 bat πλήρωσα το barfain και με ένα moto taxi στο δωμάτιο....επίσης ο φίλος μου τσίμπησε το no7 συμπαθητικό με σκουλαρικάκι στη φρύδι και στο χείλος και ακόμα πιο έκφυλο από το δικό μου.......αφού ξεκινήσαμε τις atlopaidies και μπορώ να πω ότι με άριστα το 10 παίρνει 7 αρκετά καλο δηλαδή μόλις τελειωσε το πρώτο παστέλι έγινε το αναπάντεχο αλλα φοβερό γεγονός ..η φίλη τις είπε στο δικό μου να μου πει να πάμε στο δωμάτιο τους για partouzitsa.....το τι επακολούθησε δεν μπορεί να περιγραφει με λέξεις και κάναμε την μαλακια και δεν το τραβήξαμε βιντεάκι.....σε ερώτηση μου αν το συνηθίζουν αυτό μου απάντησε πως αν γουστάρουν τους παρτενέρ τους το κάνουν....και λέω του "φιλουμου" ότι μετράμε αγόρι μου και σκάσαμε στα γέλια ....σήμερα θα κάνουμε μια βολτίτσα από το τώνης gum στην third road για χαλάρωση στην "πισισνα" του και να κάνουμε και σάουνα και xamam που έχει αρκετά οργανωμένο ...και όλα αυτά με είσοδο 240 bat και κανεις και βάρη αν θες όλα περιλαμβάνονται στην τιμή ......μας το προτείνανε κάτι αλλα παλικαρια που βρήκαμε εδώ ....αυτά τα ολίγα για σήμερα ...να περνάτε καλά όπου και αν είσαστε
 

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους επισκέπτες μιας και προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα αλλά είναι αδύνταο με τόσες σελίδες .
Είμαι οπαδός των αυταρχικών παιχνιδιών και ήθελα να ρωτήσω τι υπάρχει εκεί απο αφέντρες και οργανωμένα στούντιο ή επαγγελματίες που έρχονται σε δωμάτια .
Έχω δεί μόνο την Mistress Midori στο ίντερνετ που προσφέρει αυταρχικό πρόγραμμα 3 ωρών με 2 αφέντρες στα 8.000 μπατ .
Ποιά είναι η γνώμη σας ( άν ξέρετε και έχετε εικόνα)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom