Ημερα 3η Nang Rong
5 ωρες μετα την επιβιβαση στην Bangkok,το"κιτς" λεωφορειο με τα τεραστια καθισματα,αραξε στον σταθμο της Nang Rong...
Ελαβαν "χωρα" τα πρωτα swabai- di- krap με papa mama,που μας περιμεναν με το καταμαυρο φορντ αγροτικο,και "γραμμη" για το "πατρικο"...
Μετα απο καμια 10αρια χιλιομετρα τροπικου τοπιου με λιμνες,ποταμια,ριζοχωραφα,ναους & καθε λογης κτισματα,μπηκαμε σε ενα δρομο που θυμισε Ελλαδα...Γεματος λακουβες...
Καποια στιγμη,χωρις να το καταλαβω,χωθηκαμε σε μια μικρη "ζουγκλα".
Ομορφα μικρα κτισματα αναμεσα στην τροπικη βλαστηση,διαφορων τυπων,αναλογα με την οικονομικη "επιφανεια" της καθε οικογενειας που κατοικουσε...
"" Αυτο ειναι σπιτι Φαλανγκ απο Σουηδια"" μου εξηγησε η μικρη,δειχνωντας μου ενα παραδοσιακο Ταυλανδεζικο ομορφο σπιτι...
""Κοιτα εκει τον Φαλανγκ που μαζευει τα λουλουδια...Ειναι Γερμανος,τα καλιεργει & τα πουλαει... same same my family....""
Στο τελος του μικρου αυτου δρομου,χωθηκαμε σε μια "αυλη"απο μια μικρη διοδο της οργιωδους βλαστησης....
Φτασαμε "σπιτι"....
Η εικονες δεν περιγραφονται με κανενα τροπο,ουτε καν με χιλιες λεξεις....
"Αραξαμε" στην αρκετα μεγαλη αυλη,κατω απο ενα μικρο υποστεγο,αναμεσα στη ζουγκλα...
Πριν καλα καλα το καταλαβω ολη η γειτονια αρχισε να παρελαυνει απο μπροστα μου,"πιαστηκαν" τα χερια μου να τα ενωνω κατω απ'το σαγονι...Οι γυναικες με το γνωστο τους ντροπαλο χαμογελο & οι αντρες με "αναγνωριστικη" ματια....
Το Τιλακ ηθελε να με "μοστραρει" στην περιοχη και ετσι πηγαμε μια βολτουλα για τα καταλληλα ψωνια... Απο ενα ιδιοτυπο μαγαζακι πηραμε 2 μπουκαλια Hong Thong(κατι σαν ουισκι) , 4-5 μπουκαλια μεγεθους μπυρας ,που τα ονομαζουν Thai ουισκι και μοιαζει παρα πολυ με το δικο μας τσιπουρο.Μερικες σοδες,κλπ.Κοστος 600 μπατ !!!!
Καμια 10αρια αντρες ψηναμε τρωγαμε & πιναμε μες τη ζουγκλα....
Συνεχιζεται...